Sari la conținut

azog_the_defiler

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre azog_the_defiler

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

azog_the_defiler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

84

Reputație

  1. Am fost si eu azi si surpriza (are reducere la finalizare si FK este free eu fiind un client fidel). Deci finalizarea este 80 in loc de 100. Si fk de la 50 acum e gratis. Nu am stiut la inceput dar am fost anyntat la fata locului. Iti multumesc Andreea.
  2. Am fost si eu la ea. Pe vremea cand cerea 100 de euro. Eu am fost doar la o finalizare si am platit 250 de roni pt o finalizare (cim) a inghitit tot plus analul care il adora. Si pe hol cu usa deschisa de la camera sta Roman pe un scaun la un birou cu laptop unde se masturba in timp ce eu eram cu Evelin. Eu unu mai revin dar am citit aici ca pleaca la sfarsitul lunii. De ieri incerc sa o sun si are tel inchis.
  3. Am sunat la numarul nou ''0766886687'', a raspuns o fata si imediat a spus ca imi da sa vorbesc cu sotul ei (chiar am vorbit cu un barbat) si ca de unde am numarul. am sunat sambata 09.12.2017 Stiti ceva?
  4. 0736273633 Amalia. Da a raspuns un barbat. Nu cred ca mai este al ei nr
  5. Zilele trecute am vizitat-o pe Raisa dupa ce am sunat-o si mi-a spus ca locatia se afla in Rond Alba Iulia (Vogue).Cunosteam locatia,am fost la colega ei Raluca.Raisa este o tipa inalta,arata bine la corp mai ales cand este pe tocuri,tate frumusele bune de mangaiat si de pupat,este o tipa simpatica si vorbareata. locatia 9 gfe 8 Fara Fk. Oral neprotejat normal 9.5 mi-a placut. cadou 150/200. Am stat doar o finalizare. Eu am sa revin.
  6. Am facut programare pt ora 10. Mentionez ca toate conversatiile au fost prin mesaje. Am sunat cand am ajuns la locatie si am primit din nou mesaj "ca daca vreau sa fac programare sa dau dau mesaj" Foarte dubios modul de comunicare. Am renuntat la a mai presta ceva si am plecat acasa. Eu unul nu mai revin.
  7. Locatia unde o are langa cafeneaua Tres de pe B dul Decebal (cum a spus la tel),sau pe Octavian Goga
  8. Nu am reusit sa ajung la ele.Am vb doar telefonic cu Monica.Dupa nu a mai rasp
  9. Da. Asa a spus Monica ca sta impreuna cu Amalia(in locatia veche a lui Amalia de langa Budapesta)
  10. Sambata a raspuns la tel la ora 10(a spus ca e impreuna cu Amalia). A spus ca sta pana la ora 16 Am sunat pe la 11 si nu a mai raspuns. Iar acum are telefonul inchis
×
×
  • Creează nouă...