Sari la conținut

marian1979

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marian1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

marian1979's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputație

  1. la acest nr tot sun de vreo 2 zile dar are tel inchis stie cineva cv?
  2. salut guest12 as dori si eu nr de tel al Domnisoarei pe PM daca se poate multumesc frumos.
  3. ela draga lasa-mi te rog si u un nr de tel in PM daca nu doresti sa al faci public pt ca nu reusesc sa dau de tine..te-am adaugat in lista mea de messenger mi-ai dat add te-am vazut o singura data on si de atunci nu reusesc sa dau de tine de loc nu ne sincronizam pe mess...multumesc. Nu confunda forumul cu mees, chat!! Esti membru premium, ai PM activ. Folosestel!
  4. salut vreau sa va povestesc o patanie pe care tocmai acum 10 minute am avuto cu aceasta domnisoara, mai intai de toate vreau sa mentionez ca eu sunt din GALATI .....Bun.... deci sun cu o zi inainte era in jurul orei 14 vb cu ea imi raspunde confirma ca tot ceea ce este scris pe acest site este valabil referitor la ce anume presteaza,tarfie ,locatie ca nu are ,etc etc... am stabilit sa o sun mai pe seara in aceeasi zi ..ceea ce si fac pe la ora 20 sun insistent dupa vreo 4-5 apeluri nepreluate de ea imi raspunde si imi spune ceva ..nu prea am inteles mare lucru din ce a mormait ea acolo si apoi mi-a inchis tel .... astazi in jurul orei 14:30 vb cu ea pe mess...... stabilesc detali si ramane sa ma duc la br la ora si locul stabilit...ceea ce am si facut...pe drum o sun ai spun ca mai am 10 min si ajung ..ea imi spune ca cand sunt in acel lok sa o sun si in 5 min ajunge .....am ajuns in zona cu pricina sun nu raspunde ...mai stau 5 minute iar sun ...nu raspunde deja imi dau seama de ceea ce urma sa se intample ...si dupa vreo 30 de minute aproximativ de asteptare si vreo 10 tel date fara ca ea sa imi rasp ma resemnez si plec,deci concluzia despre aceasta Domnisoara o trageti voi...mult bft la pizdulici va doresc.
  5. marian1979

    Intrebare

    este vorba de vanessa_tha_18 / 0755955277 / 0757300687ceva de genu cea de aici:http://www.galatiser...artener/sex/422 este plecata in spania nu stiu exact de ceva vreme.....deci iti sugerez sa te indrepti catre alta fata
  6. poi prin chat ,sau ce inseamna PM, ca nu stiu... si pe chat am intrat de cateva ori insa fara nici un rezultat..
  7. salut edy vreau si eu nr de tel al domnisoarei mihaela te rog foarte mult pe chat sau unde poti u sa mil lasi PM...MULTUMESC.
×
×
  • Creează nouă...