Sari la conținut

wrong turn

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wrong turn

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

wrong turn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. iar cu domnisoara gabi de care nu esti multumit ce am postat!! punete putin in locul meu suni la ora 00 noapte si iti da detali 100 ron ora cu 2 finalizari vine la tn isi face treaba la oral calume asi cand treci la anal sati moara p! cum ai reactiona?? scuzama, dar mie nu mia convenit de ea!!
  2. am vrut sa fiu cat mai explicit de ce am avut eu parte!! daca te grabesti sa tragi concluzii neadecvate nu inseamna ca as vrea so laud pe respectiva imi cer scuze daca va deranjat postarea mea!! eu spuneam doar punctul meu de vedere ca am mai patito cu multe alte damezele din zona gheorgeni dar mna imi cer inca o data scuze pt deranjul provocat si ca am detaliat prea multe!!
  3. asta este alexandra de pe parang! pot comfirma 100% am fost la ea, si poze reale are pe un site privat http://senzuala.webs.com/ gabi nu arat nici de cum ca alexandra avand in vedere varsta si defectele de dantura! sa nu mai spun de mirosuri gabi miroase urat si a transpiratie si la fund daca vreti anal de la ea vas sfatui sa renuntati ! eu unul am so evit toata viata mea!! am vazuto de cateva ori si pe la strada pe gabi undeva la colina in manastur!! eu am oferit 100 ron pt o ora oral si anal dar mam rezumat doar la oral 20 min si iam platit taxiul sa plece! gabi nu are locatie se deplaseaza la client!! ee buna la oral in rest lasa de dorit!
  4. buna tovarasilor!! deoare ce aceasta este prima mea postare! am fost si eu la domnisoara aceasta cam de vreo 2 saptamani! sunat programat in 15 min mia spus sa o sun cand sunt in fata blk sai comfirm blk la care ma aflu undeva pe parang! urcat la etajul 8 bruneta ma astepta cu usa intre deschisa ca-sa nu bat sa auda vecini este foarte discreta din punctul meu de vedere. in afara faptului ca pe holul lung era un miros inchis! dar astai alta treaba! intrat inauntru asezat ,am intrebato inco data servicile si preturile deoarece sa ma conving ca sunt aceleas care milea spus la tel! 70 ron o finalizare sinpla oral protejat max 20 min!! 100 ron finalizare combinata cu oral protejat!! si 150 ron o finalizare combinata cu oral neprotejat! la ora cica nu lucreaza! am si intrbato de ce?? a spus ca are multi clienti si nare rost sa se complice cu o ora la 200 de ron cand 200 ron face in 40 de min!! infine!! cam sex sportiv dar mie mia placut!!mam inteles cu ia la 100 ron combinat! ,ma invitat sa ma dezbrac sa desbracat si ea sani frumosi exact acceas persoana este si pe lincul und are poze http://senzuala.webs.com/! a inceput un oral tacticos nu prea abuza de mana!!! ca si altele!! de mentionat mia pus prezervativul cu gura nu cu mana!! mia facut cam 10 min oral frumos tacticos am trecut la normal. foarte stranta umectatie propie geme silentios cea ce ma si incitat foarte tare! in schimb nu te lasa sa dai in forta spunand ca o doare dar mia placut ca sa miscat si ea nu doar eu!din punctul meu de vedere am sa mai revin pe la ea pt 20 min 100 ron nu mise pare mult avand in vedere ca nui tiganca si nici urata are o mica problema cu un dinte dar in rest este ok la sani la pasarica!! mirosuri suspecte nu are! epilata aranjata frumos intro fustita strampta pe corp are cam 60 kg varsta zisa de ea 20 anisori dar are cam 23 de ani note daca ar fi dupa mn ias acorda 8 pt oral 9 pt normal! iar locatia pot sa spun ca era foarte curata parchetul lucea cea ce ma uimit la o curva! un parfum frumos in camera! muzica in surdina parca celin dion canta!! orcum foarte buna pt mn! imi cer scuze daca am omis ceva sau daca am scris prea mult!!
×
×
  • Creează nouă...