Sari la conținut

ionescurobert

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionescurobert

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.102 citiri profil

ionescurobert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu stiu daca am voie sa scriu 0769.475.709 in Titan , face total 50/100 h , am sa m-a apuc sa scriu recenzii despre anumite doamne care nu au recenzi , imi cer inca odata scuze
  2. La Carmen este o MARE problema sunt un client vechi al ei pana cand m-a pomenesc cu un telefon de la barbatul ei care ma amenintat ca daca mai sun pe nr acesta va avea el grija , ea Carmen este bona la 2 copii si programul ei este de la 08-14 ... dupa aceea este de gasit in locatie , am cunoscut-o prima oara pe AVRIG , mi-a ramas in memorie ... eu pompam la ea si ea se uita la TARAF si canta pe manele ....acum locatia o are langa unitatea de pompieri din VITAN .
  3. Ce amintiri cu d-na , am cunoscut-o prima ora la rond Alba Iulia era colega cu o blonda tot asa masiva , imi plac la nebunie , am ramas cu ea ne-am jucat putin , a facut un oral si cand sa punem caciulita d-nul a scuipat ... m-am spalat , am incercat dupa accea din nou , fiind foarte obosit mi-am dat seama ca nu mai pot m-am imbracat si am plecat , ne-am revazut la rond la Baba Novac aici am stat mai mult , blonda este mult mai buna ca ea , am revenit pentru blonda dupa 1 saptamana , blonda este mai comunicativa , dupa un oral de calitate cu tatele pe mine , a zis , fute-ma ca nu mai pot , acum presteaza la Dristor , in locatia asta nu am fost dar ... succes voua
  4. Am fost la D-na acum 2 ani cand profesa in Colentina , nu are 48 de ani , atunci avea 52 , este politicoasa , a facut un oral scurt si am plecat , nu este de anduranta , pentru o finalizare este buna .
  5. Nu s-a mutat in Drumul Taberei , presteaza vis-avis de Spectrum - Mihai Bravu .
  6. A prestat in zona Muncii in spate la benzinaria AGIP , anul trecut , am fost de ziua mea la ea cu o sticla de sampanie si cu o cutie de bomboane pentru ea , am intrat m-am prezentat , mi-a luat sticla si bomboanele nu m-a servit cu .... nimic , presta impreuna cu 2 colege ......voi ce spuneti ? am stat 15 minute o finalizare si am plecat nu-mi mai aduc aminte ce am facut ....dar daca nu am revenit , spune ceva .
  7. Da , asa este , am vizitat-o in mai multe randuri , am intalnit-o prima data langa Mall Vitan , a disparut 8 luni ...undeva si ea recunoaste , pentru 3 luni a practicat in Colentina si acum o puteti gasi langa Mall Vitan la intrarea subterana ,la prima scara , mai presteaza cu 2 fete , este corecta nu sta cu ochi pe ceas este deschisa tuturor pretentiilor noastre in afara de anal , nu face in rest este OK ,acum 3 zile am sunat si era la tara la copil , am zis ca revin de Luni.
  8. Bine v-am gasit , ma bucur sa ma alatur voua , am citit 80% din toate comentariile , sunt de bun gust si echidistante , .
×
×
  • Creează nouă...