Sari la conținut

amantul37

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amantul37

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

amantul37's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. servus dediu doru .. eu am trecut pe acolo dar nu am incercat sa-i propun caseritei. daca apar imbunatatiri te rog sa-mi scrii sa revin poate voi fi mai multumit data viitoare.si lasa cateva note explicide sa ne dam seama ce te-a multumit si ce nu te-a multumit. si daca ai mai fost si la alte saloane lasa nr de tell sa vizitam ceva nou. bafta la fetite
  2. servus. nafy13 ai mare dreptate..pacat de fata ca e draguta.nu mai retin cum o cheama era una slabuta sani mititei,fund acceptabil.dar nu stie sa faca masaj.locatia e langa un salon de infrumusetare in tigl3 dar m-a deranjat f. mult faptul ca avea senzori de miscare,pt alarma ,si cine-mi garanteaza ca nu sunt si filmat..ce pot spune eu in schimb am fost si la alte saloane unul pe faleza nr tell 0743703205 acuma s-a mutat langa spitalul judetean,si am fost f.multumit.voi reveni cu recenzie in momentul in care o sa fie ceva imbunatatiri.incercati si voi ,si astept parerile voastre. Ceva noutati unde se merita sa mergem?..astept recenzie cu nr de tell si note sa incercam ceva nou. bafta la toti.
  3. salutari. sunt nou pe aici dar vin cu o precizare. am fost si eu de sf. valentin sa-mi fac singurel un cadou.am sunat la nr de tell 0747458072 si mi-a raspuns o domisoara care mi-a explicat ce pret are si unde e locatia. dupa ce am fost tot orasul la 4-5 fete sa le vad, pot spune ca am ramas surprins cat de provocatoare si draguta era tipa de 19 ani pe nume alexandra,si mai avea o colega mai inalta si slabuta pe nume mihaela,dar eu am ales-o pe alexandra pt ca m-a atras la prima vedere. am incercat sa negociez putin pretul dar nu am avut nici o sansa si nici sa plec nerezolvat de acolo nu puteam pt ca mi-a placut tipa si doream cu orice pret s-o am. ok. am acceptat pretul de 150lei finalizarea,dar sincer sa fiu s-a meritat fiecare banut,pt ca este foarte curata ,ingrijita,si stie sa te lucreze ca la carte..are tipa experienta.sa dau cateva note. locatia nota10 fata nota 10 igiena nota 10 prestatie nota 9 (pt ca imi doream si oral si ea nu face decat normal..doar colega ei din cate am inteles face mai mult) voi reveni cu siguranta.pt ca s-a meritat. succes si voua si astept pareri cei care au mai fost.
×
×
  • Creează nouă...