Sari la conținut

DON13

Serious Contributor
  • Număr conținut

    374
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre DON13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Casablanca

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

3.853 citiri profil

DON13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

285

Reputație

  1. Atunci colegul @camarro cu cine s-a întâlnit?? Cu instalatorul?? Cu vecinul care a venit dupa ulei??
  2. Suntem in anul 2015,in mediul online si cred ca avem cu toti dreptul la opinie, cu condiția să fie in limita bunului simț. Eu nu cred ca am depășit aceasta limită niciodată, tot timpul am fost calculat in răspunsuri si in tot ce am postat pe acest forum!! Am 371 de postări în momentul de fata si doar maxim două au fost cu câteva cuvinte mai obscene!! Deci mi se pare prea absurdă aceasta decizie! Mai multe ti-am zis in privat!! O zi bună iti doresc!
  3. Vorbesti serios???? Cum poate pisoiul să facă o greșeală așa mare.. Tot forumul s-a lămurit cu fata de mai sus!! Dupa cele întâmplate cu ea nici nu merită cont pe site dar mai ales sa fie roșie!! Acuma vad ca toate celelalte topicuri de la de evitat sau contopit in unul singur si ala la rubrica buna!! Iti amintesc ce a patit Camaro "Moment in care m-am enervat ,m-am ridicat scos prez aruncat pe masa si am cerut banii.Deranj mare se pare si pt manageri in momentul urmator a aparut un negru (dar din marasti banuiesc nu din tarile africane) din bucatarie spunadu-mi ca ce eu vreau sa fut pe gratis?Am incercat sa ii spun ca eu nu doresc sa fut pe gratis dar cu siguranta nu platesc sa mi se faca program......si inca cateva dialoguri nu foarte prietenesti. Ideea este aveti mare grija eu mi-am recuperat banii intergral ca asa este modelul" Felicitări Mod1!!
  4. Nu vreau să par prea impertinent dar 4 puncte din prima mi se pare prea exagerat, pe cand un user tot pe secțiunea Cluj,injura si amenință la greu pe toată lumea.. Si Bebelusa a avut dreptate in legătură cu topicul aceata, daca te uiți mai bine creatura de mai sus mai are vreo 3 topicuri la de evitat plus un fish.. Dar se pare ca ea supraviețuiste liniștită!! Cum dracu este posibil să o faci rosie pe creatura asta?? Dupa ce este la de evitat si cu pestele in casa, acuma are dreptul la PM si la secțiunea privata.. Asa ceva chiar nu este admisibil!!
  5. Draga Geta am o veste foarte rea pentru tine, cu noile legii intrate in vigoare in 2 mai, trebuie ca după ce au executat serviciile să oferi bon fiscal.. Poate se nimerește de ai client exact pe un agent de la ANAF si te amendează! ))cel mai simplu pentru tine acuma ca tot a venit căldura să ieși iar in strada, dar nu pentru proteste ci ca sa faci bordura, trotuarul acolo in Grigorescu.. Apropo dacă dai un ban in plus te rezolv in centru chiar la Baba Novac la statuie, il cunoscut pe fish si rezolv eu cu el!!
  6. O rugaminte am la tine, te rog frumos cat timp eu iti scriu în limba română și cat se poate de corect, am aceeași pretenție si din partea ta!! Eu la școală am facut limba română, nu ebraica veche ca tine!! O propoziție de 5cuvinte din partea ta imi trebuie vreo 5min ca să le traduc!!
  7. Chiar îmi pare rău pentru tine, se vede că nu ti-ai dat seama ca lumea își cam bate joc de tine!! In timp ce tu te dai cu capul de tastatură din cauza lor, ei fac contrariul se prăpădesc pe jos de râs!! Esti chiar penibilă, nu inteleg ce mai cauți pe acest forum, esti o escorta nespălata cu un monkey langa tine si pe deasupra mai ești si o agramată! Mai bine renunța ca deja toti stiu cat te poate duce capul!!
  8. Frate gata terminati odata...imediat userul de mai sus deja plânge.. deja îmi este mila de el,noi ne-am dat seama ce IQ are sub minim..El deja ii la stagiul in care kiwi crede ca ii cartof..deci mai potoliți-vă..Saracu are probleme la mansarda,este Mai rau la crbl decat persoanele cu sindromul Down!!acuma ca tot a trecut sarbatorile propun sa II facem o punga cu ceva portocale!!EU am fost duminică la biserică si am aprins o lumânare pentru el,pula mea nu mai tin minte daca la mortii sau la vii!! Pe prostul de mai sus daca îl ignori ii faci mai mult rău!!lasati-l da-l dracu sa fiarba in sucul propriu!!
  9. Stalingrad@ Eu cand v-am recomandat-o de atâtea ori ati ras )))
  10. Mare dreptate poti să ai, dar o sa primească și pe celelalte ban:)))începutul a fost mai greu )
  11. Buna tuturor, In dimineața asta am avut parte de o surpriza plăcută din partea staff-ului, si pe această cale vreau să le mulțumesc si jos pălăria pentru ei!! In sfârșit domnul cu userul "maximus" a fost banat, dupa doi ani in care a avut un limbaj de om tâmpit, personajul acesta injura pe toată lumea, se lega de toti si de toate!! O măsură foarte buna luată, într-adevăr cam tarziu dar mai bine mai târziu decât niciodată!! O zi bună va doresc!
×
×
  • Creează nouă...