Sari la conținut

johny999

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johny999

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

970 citiri profil

johny999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. 0766302164 e nr corect. incearca whatsapp! Bafta!
  2. Hello, Am fost la Eva acum 2 saptamani. Cred ca nu a raspuns la tel. dar am dat un sms si a revenit ea. Intrat baut o apa, dus, actiune si plecat dupa 30-40min. Locatia:Hărmanului bloc Generali. Ap. Ok. Aspect: tinuta sexi, zimbitoare, amabila, slim, cred ca 1,7 inaltime, blonda, botox finut, silicoane. Buna fata! Actiunea:ON 9 cu atentie la ooo, NP 9 cu implicare din partea ei(soft sex), fk ok; Atitudine:10, fata stie sa comunice, isi da interesul sa ai o experienta placuta. Cred ca merita sa ajunga la Top; Igiena: 10, testat de sus pina jos si invers; Cadoul: cred ca 150Ron am dat pt o finalizare 30-40 min Anal: cred ca a zis ca nu presteaza Per total am avut o experienta placuta! Cred ca fata e de tinut la BV! Zi faina!
  3. Hey, Am vizitat acu vreo2 zile. Avea un anunt cu 1 poza reala, nu il mai gasesc. Sunat la 0734098474 vb frumos la tel, draguta, a explicat serviciile.Am intrebat de FK a zis ca binenteles. Ma duc pe Zaharia Stancu, fata miniona 1.5m creata, ma primeste in pijamale, par valvoi, nemachiata(am presimtit ca trebuie sa fug dar am zis hai sa vedem). Aflu ca are colega. Mergem la camera, imi cere banii. Ii zic ca sunt nehotarat 30 vs 60 min, ea calma imi zice ca nu are rost sa ne grabim (inca o data, am fost prost si am dat pt. 1ora). Ma duc la dus, ma sterg cu prosopul ce era la baie(altul nu avea). Intru in camera, incerc un FK si surpriza ma refuza pe fond ca a fumat si nu s-a spalat (am realizat ca sunt un fraier, dar o data banii dati hai sa ne bucuram de ce avem). Urmat un scurt ON oprit de ea cu alte vorbe ca vrea altceva, capra si finalizat in lady on top. Urmat un foarte scurt masaj si plecat. Deci:aspect 7 miniona, bruneta creata, constructie subtirica dar o burtica vizibila, urma de cezariana, sani faini, piele destul de fina. Igiena 6: miros tigara, dinti cu mancare intre ei, pasa neepilata de ceva zile, miros nu am verificat de aprope Servicii: ON NP 150/250 leuti. Concluzie: o fata pusa pe servicii pe banda cu igiena indoielnica la care eu nu revin si NU RECOMAND BAFTA
  4. Salut! Posibil Carmen Berceni. ( top București)
  5. Salut! Daca nu conteaza varsta sau aspectul, incearca Alyna 50 ani- SQUIRT - e la top B. Bafta
  6. Hello, Am trecut azi prin Bucureşti, cautam ceva sa ma descarc. Am dat vreo cateva telefoane si doar Naty a fost disponibila. Am zis hai sa vad ce am ratat pina acum. La telefon fata a fost amabila si coerenta. Ea este o miniona, slim draguta cu un zambet frumos. Culoarea parului nu cred ca e potrivita dar nu ii sta rau cu parul scurt. Ma asteptam sa fie mai vorbareata, dar fost ingandurata si tacuta. Totusi a incercat sa fie atenta la nevoile mele.Am avut parte de un ON slow cu atentie la oo si un NP fara mari artificii in special din cauza ca nu am fost eu de cursa lunga. Pe urma am rasfatat-o un pic si am primit eu un masaj simplu. No FK. Apartament, minimalist dar curat. Note: Aspect: 9 pt amatorii genului; Igiena: 10; Girl Friend:7; OP: 8 NP: 8 AP: nu cred ca face Cadou: 100/nr si 200/h Bafta !!!!
  7. Salut! Daca ajungi in Iasi iti recomand fetele de la top. Bafta!
  8. Buna ziua, Am fost acum cateva luni la domnisoara. Tot pe Harmanului era impreuna cu o colega. Din cate imi amintesc fata este draguta ca aspect si carater, dar in poze arata mai bine ca in realitate. Ca aspect, probabil 1,6m , draguta la fata, sani micuti si moi, umpic de burtica(ca de mamica). Ok dar nimic waw dupa parerea mea. A fost amabila, oral ok, normal ok caprita ok. Am stat un nr si dus am fost, nu s-a uitat la ceas sau telefon. Nu FK si nu anal. Un pret corect cred ca este 200-250Ron per ora mai ales pt ca are colega.Eu nu mai stiu cat am dat pt 1 nr. . Note: sa zicem un 7 pe linie. Zi buna!
  9. Cele de mai sus nu sunt ok! Ii puneti pozele cu fata!! ........ pacat ca ati avut ceva ok in Iasi si ca va bateti joc..... Poate reuseste un moderator sa stearga!!!!
  10. Buna seara, Am fost in vizita la Adelina, de 2 ori anul asta. Am ajuns la Apartament, a deschis usa o fata f. Draguta. Este super SLIM, nu este vorbareata, dar comunica daca preiei controlul. Aspect fizic 8 , la fata 9. Igiena: 10 ON: 7 , probabil ca daca ii ziceam ce vreau ajungeam catre 8-9. Dar terminam prea repede. NP: 9 . La on top e super. Anal: nu face GF: 7 dar poate si mai mult de atat Apartment 8. Se putea si mai curat. Dar pt scopul locului e ok. Tarif: 100/nr si 200/2nr sau ora, sincer nu mai stiu. De revenit? DA Cine nu este fan SLIM, nu mergeti. Cine vrea sa fie “condus”, nu mergeti. Bafta
×
×
  • Creează nouă...