Sari la conținut

pasepoil

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pasepoil

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

pasepoil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-2

Reputație

  1. Te futi pe bani mamaie ,știm cu toți .Eu știu ca te-am futut de multe ori.
  2. Rândunica,ciresica de mai e o zdreanță penală,o curva ordinara și cel mai grav o escroacă și peștoaică lacoma
  3. Primul lucru care l-am făcut când an plecat o fost intrarea in farmacie de unde am luat"Listerine".Mau durut buzele toată ziua..Dacă vrea cineva sa m-a sperie sa m-a amenințe ca m-a duce la Flori !!Efectiv e calare pe tine sa nu realizezi ce se întâmpla vizual.Totodata dacă nu ar proceda așa cred ca nu ar rămâne decât foarte putine persoane.Nu cred ca e așa de ocupată .E o strategie care da roade .E o femeie deșteaptă .Ganditiva ca e foarte activa pe forum la ore când ar trebui sa muncească plus ca Răspunde foarte repede la mesaje .Am comunicat cu ea toată săptămâna premergătoare programări și a răspuns repede .chiar m-a întrebam cum reușește.
  4. Primul lucru care l-am făcut când an plecat o fost intrarea in farmacie de unde am luat"Listerine".Mau durut buzele toată ziua..Dacă vrea cineva sa m-a sperie sa m-a amenințe ca m-a duce la Flori !!Efectiv e calare pe tine sa nu realizezi ce se întâmpla vizual.Totodata dacă nu ar proceda așa cred ca nu ar rămâne decât foarte putine persoane.Nu cred ca e așa de ocupată .E o strategie care da roade .E o femeie deșteaptă .Ganditiva ca e foarte activa pe forum la ore când ar trebui sa muncească plus ca Răspunde foarte repede la mesaje .Am comunicat cu ea toată săptămâna premergătoare programări și a răspuns repede .chiar m-a întrebam cum reușește.
  5. Bai frate ,voi sunteți nebuni ,am fost la ea și nu îmi vine sa cred .Femeia e car o balena .Te așteaptă după usa într-un hol de la intrare in întuneric și te ia la pupături de nu mai sti de tine .Nu mai înțeleg rostul forumului dacă aceasta obeza a ajuns sa fie așa de importantă .Daca o vedeți pe strada nu ați fute la ea nici dacă sunteți plătiți .
  6. E însărcinată da-o in pula mea de zdreanță penală .Eu oricum am promis ca o fut in cur așa ca poate sa țină OB -ul la locul lui ca nu m-a supăr
  7. Bă dar ești chiar nesimțita ,tu pe toți ii faci prosti .Tu o curva ordinara ce ești.O mulgătoare de maciuci și trecătoare de coaie .Astept sa te potolește dacă nu vrei sa vin sa te fut in cur pana faci ochi roși
  8. Am fost și eu la javra asta .Am fost și la rândunică .care nu se compara ,e o doamna i n ade vărarul sens ,m-a mira însă faptul ca vorbește așa de porcos aici .Boicotul este cea mai buna alegere pentru specimenul asta jegos pe nume de cod " Bety "
  9. Te-am futut cand erai mai tanara in locatia Bld Carol.Tin minte ca iti facea placere.Acum nu ma mai inspiri sa zic asa decat la oral ,unde cred ca esti cea mai tare din tot ce am cunoscut eu pana acum .
  10. Marta pot demonstra oricand ,ca ti-am bagat cocosul la cucuvea(la tine nu mai e "pasarica" de mult )
  11. Curva ordinara mai ești "ciresica de mai".
  12. Bai frate rândunică asta se bagă in toate .Cica nu a fost escorta ,dar ce pula mea ai fost cand te-a lins juma' de tara in pizda si ai pe mâini sperma cât pentru o "China si India " la un loc."Ciresica de mai"stai in pula mea in banca ta nu te mai da mare ca tot o curva ești ca toate astea care mulgeti organul prin diferite moduri pentru bani
×
×
  • Creează nouă...