Sari la conținut

turcoaz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre turcoaz

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

623 citiri profil

turcoaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Cu putin efort din partea ta,crezi ca putem sa ne vedem?Sper ca nu mai esti suparata de data trecuta!
  2. Bikerboy777-sper c-ai auzit de expresia:"rabdare si tutun".Nu te grabi sa jignesti fara sa cunosti persoana respectiva!Putin eleganta n-ar strica,din partea ta!
  3. Interesanta opinia ta!Serios!Parca te si vad in fruntea Sfatului Batranilor...E bine ca poti scrie si sa-ti dai cu parerea...(ma intreb daca ti-a cerut cineva parerea!)O seara placuta iti doresc!
  4. As putea sa-ti raspund,dar nu vreau!Postarea facuta de mine e doar pentru Mary!
  5. Scuza-ma,nu mi-am dat seama ca esti expert in glume!Vina mea!Prefer sa nu mai continui cu tine...Daca ai chef sa refulezi in continuare,e treaba ta!Sa ai spor!!!
  6. Ce observatie ai facut!Cata minte luminata!Daca nu te facea mata la gard ai fi putut devenii un geniu,asa esti un anonim.Daca taceai filozof ramaneai!
  7. Mary,inca o data te rog sa ma ierti!Nu-mi place sa fiu refuzat si d-asta am si avut comportamentul la care ai luat parte.Ridica fruntea sus si mergi mai departe.Stiu,nu meritai sa-ti fac ce ti-am facut.OK!Lasa in urma ce a fost si vezi de viata ta!Multumesc ca m-ai menajat si nu mai porcait.Esti o tip pe cinste si foarte,foarte sensibila!Regret ca nu am fost pe aceeasi unda!Inca o data:IARTA-MA!
  8. Apreciez grija ta,Strong,dar ce am relatat mai devreme e nesimnificativ pe langa toate detaliile ce ne alcatuiesc viata personala!Am tinut sa fac referire la acest aspect ptr ca fiecare dintre noi se raporteza la o viata normala.Eu sunt altfel;am dus si duc o viata atipica.Nu-mi plac sabloanele!Ai spus ca sa ajung la Eliza trebuie s-o fac intr-un mod inteligent!Lasa-ma sa" construiesc" drumul spre ea,iar daca va fi cu succes,ti-o datorez si tie.(ptr. sfat)
  9. Apropo de divort!In fapt,nu e un divort propriu zis,pentru ca nu am fost casatoriti legal,doar am trait in concubinaj timp de 25 de ani.Pana la urma,ne-a despartit diferenta de varsta(ea fiind cu 13 ani mai mare!).Imi pare foarte rau,dar asta e!Trebuie s-o iau ca atare.Se pare ca nu e suficient sa fi loial,sa iubesti si sa te dedici unei singure relatii.Dar nu despre asta vreau sa vorbesc.Nu ma deranjeaza ca Eliza e greu de gasit,pot spune ca e chiar incitant...De fapt nu ma deranjeaza nimic!O s-o caut,o s-o astept,si sper sa dau,la un moment dat,de ea!Se pare ca este o tipa speciala,din spusele celor care au intalnit-o,de aceea cred ca orice efort se merita facut!
  10. Ar trebui sa lasam rautatile deoparte,iar selectia s-o faca Mary,asa e normalSi cand spun asta ma gandesc la tine Cruelmstr15.Pe Mary nu cred c-o intereseaza cum scrie unul si altu,ci cum da din cur."Pustiul",asa cum ii zici tu,poate o satisface mai mult ca mine si ca tine pe doamna.Greseala de scriere poate a intervenit datorita emotiei!Ce zici,nu crezi ca trebuie sa fim mai rezervati.Doar asteaptati randu' si atat!Fi intelept!
  11. Strong,iti multumesc pentru sfat,dar de sunat am sunat-o deja si nu poate fi contactata,sms i-am trimis,ba chiar mai mult,am incercat s-o contactez si pe whatsapp,lasandu-i mesaj si acolo.De fapt ai drepate:Eliza,sunt cel care ti-a lasat mesaj si are 9948 terminatia nr, de telefon.Multumesc Strong!
×
×
  • Creează nouă...