Sari la conținut

futbine31

Serious Contributor
  • Număr conținut

    831
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre futbine31

  • Dată Naștere 17.01.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    Imi place ca fiecare escorta la care merg sa se simta bine in prezenta mea si s-ai produc macar un orgasm sau mai multe.

Vizitatori Recenți Profil

17.982 citiri profil

futbine31's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

745

Reputație

  1. Cred că mă confunzi. Nu am adoptat niciodată aer superior,nu te-am întrebat niciodată dacă ai făcut în pat și îți mulțumesc pentru lauda organului.Spor la treabă!
  2. Nu știu la care realitate te referi. Nici eu nu sunt o persoana conflictuală dar nu poți spune ca nu este un miros puternic de urină de pisica în încăpere, ca ai vânătăi pe corp și cearcăne maronii la ochi.
  3. Am vizitat-o și eu pe Maia după o programare făcută în aceeași zi. Nu știu ceilalți în care cameră a avut parte de acțiune dar unde am fost eu avea o pisica și mirosul de urină și ce o mai fi fost am rămas cu el în nas toată ziua. Fata este plină de vânătăi, ochii nu știu dacă sunt vineți sau cu cearcăne, sunt maronii.Oralul este mecanic, te ține cu mâna de sculă cât să o suga până la jumătate,încearcă tot timpul să te sărute pe gură,este mică de statură, împăcată, sâni nr 4 lăsați. Am reușit să termin după ceva minute și poziți pe fața ei iar a doua nu am mai reușit. Eu nu o recomand. Îmi pare rău Maia!chiar dacă prețul este bun ,nu cred că aș mai reveni vreodată.
  4. Bine ai venit pe forum Maia!😍😘😍💋❤️
  5. Am făcut și eu o vizită la Aliss și nu mi-a părut rău deloc.Programarea a fost făcută în ziua vizitei,foarte cooperantă iar răspunsul a venit rapid din partea ei.Am stat la un pahar de suc la socializare iar apoi la duș. Locatia este exact ce ai nevoie pentru o partida de sex, la fel și Aliss căruia nu îi stă rău voluptoasa și care are o poftă nebună de supt.Am avut parte de o partida de sex cu de toate deepthrot cu scuipat mult,owo linse cu poftă, anilingus foarte bine făcut urmat de un cuni din partea mea la care am avut parte de gemete ușoare și niște spasme senzaționale,după care am pătruns în păsărica ei caldă și foarte umedă iar după câteva poziți am finalizat în gurița ei lasă-n câteva picături să îi curgă pe sâni. După igienizare am mai socializat la o țigare apoi a urmat runda a doua de deepthrot și de un sex la care ai parte de un tremurat superb din partea ei.Este o fată care nu trebuie ratată, mai ales pentru pofta de a sugerat,să îi simți buzele cărnoase cum îți gustă owole este o senzație de ne ratat.Multumesc Aliss pentru o oră de clipe foarte fierbinți!😚😚
  6. Pe mine nu mă deranjează ca ai mai pus ceva pe tine!😉😚chiar asta mă face să te vizitez cât de curând.
  7. Același 100 ora,o finalizare.
  8. După o lunga perioada de timp în care Eva a lipsit iar acum are o schimbare mare de fizic ,am revenit la ea.Locatia nu este dichisita dar îți poți face treaba. Baie este într-adevăr cam ingesuita.îi sta bine Evei așa, acțiunea a decurs ca și în partidele trecute,cu un oral deep umed,cu atenție la owo iar după un preludiu scurt în care m-am jucat cu păsărica ei ,am trecut la normal unde am avut parte de gemete puternice și un jet destul de consistent din partea ei.Dupa mai multe poziții am finalizat pe la spate .După duș am avut parte și de un masaj din partea ei.Singura schimbare în afară de aspectul ei este faptul că nu mai ajunge foarte repede la squirt. În rest are aceeași poftă de sex !Mulțumesc Eva pentru dedicarea în ceea ce faci!
  9. Ești foarte greu de prins Misha!😟🥺Ți-am trimis mesaj pe whatsapp zilele trecute și PM și nu am primit nici un răspuns. Sper să stai mai mult în București de data asta.
  10. Bine ai revenit în Top!Ai rămas neschimbată, aceeași sâni superbi,corpul Bine proporționat și delicios și gurița ta dulce căreia nu prea i-ai mai făcut poze.😘😘
×
×
  • Creează nouă...