Sari la conținut

1h0ly

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 1h0ly

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

1h0ly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

34

Reputație

  1. Tipa din threadul asta e fix tipa de aici https://nimfomane.com/forum/topic/34120-dama-de-lux-0733093755-si-0767431433/ Nu am ajuns pe la ea dar ne-am conversat la telefon(0767431433). Nu stiu daca pe celelalte numere raspunde. Tipa este cat se poate de reala. Aveam nr de la un prieten care mi-a recomandat-o. Am inteles ca stie meserie gagica si e si "de gasca". Am vazut-o intr-o zi prin Lidl si este intr-adevar o aparitie placuta. Fiind un mare fan al tzatzelor ... sunt un pic in cumpana. Prin pozele de pe FB pare a fi in posesia unei perechi misto desi par impinse cu forta... Nu stiu ce sa cred Daca are cineva feedback legat de partea asta i-as fi recunoscator.
  2. am incercat de cateva ori dar nu ne-am suprapus nici programele si implicit nici trupurile noastre
  3. Maria Mirela: http://nimfomane.com/forum/topic/35632-0737569183/ Nu m-am intalnit cu ea in ultimul timp dar cele doua intalniri pe care le-am avut au fost destul de reusite.
  4. Scuze pt off topic dar: TZATZEEE! Atat.
  5. Am uitat sa mentionez ca sanii sunt 100% de la mama natura. Deasemenea am fost si la Diana de la gara iar in momentul de fata topul meu personal al sanilor este Sonia, Diana, Maria Mirela. Asta tinand cont doar de sani caci daca vine vorba de servicii Diana e pe primul loc detasat.
  6. Salut tare! Nu obisnuiesc sa pun recenzii dar am simtit nevoia dupa intalnirea cu domnisoara Sonia, cum isi spune ea, desfasurata chiar aseara. Inainte sa incep recenzia trebuie sa mentionez ca eu sunt un mare fan al sanilor. Imi plac si mai micuti si mai mari, atata timp cat forma si consistenta sunt in parametrii optimi. Cum norocul nu prea mi-a dat prea multe perechi mari sau peste medii de molfait cand imi caut cate o companie intima de moment ma uit in primul rand la bust. Imi plac sanii foarte mult, in cazul in care nu am fost foarte clar. Asadar am sunat-o aseara, am discutat cateva detalii legate de pret la telefon. A ramas cum a zis ea: 150+taxi. A insistat sa cobor eu sa o iau din taxi lucru pe care nu il prea fac de obicei pentru a evita potentiale intalniri nocturne cu vecinii. Am acceptat intr-un final... pentru ca sani. Am coborat deci sa culeg purtatoarea lor. Sanilor. Dezamagire la prima vedere... Domnisoara e fix aia din poze, ce-i drept doar ca cu ceva kg in plus. Cum nici inaltimea nu o ajuta, incepusem sa ma gandesc sa ii dau de taxi inapoi si sa reincep cautarile. Dar am zis sa ii dau inainte... Din nou pentru tzatze. I-am achitat amenda(170 total) ne-am dezbracat... Dupa cum ziceam are ceva kg in plus e chiar grasuta... Dar sanii.... Doamne... Fara sa exagerez sunt cei mai mari, tari, perfecti sani pe care am pus mana, gura, pula... Sunt imensi. Si tari. Actiunea s-a petrecut timp de vreo jumatate de ora in care fata a fost foarte cooperanta. Oral, normal fara scantei. In schimb sexul intermamar m-a spart maxim. La un moment dat ma gandeam chiar nici sa nu mai trec la pasa. Am facut-o totusi. E destul de stramtuta, sta cum o pui, geme usor, nimic deranjant dar nici iesit din comun. Daaaaar tzatzele, tzatzele.... Intr-un final am scos-o din pasa si am inceput din nou intre tzatzele alea perfecte, unde am si terminat. Note: Oral: 7 (far' DT) Normal: 6(cooperanta) Intramamar: 10+ GFE: 9-10( tipa e draguta, zambitoare, ascultatoare si isteata) Cadou: 150+20(taxi) Imi cer scuze pt postul lung dar... Sani! Tzatze! Balcoane!!!
  7. Buna Antonia. Scuze pt Off-topic dar ne poti da vreo veste despre colega Alice?
  8. 1h0ly

    0737569183

    Daca ajuta pe cineva, sunt aproape sigur, desi nu am sunat din motive financiare, ca e tipa de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/18384-sani-fermi-la-dacia-0766814928/ si aici http://nimfomane.com/forum/topic/16436-0731472414-bruneta
  9. Nu sunt eu un membru prea activ al forumului dar pt mine este clar ca maria este si mirela(id-ul ei de mess fiind mariamirela si inca ceva) si este aceeasi persoana cu cea din topicul cu bruneta( eu cand am chemat-o pe numarul de acolo am facut-o).
  10. Id-un ei de messenger e ceva cu mariamirela, motiv pt care raman pe ideea mea ca fata din topicul asta e aceeasi cu cea de la http://nimfomane.com/forum/topic/16436-0731472414-bruneta/ Pe numarul ala de telefon din linkul de mai sus am sunat-o la ambele intalniri. Ulterior mi-a zis ca si-a schimbat numarul cu cel din topicul asta.
  11. @ johnholmesSi-a schimbat coafura? Intreb intrucat cam toata recenzia ta corespunde cu cele 2 intalniri ale mele cu mirela/maria mai putin culoarea parului. Mentionez ca pozele sunt facute prin decembrie. Deasemenea, cu riscul de a ma repeta sugerez unirea topicului cu http://nimfomane.com/forum/topic/16436-0731472414-bruneta/ fiind vorba de aceeasi fata.
  12. Scuze pt postul dublu(am postat si la linkul de mai jos) dar este vorba despre aceeasi fata si cred ca ar trebui unite topicurile pt evitarea confuziilor. Spun asta intrucat pozele din topicul asta le-am realizat chiar eu iar cele vechi corespund mirelei (asa am cunoscut-o eu). Intre timp si-a schimbat (din pacate, zic eu) coafura. Cred ca ii statea mult mai bine cu freza mai veche(aia ciufulita). http://nimfomane.com/forum/topic/16436-0731472414-bruneta/page-2
  13. am mai aruncat un ochi pe forum si am vazut un topic nou cu pozele facute de mine despre care vorbeam un pic mai sus. este aceeasi fata si probabil ar trebui cumva unite topicurile pt a nu creea confuzie. http://nimfomane.com/forum/topic/18384-sani-fermi-la-dacia-0766814928/page-2
  14. Note: Oral: 8 (la mine a fost fara prezervativ dar cred ca variaza in functie de igiena fiecaruia) Normal: 8 (un plus ar fi zgomotele scoase care par destul de sincere fara a exagera) Anal: nu am intrebat GFE: 9 In ambele cazuri am chemat-o eu pe mirela fiind prea comod pentru a ma deplasa. Nu a venit pe graba si am cam depasit timpul fara sa intre in discutie vreodata. Ultima oara i-am facut si niste poze dar trebuie sa o intreb daca le vrea urcate aici, caz in care le voi uploada cu cea mai mare placere. Cat despre pozele pe care le are acum prin diverse anunturi, confirm ca sunt reale. Una peste alta cred ca voi reveni pe viitor cand imi voi mai permite asta, momentan am intrat in post negru pe motive financiare.
×
×
  • Creează nouă...