Sari la conținut

oneknox

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oneknox

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

oneknox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. :kiss3 Cu mare drag, ar fi super.Eu joi 02/05 am zborul spre Luton,acum sunt in Ro ...pastrez numarul si poate ne vedem .Multumesc draga mea.
  2. Paste fericit si tie draga mea!!......poate ne vedem atunci..., sunt tot in Uk, in Luton. :kiss3
  3. Da! Clar! Si noi o iubim mult pe aceasta dulce si minunata femeie! :kiss3 SARBATORI FERICITE ACOLO UNDE ESTI TU (uk sau Ro)
  4. buna Iris :kiss3 .esti in Romania!!! :kiss3 In ce oras esti in Uk?
  5. Cori,sunt mandru de tine pentru ca ai ales sa faci o astfel de schimbare.Este cat se poate de CLAR ca drumul pe care te aflai te ducea incet dar sigur catre NICAIERI.Am incredere in tine si ma bucur ca ti-ai indreptat mersul tau frumos si pasii linistiti pe un drum nou,unul normal,suficient de apropiat de acel drum cu "tiket one way". O zi buna!
  6. Salutare, Dupa parerea mea "I am very definitely a woman and I enjoy it" (nu eu am spus-o,o tipa "smechera" a spus-o)i se potriveste perfect Corinei. Am ales sa scriu deoarece Corina nu este neserioasa,este parerea mea. Imi fac griji pentru ea-poate nu se simte bine , poate este o reactie a chinurilor femeiesti sau o reactie a tuturor perversitatilor prin care trece zi de zi.Nu scriu din auzite,ci chiar din postura celui pe care aceasta minunata fiinta dumnezeiasca cu chip de inger si corp de zeita l-a facut sa simta cum este sa fii cu adevarat barbat dincolo de deja clasicul"in spatele unui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica" pasind intr-o adevarata celebrare a vietii divine pe pamant din a carei vraja si aroma nu-ti mai doresti sa te trezesti vreodata. ...hmmm,precum un dulce cocktail de vin alb cu aroma de coriandru si iz de portocala-despre care asiaticii spun ca este o bautura nemuritoare si care se potriveste pe buna dreptate in cazul Corinei. Dealtfel pe Corina nu o poti fura,poti doar, poate sa o faci sa-si doresca sa nu mai plece sau... ideal!!..sa nu mai vrea sa plece niciodata. Acestea sunt doar parerile mele pe care aceasta unica si micuta fiinta mi le-a format purtandu-ma pe culmi aproape de divinitate pe care nu am mai ajuns completandu-ma prin sex si dragoste,acum ,neavand nici o retinere in a spune ca pe Corina mi-o doresc doar pentru mine. O zi buna!
  7. Salutare Dragelor si dragilor, este prima data cand scriu aici pe site ul Nimfomane.Iata si primele mele cuvinte scrise aici pe forum. Imi face o mare placere sa scriu deoarece este vorba deapre intalnirea Corina. Am cunoscut-o pe Corina pe 2 Mai.Asa cum stiti si voi,deja clasicile pus mana pe telefon,sunat,mi-a raspuns o voce foarte placuta,am fost norocos,era libera.M-a invitat in apartament,aici am cunoscut-o personal.Corina este o tanara inteligenta,comunicativa,docila;m-a primit foarte frumos,mi-amintesc era imbracata casual-tricou,prin care se vedeau sanii ei minunati si pantaloni care imbracau doua picioare frumoase,acopereau doua coapse minunate si un fund perfect. M-a invitat in sufragerie unde am fumat o tigara.Apoi am mers la dus,dupa care a mers si Corina la dus.Corina este o fata foarte curata.Am pasit apoi spre dormitor asteptand cu nerabdare sosirea Corinei de la dus. Despre Corina ca femeie,este foarte frumoasa,sensibila,senzuala,o femeie de calitate care iubeste libertatea. Evident aici a fost punctul culminant al intalnirii-love,sex,erotism,senzualitate.Am tatuate pe retina imaginile cu miscarile pline de erotism ale coapselor,sanilor,penetrarea vaginului Corinei,iar pe corp fiecare atingere a ei. Timpul in compania Corinei a trecut parca aflandu-ma intr-o placuta calatorie in cele mai exotice locuri cu o prezenta senzuala incarcata din plin de Corina.Evident a venit si momentul cand am simtit cum sperma pleaca cu viteza din adancurile mele si se izbeste de peretii prezervativului,continuand penetrarea minunatului vagin al Corinei,pipaindu-i fiecare particica a corpului. Despre note,de la mine numai 10(zece) si... DA creeaza dependenta! Ha ha poate deveni precum un drog!! Multumesc Corina!
×
×
  • Creează nouă...