Sari la conținut

recyf76

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre recyf76

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

1.760 citiri profil

recyf76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. recyf76

    La bar

    Salutare .Era o perioada cu ani in urma cind linga autogara sud la ultimul bar cel de linga spalatorie veneau ceva fetite seara .Se mai gasesc seara acolo
  2. recyf76

    La bar

    Salutare .Era o perioada cu ani in urma cind linga autogara sud la ultimul bar cel de linga spalatorie veneau ceva fetite seara .M -ai stie cineva ceva ?
  3. recyf76

    anal

    Incearca 0734634676 .Dupa amiaza iti raspunde .Face sex total si pret acceptabil si nepiperat .Raspunde mai greu .Bafta .
  4. Multumesc adminului .Astepam si alte recenzii .
  5. Mai conteaza ca vad ca am -1 .La ce avem in oras ca pret si seriozitate o consider cea mai buna .
  6. Ok o propun atunci ,.Restul depinde de colegi .
  7. Salutare .Am zis sa o trecem pe Elena la top datorita importantei care o acorda clientului .Numarul i l-am luat de aici de pe forum.Actiunea se desfasoara la locul care vrea clientul .Ca aspect este asa cum o descriu colegii la alta sectiune .Adica tipa are 44 ani 1 ,66 este roscata putin grasuta tite mari chiar foarte mari .Actiunea mea sa desfasurat la motel ,accepta orice pozitie nu sta cu ochii pe ceas ,nu raspunde la telefon in timpul care este cu tine .Raspunde dupa ora 16la clienti .Mie mia raspuns la ora 14 cu toate ca o sunasem cu privat .Este vigilenta din cauza ca are copii si familie si evita persoanele cunoscute si persoanele tinere pustani .Aspect nota 9 pentru marimea tatelor . Nota 10 pentru ca accepta orice pozitie ,nu sta cu ochii pe ceas ,tragi cit poti intr-o ora, . Sex oral 8 se straduie sa te termine atenta si la la oua .O Iinghite toata si daca ar putea o inghite .O face fara prezervativ . .Dar saliveaza mult in timpul oralului . Sex normal nota 8 .Se misca bine putine gemete .Pizda ingrijita si rasa . La final m-am ales si cu un masaj tipa are la ea si o crema . Stat o ora si ceva.Nu te grabeste si nu te lasa neterminat . Sex anal -nu stiu ca nu am insistat. Pret 100 ron plus camera 40 ron Observatie ! Tipa vrea clienti in cerc restrins si cauta sa tina de ei.In special maturi. Rapunde la tel dupa ora 12.Retine numerele de telefon si daca i se pare ceva ciudat respinge clientul sau daca este cunoscut ,Cu cunoscutul daca ii promiti discretie mai merge .
  8. Oras micut si toata lumea se cunoaste .Am intilnit si eu una tinara slaba si cu tite mici si lasate .Avea anunt in curierul zilei .Cred ca daca insistam accepta cu maica adica doua cu unu .De obicei ea lucra in dormitor cu clientul si maicasa spala vasele .Asta a fost cu 3 ani in urma .A inca ceva patul era mare si scirtiia rau .Facea sex oral si normal .Ca note 7 oral si 8 normal . De recomandat tot escortele din Pitesti .
  9. Salut .El are 47 ani si doamna 45 ani .Pretul este 250 ron ora .Aceste detalii mi lea dat la telefon .Nu i-am vizitat
  10. Pensiunea domneasca undeva pe varianta spre craiovei cind vi din prundu este cea mai buna locatie ferita .Costa 40 ron 3 ore ..Parcarea este dupa ce urci un gang sa ajungi in curte ..In fata intrarii este o spalatorie .Au internet wifi,camere curate .Am avut surpriza sa gasesc decit o camera libera ,restul fiind ocupate,de obicei iti dau ce camera preferi.Ca o observatie chiar daca treci de 4 ore nu-ti bat la usa ca ai depasit orele.Am incercat si alte pensiuni dar la unele masina te poate da de gol.
  11. Recomando frate aici sa o cunoastem si noi .
  12. Nu mi la dat atunci .Apoi nu am mi vazuto in zona .De fapt m-am plimbat o ora intre orele 16 jum 17 jumatate si nu era nimic in zona .Chiar criza de femei .
  13. Dupa amiaza mergind sa bag gaz pe centura am dat o raita si la fetitele de acolo .Asa mi-a atras atentia o blonda cu par lung vopsit ce era intr-o fusta scurta .Am oprit si impreuna am plecat spre motel Sorelo .Prin zona fiind si politia in trecere .Camera 40 ron ,Aspect blonda ,par lung 1,69 inaltime.Sinii micuti si lasati.A inceput cu un oral si a terminat cu normal .Se implica .Am optat pentru doua numere ambele protejate .Nota 8 .Achitat fetei 90 ron .Nu ma grabit .Anal nu face .
  14. Pe centura spre bascov de la ora 9 jumatate dimineata pina seara la ora 19 .
  15. Da asa este pensiune si este cum spui tu Camy 25 .Daca nu esti cu ochii pe spalatorie treci pe linga pensiune .Pretul este 40 ron 3 ore .
×
×
  • Creează nouă...