Sari la conținut

paulyka25

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre paulyka25

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bihor

paulyka25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputație

  1. pfffff......Rebe,Rebe.....ce fata minunata 😙
  2. rebe frumoasa,cred ca a venit timpul sa ne vedem iar 😙
  3. redau aproximativ din convorbirea telefonica de vineri seara: te-am intrebat daca mai faci programari sambata,ai zis ca dimineata nu poti ca ai treaba,eu ti-am zis ca vreau sa ne vedem seara,ai zis ca e ok seara numa sa-ti las sambata pe la 12 un mesaj sa nu uiti cumva,nicidecum sa sun,asta in ideea ca ti-am zis ca vin din alt judet.in fine,tot apucam sa ne vedem anu asta 😊,recuperam atunci 😚
  4. se pierde esentialul aici,nu e vorba de distanta sau bani,ci pur si simplu de timpul pierdut degeaba si de cuvantul dat de o persoana.imi asum vina,in sensul ca din partea fetelor de genul poti fi oricand 'țepuit'.mergem mai departe,oricui i se poate intampla,data viitoare poate fi mai bine.
  5. Va salut.Astazi am primit teapa vietii de cand umblu la 'fete'.Vorbit aseara cu Daria,programat pentru astazi la ora 8,o zis totusi sa-i mai las azi pe la 12 um mesaj sa nu uite,zis si facut,ca intr-un final sa se apropie ora si ghici ce? nu a mai raspuns nici la tel,nici la mesaje.Chestia nasoala e ca am batut azi 500km dus-intors sa beau o cafea in Sibiu cand puteam ramane acasa daca trimitea un simplu mesaj sa nu mai vin ca nu ma mai poate primi.Nu-i bai,noi sa fim sanatosi.Mulțam faină fata draga.
  6. Dupa o programare facuta marti,azi la 18.00 am reusit sa ajung si eu la Kim.Ce pot sa zic,fata asta are un zambet ca ramai fara cuvinte,niste ochi asa patrunzatori ca daca te uiti mult la ei ramai hipnotizat.De corp nici nu mai zic.Dintre toate 'fetele' la care am fost din punctul meu de vedere ea e cea mai frumoasa.Astazi m-am rezumat doar la un oral care a fost facut ca la carte: soft,umed,adanc,nu am rezistat mult(spre dezamagirea mea).Fata asta merita respectara maxim.Kim,multumesc mult pt clipele frumoase.cadoul la sfarsit a fost 150 lei.
  7. lolamola,lamuie,o cum ti-o mai spune,vezi ca deja si tu ne plictisesti cu postarile tale de cacat.sterge-te la gura si vomita in alta parte.
  8. am reusit sa ajung si eu intr-un final la Rebeca,cu gandul la un maraton asa cum am promis care intr-un final a fost un sprint pt ca fata m-a luat prin surprindere,in sensul bun al cuvantului.fara exagerare, daca stii cum sa te comporti scoti tot ce-i mai bun din ea,e o persoana foarte comunicativa si axata pe client.Pt mine totul a fost la superlativ.Rebe iti multumesc pt tot si sper sa ne vedem curand. 😙
  9. rebe,vreau sa contribui si eu la conditia ta,saptamana asta ma abtin de la sex si in weekend cand vin iti dau portie dubla de sperma 😉ðŸ˜ðŸ˜šðŸ˜™
  10. pfffffff......referitor la varsta ta,daca toate femeile ar arata asa la 30 de ani......majoritatea celor de 20 nu arata asa bine.arati foarte bine.
  11. maratonul se apropie cu pasi repezi 😚
×
×
  • Creează nouă...