Sari la conținut

colectionar d v

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

colectionar d v a câștigat ziua ultima dată pe Mai 10 2012

colectionar d v a avut cel mai apreciat conținut!

Despre colectionar d v

Informatii Personale

  • Sex
    Male

colectionar d v's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

122

Reputație

  1. O fi adevatrat ce zici stimate domn Sharck!!! Si mai stiu despre coltii de rechin ca "simt" sange cald de departe rau si face pofta, de... Dar ziceam si eu asa ca idee... Macar AZI sa fim mai blanzi asa... daca n-o fi cu banat... Eu o tin pe a mea: Sarbatori frumoase tuturor!!!
  2. Salut tuturor! E vinerea mare fratilor, nu mai fiti asa suparati si plini de pizma! Mai bine ganditi-va la ceva frumos (pizda) - dau si eu un exemplu...ca asta e menirea forumului si nu va mai contra -balacaritzi ! Iubiti-va mai mult, atat cu fetele, dar si in sufletul vostru si nu va mai umpleti de venin!!! Este o umila parere personala!!! Luati-o ca atare si nu aruncati cu pietre!!! (Va asigur ca nu sunt nici pestele fetii, pe care nu am vazut-o in viata mea, dar nici nu ii tin partea vadit) , desi sunt convins ca unii dintre colegi se vor supara un pic pe mine... Futaiuri de vis!!! Si Sarbatori Minunate va doresc tuturor fetelor si baietilor din comunitatea Nimfomane !!! Cu aleasa stima, Un colectionar de vise frumoase
  3. Sall! Am fost ierri la domnita Diana. A fost cum ma asteptam , adica f bine. Se ajunge usor si locuri de parcare, asta dupa o prrog cu 3 ore inainte. Am descoperit o fatutza draguta cu destul sex apell. Am vb ceva deapre de toate si nimiicuri. Am merss la un dus si m-am intors in camera pt ostilitati unde aam trecut la mangaieri si sarutari pe umeri si gat si mangaiat piersicutza . I-am cerut infasarea lui Rex care a tresarit imediat la mangaielile metresei. Am trecut la normal in mai multe poz (in picioare, umericraci, mama iedului si tavaliti unul peste altul am ffinalizat glorios) M-am simtit f. Bine si am simtit-o si pe demoazela ca s-a simtit la fel. Note. Locatie 8-9 Domnita.9 Oral .am sarit pesste. Normal f bun 9 Cadou am lasat eu din proprie initiativa 100 pe o noptiera Chiar meritaa vizitata. Te simti bine si chiaar ai ce comunica in linii mari. Pt cine are chef de filosofie , incercati mai bine o absolventa de Sorbona sau Upsala, altfel este o prezenta f. Placuta. Palosuri de vis ssi futaiuri de poveste!!!
  4. E parsiva so asta o face sa is I piarda clientii. da e intr.o vila pe str. verzisori. Zice can nu e de Ernie, dar am rezerve. Eu sigur nu ma mai duc acolo. Zi minunata sa aveti.
  5. Salutari ! Tocmai ce m-am intors de la donsoara din topic. Nu a fost f. rau, dar dezamagit. M-am luat dupa anunt si am sunat sa intreb de servicii. Daca citeam mmai in amanunt despre fata, nu aveam surprize. Ma afisez la ora stab si ma indruma pana in locatie. Deschide si vad o fetita tinerica si frumusica. Inaltutza, cam 1,70 si subtirica. Ma conduce intr-un hol unde mai avea 2 colege (neinteresante, in comparatie cu Delia). Ne retragem intr-o camera, unde este o saltea pe jos. Pe o noptiera era un prosop maricel curat uscat si impaturit frumos. M-a intrebat de dus, dar veneam glont de acasa, asa ca nu era necesar.Mi-am aprins o tigara, cat s-a dusat si ea. Intoarsa in camera am trecut la mangaieli si cevavsarutari pe gat, umeri si sani, dupa care l-a imbracat pe miticutz si a continuat cu un oral destul de bun. Am intins-o pe spate si am trecut la pompat,ba cu cracii pe umeri, ba cu picioarele desfacute. Pe urma am intors-o si cu spatele si am finalizat in caprita. M-am dus la dus cu prosop si papuci si m-am spalat, revenind in camera unde madam era imbracata asa cum am gasit-o. Am mai stat de povesti si vrajeala si cand sa m-a apuc din nou de ea, imi zice ca ora e ora, e inclus un singur numar. M-am basicat, dar nu f. tare ca oricum eram cam obosit. Am pus-o sa-mi fac masaj si s-a pus pe un masaj mecanic si fara nimic spectaculos. M-am dusat din nou sa nu plec cu ulei pe mine si m-am carat. Concluzia...nu a fost chiar rau, dar este PARSIVA. nu iti spune tot ce trebuie si te simti INTEPAT. NOTE locatie 9 atitudine 7 fata, o ajuta mult 8-9 corp destul de frumos 8 oral ok 8 normal 8 banii i-am dat eu inainte din proprie initiativa 150 PT UN SINGUR NUMAR!!! BAFTA SI SPOR MAXIM LA FETE FRUMOASE!
  6. Salutare! Cu frumusetea asta e belea mare si relativa maxim. Nu-i frumos, ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!!! Cum tie, mister Javier, nu ti-a placut Iulia.....dar deloc, frate! By the way! de ce, naiba, ai mai ramas la ea, daca era asa de urata cum zici tu: ...Chip: Nota 3! Urata rau, dar rau de tot! ...... Imi pare rau de bani, mai bine ii dadeam la niste saraci (faceam si eu o fapta buna)......... eu zic ca esti prea vehement, desi din postarea ta reiese faptul ca fata a incercat sa te faca sa te simti bine. Parerea mea e ca daca ramai in sila la o fata, sigur nu iti va placea. Pentru multi dintre noi, ceilalti, carora ne cam place fatutza este chiar misto, fara sa fie, vreo, mega, super frumusete, de a cazut de pe un podium de prezentare de moda de la Milano. Mai mult, (acum, sa ii fie un pic, rusinikaaaaaaa ca s-a mai ingrasat un pic si merita bataitza la buci), fata cum era acum 2/3 ani, cand de abia a intrat in peisaj si la noi in forum era supla maxim, arata ca o atleta la corp si o carne tare, de mureai cand o mangaiai. Si nu in ultimul rand, ATITUDINAL, fata chiar este de nota 10 cu felicitari. Eu, poate sunt subiectiv ca o stiu de mult, dar uita-te, te rog, prin paginile anterioare sa vezi si tu ce atitudine are fata de baietii pe care ii cunoaste si care s-au purtat ca niste domni cu ea....o sa vezi ca toti au revenit la ea, nu pt ca e super super diva, ci pentru este una dintre cele mai deschise si pro client dintre fetele de pe aici....... Fetele, cochetele, va rog sa nu va suparati pe afirmatie, ca nu vreau sa va supar pe nici una dintre voi! Concluzia ramane: E frumos, ce-l face pe soldatul tau sa se scoale si sa alerge invartosat, pana la rapunere si vlaguire!!! Sa aveti parte, numai, de futaiuri de vis cu fete de vis!
  7. Salutare a tous bajjetzii nesatui de futareala!!! Eu sunt aproape f. convins ca nu e fata din linkul pus de alex 1199, pt ca fusai la ea si atunci cand are sanii stransi in sutien arata cam cum ii are Denisa din acest link. Cand isi scoate sutienul, sanisorii cam sufera, un pic, de forta gravitationala a Pamantului. In concluzie Cristinika noastra are sanii un pic mai lasati....Parerea mea, va rog, nu dati cu pietre! Vis-a-vis de origini, eu tot zic ca are ceva gene de prin America de sud si nu de real gipsanes. In poze e genul afro, cu parul intins. Nu e genul asta, de asta sa fi-ti siguri!!! Spor maxim la gagici exotice, in particular si experiente de vis cu fete de vis, asta in general asa!!!
  8. Salve! Ce tare...de ieri pana azi ai modificat deja pretul. Ieri era 100 fin si 200 ora si azi, deja este 150 fin. Si 200 ora. Keep up the good work!!! Sau poate a fost invatata de cineva, caruia sa ii multumeasca intreaga comunitate de aici si sa-i uram numai de bine. Sa aveti "spor maxim" domnisoara!!!! Pana la urma e dreptul fiecareia sa isi aleaga pretul.
  9. Sall. Da stimate nash (godfather). Chiar etaj 9, dar sincer nu ma mai prinde pe acolo. Bine ca nu e scump, 70 lei, dar sunt fete la fel de misto pe la 150 lei ora care au atitudine de dame adevarate si nu de pustoaice care nu stiu cum sa te dea afara cat mai repede, in 5 min daca s-ar putea. Pacat de ea ca e chiar dragutica, dar cu atitudinea asta, poate sa si stea in cap ca nu devine star!!! Bafta maxima spor la fete de vis!
  10. Salutare la confutaciosi! Am fost ieri la donșoara blonda! Am zis ca fac rahatul praf si așa a fost, dar nu in sens bun! Am făcut o rezervare, ca la film sa nu mai stau la coada când ajung si am ajuns in juma de ceas. Respectata ora, deci o bila alba. M.a ghidat si am găsit apartamentul in complexul de blocuri noi.Îmi deschide o gagica frumușica, blonda, zvelta cu sâni obraznici, numai buna de jumulit! Alta bila alba. Pt ca de, ieri fu 8 a lu Martie, am zis sa fiu băiat si sa simtă si fata ca e femeie, deci m.am dus pregătit cu o floare, ca așa e frumos!!! Ma întreabă cat stau si ii spun ca vreau sa stau mai mult, dar nu stiu cat îmi permite timpul si a început dansul,....ca daca vreau ne pro costa supliment, daca vreau limbute, lăbuțe si alte trăsnăi mai costa, ca timpul alocat pt o fin e max 15 Min.... Pule dastea înfipte in bot....de am zis, i.a de te uita tu frate, ca fata te.a luat de gâscă, daca i.ai adus flori... Ii zic, in fine, hai sa ne le luam la trântă si vedem noi după ce mai e. Ma cer la dus, ca de, suntem curați de felul nostru, chiar daca veneam de acasă, curat, parfumat, aranjat, ferchezuit, ca de... Mergeam la gagici. Ii cer un prosop si ma spăl repejor, nu înainte de a.i da banii pt o fin, adică 70 de lei. Ies bucuros, ca fata e buna frate, drăguță la fata, 1,75 pe tocuri, talie viespilina si tzatze obraznice foc, nr 3 cu sfârcuri intepatoare. Ii zic sa ma lase s.o dezbrac si e replica....a nu se poate așa ceva!!!...M.au apucat dracii si i.am zis ca plec, așa ca s.a înmuiat un pic. Am trecut la treaba. Eu pe spate in pat, m.a luat la mângâiat si imediat s.a ridicat soldatul, l.a îmbrăcat cu căciulă si la luat la supt, eu mangaindu.i sănii si pielea , mișto la atingere. S.a suit pe mine si am înfipt.o câteva minute in conul pula. Am schimbat poziția in misionar si am mai dat câteva minute si am term in căciulă. Buna gagica , dar atitudine trista, nu de rameză... Note Locație de 8 Gfe mic 5 Corp f. Bun 8/8.5, Oral mecanic 6 Normal 7, o ajuta fizicul De revenit , eu sigur nu, dar poate alții Va doresc o săptămână de vis!!!
  11. Salutare stimate "mafiot" Castellano! si tuturor confutaciosilor simpatici! Incep prin a te ruga, in nume propriu, sa nu ii mai faci cadouri dulci ( ) Zuzei asteia mici!!! Stii de ce? Pt ca nu se abtine, domne!!! Ea a zis! Se simte ca un plod, in dimineata de dupa Mos Niculae!!! Rade tot!!! si pe urma plange ca nu reuseste sa mai slabeasca...comparativ cu colega...EEEE! O cuconita belea! Chiar daca e mai inflorita ca Iuly. Sincer va spun, eu o stiu de cand era cu vreo 5, poate si mai bine de kg maiputin...si nu ii statea rau deloc si ea stie asta si se oftica de moare!...asa ca de asta mi-am permis sa iti dau sfatul asta , sfat pe care l-am primit si eu, direct de la ea. Daca iti face placere, gandeste-te la alt cadou, ...(stiu, si la mine este cel mai la indemana cadou, si dulce totodata)! Desi stiu ca "Avocatul neplatit, trebuie palmuit!", dar mi-am permis, in spiritul "TOTUL IN FOLOSUL COMUNITATII NIMFOMANE", pt ca Iulia pofteste la dulciuri mai ceva ca noi la o pasarika ca o piersica dulce si zemoasa! ca e si ea om!!! Asa ca, va cer scuze de offtopic, iar daca v-am suparat "stimabile mafiot", va cer mii de scuze, va ofer, ofranda degetul mic de la mana stanga (ca in Yacuza)! si mai dau si ! Si daca te suparasi, eu zic! "Bre! Mata nu esti om, Bre!" Sa aveti futaiuri de vis cu fete de vis!
  12. Salut confutaciosi! Astazi eram prin oras si am zis cam asa: Cand cumatra nu-i pe acasa/ Impulezi fetele-n plasa (ete na, ca intr-un neglijeu nu merge, ai???) Bun!!! Ma pun pe cautat si ce zic eu, hai sa gasesc ceva mai exotic. Caut ceva asiatice, mulatre, creole si ce gasesc frate? O gasesc in biblie (AT) pe cuconita Cristina, aci de fata, de fapt acolo de fata. http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/creola-25-ani-172-m-53-kg-cu-forme-apetisante-si-dornica-de-noi-aventuri_19844371.html Si caut fratioare si eu niscaiva recenzii pa ci si nimik. Zic sa o sun. Raspunde si imi spune detaliile, intrebandu-ma daca am mai fost la ea... eu evident nu, dar ii spun ca o recomanda pt stil un prieten de al meu. Mama daca e cum vad eu pozele, sa vezi ce cacat praf fac! O fut pasta ca masina de cusut! Viiiiiiis!!! Plec spre ea si pt ca tot era in drum am luat si o floare, ca nu saraceam si da-i inainte spre creola Cristina. Ajung la Universitate, pula locuri de parcare, dar imi fileaza o lampita, baaa avem parcare in spate la TNB. (3 lei ora, un fleac...m-au jupuit), pe dracu, decat sa o lasi pe vreun trotuar s-o gasesti zgariata sau pe juma de trotuar si sa nu o mai gasesti deloc, ca-si fac pomana cu tine baietii finuti de la tractari si ti-o parcheaza ei in siguranta in parcul lor de cacat, gasi-ar toate bubele si bolile de jegosii dracu (cum pula mea sa te angajezi frate sa faci asa ceva?). Ma rog, astia sigur nu tin la mamele lor. Cam cat de bagate in seama de toata lumea or fi tantitele astea. fie! Revin la futut. O sun din nou, imi da ultimele detalii, urc in bloc. Aoleu, f. vechi si trist!Deschide usa si vad faptura. O gagica, pana in 30 de ani, cu ceva carnita mai multa decat as fi vrut eu, dar nu grasa, CREOLA bre! Cu ochii mari, cam ca la mexicani, portoricani, oricum hispanici. Am zis:Maman dar ce piele cafea are. Ba! asta sigur nu e tiganca si nici nu pute, am remarcat mai tarziu. Am facut cunostiinta, i-am dat floricica, mi-a multumit sincer, cica nu a mai primit flori de multicel, am vazut o sclipire sincera in ochii ei. Am mers in iatacul fetei si am mai stat de vorba. M-a intrebat daca vreau sa fac dus, ea cica tocmai a facut. I-am replicat ca de abia am ajuns de acasa si oricum eram aranjat, curat, parfomat, ce sa mai, Gigeabaiat. Am intrebat-o de originile ei si mi-a spus ca mama e romanca si tatal este din Dominicana. I-am spus ca prefer tot sa fie pro si a fost incantata nevoie mare. Am pus bani, 60 de lei, pe o etajera, fara sa ii ceara fata. Am trecut la mangaieli si l-a imbracat pe micul jun si s-a apucat de un oral, cam nesarat asa. Incerca sa il rascoale, dar la tehnica nu e mare amazoana. Incep sa o trag de tzatze si incepe sa se infoaie si juniorul. O proptesc pe madam in pozitia clasica, cu picioarele ridicate si incep sa pompez. Acu de! dupa actiunile de ieri si alaltaieri si cu potential mai mic ca ante futacioasele mele, juniorul nu era asa incantat. Am dat asa cateva minute si i-am propus si un anal. A zis pai crezi ca merge, ca nu il vad pe junior in mare forma. Hai sa vedem, zic eu,.dar fu un mare fiasco. Dupa ce ca a adormit, nici nu a vrut sa se mai revigoreze. Bulshitt! De! varsta. Zice fata: acum lasa-ma pe mine ca termin eu si m-a luat la frecat si dai si dai si eu smotoceam la tzatze, pana mi-am dat drumul pe bidonasele fetei, care sunt cam 4 asa. Am asteptat sa termine colega treaba la dus si am mers si noi. De acolo a scos din dulap un prosop uscat si curat, dar cam mic. oricum uscat si curat. Dusul nu avea para. A zis ca i l-a stricat un client, ete na ce dracu putea sa spuna!?! m-ma spalat si m-am imbracat, gata de plecare. Bai frate nu a fost o experientza maxima, dar fata am simtit-o ca si-a dat silinta, in mare, desi mi-a batut un apropos ca are un client la scara, la care intreb? Si eu ce sa ii fac?Ea: EEE nimic. Ce sa ii faci, a venit mai devreme. Concluzia: Locul e cam fast fuck, dar floarea si ce si cum vorbiram, a facut-o sa nu ma zoreasca. Note: As fi vrut sa pot sa dau 10 si sa bucur forumu' cu ceva de nemaipolonic, dar nu chiar asa. Locatia: cam trista, dar destul de mare, 2 camere, bloc vechi/ 5-6 Do-soara este ceva inedit, parerea mea e ca nu e de etnie : 7 la fata de 8 si la corp de 6 Oral banal, fara artificii 5-6 Normal aproape idem Halatul dupa cum am zis 60 o runda si 120 ora cu tacam complet, totallrecall. De revenit: poate daca mai da jos vreo 5-7 kg. Va salut cu spor si vo doresc futaiuri cu respect! Pardon Va salut cu respect si va doresc futaiuri cu spor maxim si cu fete de vis!!! P.S. Va cer scuze stimati admini, daca exista topic cu Cristina si nu am reusit sa il gasec. Daca exista, uniti-le va rog!
  13. Sorry varu Sangre, dar am uitat ca sunt si eu batran. Am si eu procesorul-ul si RAM-ul invechite, nu detin tehnologii gen quadcore, octacore!! Iertare, dar ma conformez. Locatie f. misto, locuri parcare destule, doua camere, 2 gagici, dar pe colega nu am vazut-o / 9 Fata exact pe gustul meu, doar un pic mai in varsta decat e idealul meu, usor vulgara, machiata, parfumata, bruneta, extensii de par, silicoane BETON, si chiar daca altii spun ca e neatenta cu clientul, absenta, dezinteresata, cu mine a fost deschisa si comunicativa, vorbeam in timp ce am facut dus, am ras, am glumit. nu gen: "Du-te, acolo e dusul, ok,cum vrei, gata, te mai astept, papa" Baie misto cu 3 geluri, prosop curat si uscat Cadana e curata, misto si sexy, pro "client" deci 8/9, Oral bun, destul de scurt, ca de abia asteptam sa o apuc de mijlocel si sa intru adanc in ea - 8. Normal 9, ca 10 nu prea dau Salutare a tous bajeti futaciosi!!! Sa aveti parte de futaiuri de vis!
  14. Salut! Va cer mii de scuze pentru greselile de scriere din postul anterior, dar este facut cu telefonul si are un autocorect de tot rahatul, iar vina mea a fost ca nu am citi postul inainte de postare. / Frica de radar. Sper sa va fie util ! si o noapte excelenta!
  15. Salutare dragi mosului futaciosi-pofticiosi! Astazi am fost la mandruta noastra creola. Pot sa zic sincer ca iar am fost la o amica, cu care, pe langa o cafea, stat de povesti, ras si glumit, i-am mai tras si un toc de pulicika, de mi-a mers la casa sufletului, de sincer simt ca mi se scoala, numai cand vad filmul, tocmai trait cu Iulia Ebony. Aceeasi locatie de pe Emil Bota, la care am ajuns dupa explicatiile ei. M-a astepta intr-o rochita alb cu negru scurta si fara chilotei, aspect anuntat de parsiva de Iulia, ca sa nu ma mai pot concentra la cafeaua oferita... urat, f. urat din partea ei sa nu lasi omul sa se concentreze la cafeaua lui. In timp ce-mi facea cafeaua, mi-am bagat mana pe sub fusta ei de cateva ori, ca nu m-am putut abtine. Am stat de vorba cateva minute cu Iulia si colega ei Alexandra si cand am gatat cafeaua am invitat-o pe Iulia in dormitor. Am sarit peste dus ca eram proaspat dusat, aranjat, parfumat, deci pregatit de gagicareala. Am pus-o sa il imbrace pe junior, ea facandu-mi un oral f. pe gustul meu. Am trecut la la o caprita cu fata noastra in rochita, doar ridicata putin. Dupa cateva minute am schimbat in umeri craci, si woman on top, revenind in umeri craci, pozitie in care am si finalizat glorios. M-a igienizat cu servetel, dupa care m-am dus la dus , iar dupa vreo 3 minute a venit si Iulia si cand am terminat dusul a intrat ea la dus. Ne-am mai povestit in sufragerie una, alta, impreuna cu colega Alexandra, pana am terminat cafeaua, i.am lasat cadoul pe masuta, fara sa il ceara, evident, dupa care m-am imbracat si am plecat. Note, sa imi sara cineva la gat: Locatie f. misto / 9 Fata pe gustul meu, doar un pic mai impanata ca acum doi ani- 8/9, curata, misto, lipicioasa, pupacioasa si sexy, pro "amic" Oral f bun 8-9 Normal 9, ca 10 nu prea dau Curatenie peste tot, prosop moale, curat si uscat. A fost o seara f reusita P.S. Vedeti baieti, (cei mai in etate asa stiu, cel mai probabil) s-a reunit cuplul Iulia / Alexandra, de la Pta Alba Iulia, vis a vis de RestaurantulTraffic de pe Decebal. Alexandra am gasit-o aici https://nimfomane.com/forum/topic/31856-alexandra-decebal-siliconata-0735033059/ dar pe care o stiu de mai de mult. Am fost si la ea de vreo 2 ori si m-am simtit bine, dar dupa ce s-au separat am vizitat-o numai pe Iulia. Sa aveti parte de futaiuri de vis cu fete din vise superbe!
×
×
  • Creează nouă...