Sari la conținut

ozgurcan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ozgurcan

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

Vizitatori Recenți Profil

1.815 citiri profil

ozgurcan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

75

Reputație

  1. Salutare, Mare "saracie", am fost acum vreo doua saptamani in odorhei si am vrut ceva actiune, am dat mai multe telefoane si am reusit sa aflu cate ceva. Exista un night club Geisha sau Gheisa nu stiu exact cum se cheama, intri acolo, platesti "intrarea" 250 lei o sampanie daca am inteles bine apoi te intelegi cu fetele de acolo, pretul lor fiind aproximativ egal cu intrarea, facand un calcul iesea prea mult 500 lei pt o ora si am renuntat la idee. Lucrurile astea le-am aflat de la cineva din locatie, administrator/patron nu stiu exact. Altceva nu am gasit pe acolo. Sper ca va sunt de folos informatiile. toate bune!
  2. Salutare stimati confutaciosi, Avand drum prin Focsani si urmarind de ceva timp care e miscarea prin oras am ajuns la Andreea, de fapt am vrut sa ma intalnesc cu Sonie dar nefiind disponibila am zis sa incerc la detinatoarea topicului. Am ajuns la locatie destul de usor, ghidat prin telefon, am intrat am discutat cateva detalii si am inceput actiunea. A inceput cu un oral nepro urmat de un normal cu doua pozitii finalizat in preze. A doua finalizare a inceput tot cu oral bine executat cu atentie la oute, pus preze schimbat vreo doua-trei pozitii finalizat in preze dus si plecat. Note: Locatia: usor de ajuns, baia era in regula, prosop curat (sper, era uscat), gel de dus etc, restul apartamentului era modest nota fiind 7 ; Domnisoara: Fata era ok, cam de un 8 la corp in schimb in afara de sani care intradevar sunt maricei si tari restul corpului nu m-a impresionat, avea ceva burtica desi este slabuta, in fine per total 7.5-8; Prestatia: Oral pro/ne, normal protejat, probabil cuni- nu m-a atras desi nu ezit foarte mult sa bag botu la savarina, FK face dar iarasi nu m-a tentat desi cu unele escorte fac chestia asta, finalizarea in preze sau pe corp. Oral nepro desi la inceput mi-a zis ca face doar protejat pana la urma a acceptat fara caciulita, oralul nu a avut nimic spectaculos, mai are de invatat, am fost totusi placut surprins de at4entia la oute si la zone dintre oute si anus, a plasat niste limbute acolo care mi-au creat niste senzatii tare misto. La oral primeste nota 8.5; Normal protejat: obisnuit, fara artificii, este stramta se aseaza in pozitia in care vrei tu, nu comentreaza, primeste nota 8; Halat 150 lei pt o ora dati la inceput. Ce nu mi-a placut: pe parcursul intregii intalniri eu am facut 3 dusuri ea niciunul, dupa prima finalizare s-a sters cu servetele. In baie erau doua prosoape eu probabil fiind primul client pe ziua respectiva l-am prin uscat de restul nu stiu ce sa zic, lenjeria patului prezenta niste pete evidente albe, semn al trecerii confratilor pe acolo, acest lucru nu mi-a inspirat mare incredere, can mai aveam vreo 20 d eminute am vrut sa incepem al doilea numar si mi-a spus ca e posibil sa nu mai fie timp dar am asigurat-o ca ma voi incadra si asa a si fost. Concluzii: fata mai are de invatat, este la inceput si daca tine cont de anumite aspecte poate sa creasca si sa ofere servicii de foarte buna calitate, pretul este unul corect dar daca o voi mai vizita nu stiu sa zic acum. Daca mi-a scapat ceva atentionati-ma. Toate bune!
  3. Salutare, Am avut o intalnire cu Izabella cu vreo doua saptamani in urma. Dupa ceva tentative esuate de a lua legatura cu Iza am reusit intr-un final apoi am stabilit si ziua mult asteptata, ora am stabilit-o mai greu, dar pana la urma ne-am sincronizat si cuora dupa ce schimbasem de cateva ori intervalul orar din diferite motive. Am ajuns in locatie ghidat de Iza, vis-a-vis de sala palatului, am ajuns relativ reprede desi nu sunt din Bucuresti. Am urcat, am purtat cateva discutii apoi am ales meniul scurt de o finalizare urmand a daca timpul ne permite sa continuam. Actiunea s-a petrecut in felul urmator: dupa discutiile preliminare in care i-am spus ce si cum vreau si am incercat sa ne cunoastem putin am trecut la actiunea propriuzisa (am facut un dus inainte) cu un oral foarte bine executat din partea ei, mi-a oferit niste senzatii foarte puternice, nu am rezistat si am gustat si eu din piersicuta ei trecand intr-un 69 pozitie in care de altfel am si finalizat. Locatia: o notez cu 9, usor de ajuns, apartamament ok, curat, mobilat modern, baia curata, prosop curat, geluri de dus. Izabella: foarte sociabila, deschisa, incearca sa afle ce-ti place pentru a fi o reusita intalnirea cu ea, aspectul fizic il notez cu 7.5 dar atitudinea si comportamentul fata de client il notez cu 10. La aspectul fizic i-am dat o nota mai mica pt ca are ceva KG in plus, nu ar fi neaparat o problema acest lucru dar din punctul meu de vedere cam asta ar fi nota. Servicii prestate: eu am fost la ea pt ceva in plus fata de un oral si normal, la oral o notez cu 9.5, pt mine a fost un oral foarte reusit, normal nu esta cazul pt ca nu am mai ajuns pana acolo. Halat 150 lei pt o finalizare in aproximativ 30 minute. Am apreciat la ea pt ca-si doreste sa fie o intalnire cat mai reusita de aceea discuta cu tine despre ceea ce-ti place si ce nu, un alt mare plus e ca nu te cronometreaza de cum ai intrat pe usa si nici in timpul actiunii nu sta cu ochiul pe ceas, poti sta o ora cu ea la discutii daca si ei ii face placere acest lucru chiar daca actiunea dureaza doar 30 de minute de exemplu. Eu la urmatoarea vizita in Capitala daca ma sincronizez cu programul ei sigur o voi mai vizita. La Multi Ani!
  4. Normalul a fost PROTEJAT, scuze pt greseala, din viteza sa nu fiu surprins de vreun coleg de birou nu am fost atent.
  5. Scuzati greseala de mai sus, normal PROTEJAT, nu am fost atent cand am scris. Scuze inca o data pt confuzia creata.
  6. Salutare "frati de arme", Ieri in drum spre capitala ca gandul de a merge la meci am zis ca ma bine sa inscriu eu ca echipa Romaniei cinestie. Am luat forumul la puricat si am ajuns la titulara acestui thread, incitat de poze si locatia oarecum in drumul meu au fost cateva argumente solide pt acesta alegere. Ajuns usor in locatie (veneam pe a2), ghidat prin telefon, am intrat in apartament. Nu sunt un foarte bun povestitor asa ca voi fi scurt si la obiect. "Piesa" s-a desfasurat in doua acte pe durata unei ore, actorii principali eu si Ioana care este intradevar cea din poze, skinny, frumusica, vorbareata, incearca sa se faca placuta pentru a pleca multumit. Am achitat de la inceput biletul 250 ron, am fost servit cu o doza de cola, frumos din partea ei, am discutat cateva detalii despre cum se va desfasura actiunea, am facut un dus (presupun ca ea a facut inainte) si apoi am trecut la treaba. Primul act: oral din partea ei bine executat cu lins de oute, cu priviri, fara maini, i-am intors serviciul si am trecut intr-un 69 pozitie in care am si terminat. Facut dus eu (ea nu a facut probabil ca-i facusem eu si nu a mai fost nevoie) stat cateva minute discutat, fumat o tigara apoi am iesit la incalzire. Actul 2: inceput cu un masaj de relaxare bunicel, cu ulei de bb fara miros, trecut la un oral din partea ei pana am fost apt de "munca", apoi am pus preze si am trecut la normal, schimbat cateva pozitii, gemete, actiune, implicare si terminat glorios in preze pozitia animalului. Fuga la dus eu (probabil ea a facut dupa), imbracat si plecat. Timp total d2d aproximativ o ora. Notele juriului: Locatie: Nota 9, pozitia nu prea o avantajeaza, mie imi convine, pot trece cand vin in Bucuresti sau cand plec. Pentru cei din capitala e mai greu. Aspect: 8.5, e slabuta, fund micut, sani micuti cu sfarcuri erectile si bune de jucat, pasa epi, draguta la fata. Prestatia: Oral nepro, fara CIM, notat de mine cu 8; Normal neprotejat 8.5; Accepta COB, FK, Cuni; GFE: 9- e vorbareata, incearca sa intretina atmosfera; Halat (pret platit): 250 lei ora. Concluzii: Mie personal mi-a placut, m-am simtit bine in compania ei, si e posibil sa revin daca voi mai avea ocazia. Am comunicat usor cu ea, a raspuns relativ repede la telefon asta e un plus pt mine. Cam atat, daca aveti ceva intrebari nu ezitati. Toate bune!
  7. Salutare, Vin eu cu o recenzie la duduie. Ieri avand chef de ceva nebunii si cum nu am reusit sa scap de piticii de pe creier sub nicio forma am sunat la numarul mai sus afisat si mi-a raspuns din prima (daca nu raspundea nu mai incercam) am stabilit ca in 10 minute sa trec cu masina s-o i-au si sa mergem la locatia mea. Am ajuns prin Tiglina 1 fata era deja acolo la locul stabilit a urcat la mine in masina si am plecat spre locatia mea. Ma gandeam ca daca nu-mi place si arata nashpa sa zic pas dar s-a incadrat in cerinte si am purces spre locul actiunii la mine in locatie. Am intrat, ne-am dezbracat a inceput cu un oral neprotejat umed cu incercari de deep si cu multa saliva, fata este ascultatoare si in anumite limite te lasa sa faci destule, am trecut la normal protejat bineinteles(durex), s-a lubrifiat putin si am inceput treaba, am schimbat cateva pozitii, terminat in preze, mers la dus ea prima data apoi eu si am plecat. Note: Aspect fizic: fata 8, corp 8, slabuta, sani micuti dar cu sfarcuri interesante, epilata la pusi, fara mirosuri, avea o igiena corespunzatoare; Oral neprotejat 8, fara multe artificii dar bine executat, umed cu saliva fara atentie la oute dar nici nu i-am cerut acest lucru; Normal 8- am schimbat cateva pozitii nu a comentat niciuna, destul de stramta, mi-a placut ca fiind usurica am putut face ce am vrut cu ea, a fost usor de manevrat si intors pe toate partile; Locatie - nu pot sa dau note fiind locatia mea Fk nu am incercat dar nici nu am intrebat; GFE - nu a fost foarte comunicativa, eu intrebam si ea raspundea dar cam atat, la capitolul acesta ar mai trebui lucrat, - 6; Anal- nu am incercat dar mi-a zis ca exista in meniu dar extrapret. Halat 80 finalizare; Preturi practicate: Finalizare o+n- 80 lei, o+n+a 150, ora o+n 150, o+n+a 250, accepta CIM, COB Concluzii: A fost o experienta ok, fata este la inceput si mai are de invatat dar este docila si ascultatoare si probabil se va adapta cerintelor pietii, nu are inca locatie dar probabil in viitor va avea, eu asa i-am recomandat. Eu o recomand macar pt o singura data sa-si faca fiecare parerea lui, pentru mine a fost ok si probabil ma voi reintalni cu ea, are un raport calitate pret bun. Daca mi-a scapat ceva revin. Toate bune!
  8. Salutare, Acum doua zile avand chef de ceva actiune am sunat-o pe andra.love dar foarte amabil mi-a comunicat faptul ca este in perioada aceea a lunii si nu poate sa-mi satisfaca poftele trupesti dar imi poate recomanda o prietena si anume pe Simona. Nu eram prea incantat de idee dar am zis sa incerc dar sa-mi rezerv dreptul de a face cale intoarsa daca nu-mi place ce vad. Si bine am facut ca m-am intalnit cu Simona, este o aparitie noua, frumusica peste media media celor din Galati, genul skinny, toti dintii la locul lor (am o problema cu lipsa dintilor), este la inceput de drum, zice ea nu pt mult timp dar cine stie. Am ajuns la locatie, Majestic, am inceput actiunea cu un oral din partea ei bine executat, cu incercari de deep si cu finalizare orala. Am fost la baie, ne-am igienizat, am discutat despre una despre alta si am inceput tot cu un oral din partea ei pentru revigorarea celui care atarna, am trecut la normal protejat, am schimbat doua pozitii si am finalizat in balonas. Note: Locatie - Hotel Majestic - ; Aspect 9- frumusica la fata (eu sunt mai pretentios), slabuta la fizic, poate prea slaba pentru unii depinde de gusturi dar are niste sani frumosi, nu mari dar frumosi; Oral 8.5- cu incercari de deep si CIM; Normal 8.5; Igiena 9, pasa curata, epilata, fara mirosuri, igiena orala nu stiu ca nu am sarutat-o dar nici nu mi-a venit vreun miros suspect. Presteaza oral ne/pro cu finalizare orala (am intrebat cum pot sa finalizez si mi-a spus ca ramane la latitudinea mea, cob cof nu stiu), normal protejat, FK-nu stiu, nu am fost tentat, cuni - nu stiu dar probabil ca da, anal nu am intrebat dar cred ca nu. Halat 200 o ora cu doua finalizari si 150 finalizarea. Concluzii: Mie personal mi-a placut, m-a excitat faptul ca era incepatoare si era foarte ascultatoare, prestatia a fost una buna dar se poate imbunatati, arata bine, ar putea pune cateva kg in plus, are vreun 1.70 parca. Zicea ca are si o locatie in plan dar sa vedem. Recomand s-o incercati macar o data. Modalitate de contact: am sunat-o pe andra.love la nr din titlu si ea a comunicat cu ea, am uitat sa-i cer direct nr ei. Daca doriti alte info si vi le pot oferi cu cea mai mare placere. Toate Bune!
  9. Salut, Am vizitat-o pe domnisoara in cauza zilele trecute, ma mai intalnisem cu ea acum vreun an jumate-doi si am vrut sa vad ce s-a schimbat de cand s-a reapucat de "treaba". Sunat, stabilit ora, mers spre locatie, ghidat prin telefon, trecut testul "geamului". Am intrat, am ales o finalizare, oral si normal protejat, toata actiunea a durat aproximativ 30 minute (discutii, dus, actiune propriu zisa etc). Nu sunt foarte multe de zis, totul s-a desfasurat in parametri normali, cu finalizare la normal in balonas. Note: Locatie 8; - curata, cu prosop uscat, papuci de baie, etc; Aspect fizic: fata 8, corp 7-8; Oral 8; Normal 8; Halat 80 lei; Concluzii: am vizitat-o pentru ca vroiam sa vad ce diferente sunt fata de ultima data, ca si aspect fizic pot sa spun ca parca are ceva kg in plus, nu deranjant dar are, la fata e ok, obisnuita, are ochi albastri (cred nu sunt sigur); Ca si atitudine, putin distanta, in trecut era mai "nebunatica", era mai joviala, acum parea mai profunda, cu mai putine lucruri permise, sarut dar fara limba(nu ca as fi fost interesat), oral doar protejat, etc. De vizitat? depinde, are un raport calitate pret corect, are un aspect fizic placut, are LOCATIE, eu personal nu stiu daca o voi ma vizita dar pt cei care nu au fost inca macar o data tot trebuie incercata. Toate bune!
  10. Salutare stimabililor, In urma cu o saptamana sau doua (nu mai stiu exact) mi-am facut un drum la capitala si mi-am zis "sa stau cuminte cu atatea fete frumoase prin zona?", bineinteles ca nu asa ca am luat forumul la cernut si am ajuns la adela, mi-am facut programare de cu seara sa fiu sigur ca nu raman nesatisfacut (desi am patit si sa-mi i-au teapa de la o domnisoara desi ma programasem si confirmasem dar asta e alta poveste). Am ajuns la capitala, am asteptat cu nerabdare sa se faca ora de intalnire, am purces la cuibul de nebunii si a inceput actiunea. Actiunea: am optat pentru o ora normal si oral cu ceva influente de dominare soft, facesitting etc (aveam in cap chestia asta si am zis ca e momentul sa vad cu ce se mananca. Prima finalizare a fost si cea care a inclus momentele de dominare si a fost in gurita ei primitoare, a fost ceva nou si interesant, daca as mai incerca? nu stiu depinde de persoana si de stare. Dupa prima finalizare am stat putin sa ne revenim, ne-am igienizat, am baut un pahar de suc si ea a inceput cu un oral bine executat, cu priviri in ochi, artificii, limbi pe oo apoi am trecut la un normal cu ea deasupra, miscari din bazin, unduiri, apoi am trecut la un doggystyle, pozitia mea preferata in care am si finalizat de altfel. Finalul a fost mai pe repede inainte pentru ca depasisem ora cu vreo 20 de minute si urma sa vina un confrate. Prestatia a fost una buna, oralul bun, normalul cu unduiri gemete (false) iar pe partea de dominare soft nu pot sa spun prea multe ci doar ca a fost interesant, aveam eu niste pitici cu chestia asta. Concluzii: Fata este o prezenta agreabila, zambitoare, vesela, incearca sa te faca sa pleci multumit de acolo. Se implica, vrea sa iti faca pe plac, cunoaste "tainele" sexului, are un aspect fizic placut, genul skinny, nu e nici vreo frumusete extraordinara care sa te faca sa-ti se scoale instantaneu dar nici vreo nasoala, este in parametri in schimb compenseaza cu atitudinea pro business. Note: Locatie 9 - ok, baia curata, am vazut ca mai este o domnisoara acolo- ella daca am inteles bine pe care am si vazut-o pt o fractiune de secunda cand ieseam din baie; Fata 8,5; Corp 9- pt cei carora le place genul skinny; Oral neprotejat - 9, accepta CIM; Normal 9; Accepta - Cunni,FK - da dar nu pot sa dau o nota pt ca nu ne-am sarutat foarte mult, chiar putin, eram concentrat pe altceva; GFE - 9,5 - incearca si reuseste sa te faca sa te simti bine; Dominare - aici nu pot sa dau o nota; Halatul 300 lei - 200 pt oral si normal si 100 pentru "piticii mei", timp petrecut vreo ora si jumate cu aproximatie; De revenit? - poate eu fiind din afara bucurestiului cand am cate un drum incerc sa ma intalnesc cu escorte noi pentru ca sunt foarte mult si e pacat sa te limitezi doar la una doua. Sper ca nu am omis nimic. Toate bune!
  11. Salutare stimati confutaciosi, Am reusit in sfarsit sa ma lipesc de un drum la Bucuresti si bineinteles sa o vizitez pe Luiza. Dupa cateva tentative nereusite cu alte escorte am zis sa merg la sigur sa nu-mi mai bat joc de banii mei, eu am mai vizitat-o in urma cu vreun an. Fiind numarul meu de telefon salvat in agenda ei am luat usor legatura cu ea, am stabilit ora si am purces catre ea. Aceeasi prezenta incantatoare, aceeasi atitudine pro business care a facut sa fie foarte solicitata. Actiunea s-a desfasurat in felul urmator: am fost ghidat telefonic catre locatie, am socializat putin, am povestit, am am baut un pahar cu apa si am trecut la lucruri mai serioase, a inceput cu un oral foarte bine executat, am trecut la normal cu ea deasupra si am finalizat in balonas. Am stat intinsi in pat, am povesti apoi am facut dus amandoi (pe rand) si am trecut din nou la actiune, oral, normal, schimbat cateva pozitii apoi finalizat in balonas, cu mine fleasca, transpirat tot dar satisfacut. Am facut dus, am lasat banutii din proprie initiativa fara sa fie ceruti, ne-am tzucat de la revedere si a ramas ca la urmatoarea mea vizita la Bucuresti sa ne vedem iar. Concluzii: din punctul meu de vedere macar asa ar trebui sa fie orice escorta care e in top, un asptec fizic placut (gusturile nu se discuta) dar nu cred ca e vreunu care sa zica ca nu arata bine, la corp, sanii micuti dar placuti, inalta, bine proportinata, fundulet care te imbie la lucruri "necurate", sociabila, nu te preseaza. Eu sigur o voi mai vizita cu urmatoarea ocazie. Note: Aspect fizic 9, nu dau 10 pentru ca nu e perfecta desi mie mi-a placut si la fata si la corp si sunt destul de pretentios; Prestatie: Oral 9,5; Normal 9,5; Gfe 9,5, Locatie 9,5, anal stiam ca nu face dar nici nu am intrebat. Am platit la sfarsit 200 lei, o ora. Sper ca nu am omis ceva. Toate bune!
  12. Salutare, am reusit s-o vizitez pe domnisoara saptamana trecuta. Avand un drum prin capitala am zis ca e pacat sa nu ma delectez cu felinele de aici, am luat la puricat forumul pana am ajuns la aceasta domnisoara, am sunat mi-am anuntat venirea si am ajuns la locatie. Mi-a deschis usa domnisoara (era ascunsa dupa usa) si am avut o ezitare dar am intrat. Am ezitat pentru ca nu era chiar pe gustul meu dar daca tot am ajuns am ramas, nu aveam timp si chef sa caut pe altcineva si nici nu vroiam sa plec nesatisfacut. Luand in calcul cele de mai sus intalnirea nu a fost cea mai reusita. Sa continuam, am intrat, am schimbat cateva vorbe, am facut un dus rapid, am intrat in dormitor si a inceput actiunea cu un oral bine executat, cu atentie la coitze, am terminat la oral. Am fost la dus, in camera am mai discutat despre una despre alta,mi-a facut un masaj (cat s-a priceput), apoi usor a inceput un oral bun cu limbi pe outze, deep, am pus gumita si am trecut la normal in pozitia misionar apoi am schimbat intr-o caprita si am terminat in preze. spalat imbracat plecat. Si acum notele: -aspect fizic 5-6, plinuta pentru gusturile mele si nici fata nu o ajuta; -oral 9; -normal 9; -fk - nu am fost interesat; -cuni - nici aici nu am fost interesat desi "bag botu" daca persoana imi place si este curata; -locatia - 8, apartament ok, baia arata cam nashpa ca dupa razboi; -atitudinea foarte ok, prietenoasa, comunicativa; -halatul 200 lei /ora ceruti la inceputul intalnirii. Concluzii: Cred ca aspectul fizic o trage in jos, mie personal nu mi-a placut dar a compensat cu atitudinea si "meseria" cu care m-a lucrat. La unele escorte nu reusesc doua finalizari intr-o ora dar la ea desi ca fizic nu mi-a placut a stiut cum sa ma faca se termin de doua ori si pentru asta ii dau un mare plus. Daca recomand? eu nu cred ca o voi mai vizita dar este doar parerea mea. Daca mi-a scapat ceva va rog sa ma atentionati. Toate bune!
×
×
  • Creează nouă...