Sari la conținut

monick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre monick

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Sibiu

Vizitatori Recenți Profil

1.786 citiri profil

monick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Suna. Revino cu niste informatii.
  2. Pe cine mai ai partenera pentru sex in 3 sau show lesbi? Si daca ai poti sa ne dai cateva detalii despre fata? Multumim.
  3. Are anunturi si pe alte site-uri. Nu stiu daca pot sa postez linkul aici ori ba. Daca nu o sa stearga admin. cu scuzele mele de rigoare. http://www.livepassion.info/viewtopic.php?f=19&t=98&p=1159#p1159
  4. Nu stiu cum se numeste, dar sigur nu este cea din poza. 1st-apr. 160 cm, apr 90-100 kg, foarte bruneta. Sanii nu cred ca ii are foarte mari, dar ceva grasime are in ele sigur. Se vedea clar foarte foarte multa celulita. Nimic atragator, chiar respingtor. 2nd-apr aceasi inaltime, kg. apr 65 spre 70, era in blugi. Blugii veneau pe ea ca pe mama care are 60. Eu cred ca are in jur de 40 de ani. Era in maieu. E uratica. Amandoua aveau miros. Dupa cum am mai scris eu le-as asimila cu traseistele, dar alea sunt mai tinere(dupa cum toti pot vedea cand trec pe centura) si cu corp mai frumos 100%. Daca s-ar pune sa le faca concurenta pe centura traseistelor ar muri de foame. Damezele mizeaza pe faptul ca odata ajuns la ele te prostesc sa ramai ptr o bucata de pasarica, daca nici asa nu merge mai scadde din pret samd. Cine doreste poate merge. Dar parerea mea este sa ne incercam norocul cautand prin ziar , anunturi pe net samd. Poate avem noroc sa gasim ceva bun si sa postam aici si pentru altii. Spor la tot!
  5. Damezele stau pe Transilvaniei, sunt doua femei, deci numerele de telefon postate de "danadoo" sunt valabile. Am sunat la amandoua nr. si mi-au dat aceasi adresa. Locatie usor de gasit. M-am prezentat la ora stabilita. M-au invitat intr-o camera(dormitor), care arata de vreo nota 6-7, curatenia 4-5. Mi-au propus show lesbi cu doua finalizari, dar am refuzat. Acum nu are rost sa lungesc vorba, o sa scriu direct parerea mea si sper sa nu jignesc sau sa supar pe cineva. "Fetele", sunt sub orice critica. Igiena 0 sau minus si asta ca miroseau a "pasarica" nespalata(de la o distanta de apr 20 cm), chiar daca mi-au spus ca au si baie. Apect 0 pentru amandoua. Cred ca multi dintre noi am vazut centuriste, mai ales pe centura Mures si parerea mea este ca centuristele arata mai bine si sunt mai curate ca ele. Acum fiecare cu gustul, fetishul si preferintele lui, dar eu nu recomand nici daca se ofera gratis. Recomand sa cautati altele si postati pe site daca gasiti ceva mai bun. In pozapostata de "dorinel18" este o alta dameza, Va spun cu siguranta ca nu este niciuna dintre femeile de la acea adresa. O zi buna tutoror si spor la femei.
  6. monick

    0730788834

    Înalta, bruneta cu ochii verzi, ofer servicii erotice, pentru persoane îngrijite, la domiciliu și la hotel, intre orele 13-04 , 0730788834 Anuntul apare pe www.anunturi.ro la sectia matrimoniale mures. Am sunat ptr detalii. Dameza zice ca are 33 de ani. Face deplasare si la client, dar vine cu cineva ca sa o vada unde intra ea. Cere 200 roni, dar a zis ca se mai poate un pic negocia si dupa posibilitatile oamenilor Daca se duce cineva pe la ea sa revina cu o recenzie. Daca ajng eu primul revin cu o recenzie.
  7. Ai dreptate! Nickul vine de la Moga N.
  8. Fara sa te jignesc Simona, acum doi ani cand ne-am intalnit prima oara te-ai prezentat tot cu varsta 27. Anul trecut tot cu varsta 27 de ani aveai anunt. acum sigur nu stim, nici nu prea ne intereseaza atata timp cat serviciile tale sunt foarte bune. Si ca un mic sfat, ai putea elimina lucruri gen: nu-mi atinge parul, nu-mi atinge pasarica. Daca ai putea trece un pic peste si sa accepti aceste mici lucruri de la clienti poate i-ai castiga pe toti clienti Cristinei. Sa stii ca e diferit daca cineva revine la tine din placere nu din nevoie.
  9. Acum sta pe Transilvaniei. S-ar putea ca pozele sa fie adevarate, dar sigur 100% nu sunt recente. De evitat. Comentarii in plus fara sens!!!
  10. monick

    0742487267

    Da, eu sunt! Postarile sunt identice, cu un emoticon in plus aici! Am vrut sa le postez pe ambele site-uri ptr ca poate unii au cont numai pe una. Succes
  11. monick

    0742487267

    Am sunat de mai multe ori, fara rezultat. Intr-un final dupa cateva zile a raspuns cu greu. Am stabilit intalnirea, fata foarte-foarte suspicioasa. La intalnire nu avea prezervative cu pretextul ca ii este frica sa nu o recunoasca cineva. Deci frica si suspiciunea actorie curata. Locatia o pensiune urata si nici prea curata. Deci, platit prezervative si pensiune, plus 250 pentru fata. Fata tanara, 24-26 ani, chip comun, tunsoare scurta frumos, inaltime apr. 1.60, greutate 50-55 kg. aproximativ. Dezbracata nimic special, doar sanii frumosi si atat. Un lucru foarte negativ este ca ii mirosea gura. Servicii oral-normal protejate ambele, foarte mecanic, la normal implicare 0, dar nu comenteaza la pozitii, desi abia asteapta sa termini. Notele: aspect 7-8, gfe 0, oral 1(1 pentru ca a pus gura pe ea), normal 1(1 doar pentru ca m-a lasat sa o pentrez). Fast fuck, bani aruncati! Mai mult succes celor care o vor mai contacta!!!
×
×
  • Creează nouă...