Sari la conținut

victoria31

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre victoria31

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    constanta
  • Interese
    Femei ptr sex

Vizitatori Recenți Profil

1.526 citiri profil

victoria31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Inchiriez apartament de doua camere in regim hotelier. Perioada lunga. Apartamentul este dotat si utilat modern. Zona Ciresica. Persoanele doritoare pot lasa un mesaj si va voi contacta. Detaliile le discutam in privat. Poate fi vizionat oricand. Este liber. Ofer si cer seriozitate.
  2. Cea mai tare Happy Hour !!!! Maruta ar fi invidios. Esti superba Maya. M am simtit minunat alaturi de tine. Ca sa respect o traditie a forumului, ai 10+ pe linie. Si mai mult de atat apreciez placerea ta alaturi de un barbat, se simte asta si provoci mai tare dorinta si insatietate in materie de sex. Esti tare si de top. Sigur ne mai vedem. Te pup. O seara placuta!😉😘
  3. Iar pentru ca stimabilul domn vizitator futac_cta m a bagat in seama, desi nu i am cerut eu asta, o sa i raspund desi nu mi sta in fire. In primul rand sunt uimit de spritul tau de analiza si inteligenta maxima. Pur si simplu mi ai umplut pula de ganduri. Esti un vis, un a tot stiutor, esti un intelept in viata. Ai descoperit focul si roata prin comentariul tau pertinent la adresa mea. Impresia mea este ca te crezi imparat in tara orbilor, numai ca spre surpriza si uimirea ta, majoritatea userilor de aici sunt oameni normali, cu bun simt si respectabili. Prin urmare cred ca ai ramas chior in tara nimanui. Nu am de gand sa polemizez cu tine sau altcineva, ti am atras atentia ca in spatele unui user, poate fi un om cu mult peste asteptari sau banuieli. Cam atat. O zi placuta!
  4. Proaspat plecat de la intalnirea cu Ema. Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc. Notele care le meriti conform traditiei sitului nu au valoare. Esti mult peste, asa cum bine am intuit. O intalnire placuta si adorabila din toate punctele de vedere.😘😘😘😘 Pacat ca nu ramai mult la noi in Cta. Cu siguranta ai rupe topurile. Esti la alt standard si nivel fata de concurenta. Ema tu stii, poti, vrei si ti place. Compania ta e minunata. Te pup. Ps. Camarazi de "arme" nu ratati ocazia, merita. Desi de gustibus non disputandum, cu siguranta veti pleca multumiti.
  5. Cumva as vrea sa te întâlnesc, ti am urmarit postarile si esti o tipa inteligenta si cu umor fin. Vreau sa te cunosc. Sigur placerea va fi reciproca. Da mi o posibilitate sa te gasesc. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Ma simt incitat si nerabdator. Pup. Astept un raspuns.
  6. Incantat de revedere, chiar daca dupa ceva vreme. Apreciez oralul tau aproape complet si sarguinta de al duce la deep. Mi a placut. Esti o persoana agreabila si apreciez placerea de care ai dat dovada. Implicarea ta si faptul ca iti doreai si traiai fiecare moment este de apreciat. Sunt tipul care ti a propus pariul vis a vis de varsta lui . Pierdeai sigur, de fapt te ai convins la final. O sa ne mai revedem cand te vei intoarce in constanta. Evolutie fata de ultima intalnire. Sper sa ti treaca genunghiul si sa profiti mai mult de LOT. Am vazut ca te topeai de placere. Te pup. O seara frumoasa!
  7. victoria31

    babadag

    Niciuna vere. E dezastru sau saracie.
  8. Buna! Esti femeie? De ce imi urmaresti topic-ul ?

×
×
  • Creează nouă...