Sari la conținut

desertwolf

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre desertwolf

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    CONSTANTA

Vizitatori Recenți Profil

2.699 citiri profil

desertwolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Studio in bloc nou situat langa Campusul Universitar "Ovidius",etaj 1,bloc cu lift(suprafata 25 mp+balcon). Totul este nou,ultramodern,wi-fi,aer conditionat,masina de spalat,TV,centrala gaze,la 5 minute de mers pe jos de Campus si statiunea Mamaia.Aproape de Penny si City Park Mall. Bucataria este openspace complet mobilata si utilata, iar baia impecabila si foarte spatioasa. Inchiriez DOAR in regim hotelier (minim 2 nopti) NU ma intereseaza pe termen lung. Pentru poze iti pot trimite pe wtsup Contact : mesaj privat sau mail [email protected] Multumesc!
  2. Studio in bloc nou situat langa Campusul Universitar "Ovidius",etaj 1,bloc cu lift(suprafata 25 mp+balcon). Totul este nou,ultramodern,wi-fi,aer conditionat,masina de spalat,TV,centrala gaze,la 5 minute de mers pe jos de Campus si statiunea Mamaia.Aproape de Penny si City Park Mall. Bucataria este openspace complet mobilata si utilata, iar baia impecabila si foarte spatioasa. Inchiriez DOAR in regim hotelier (minim 2 nopti) NU ma intereseaza pe termen lung. Pentru poze iti pot trimite pe wtsup
  3. Hello,inchiriez in regim hotelier (minim 2 nopti) studio zona Campus (Universitate),bloc nou,la 2 minute de City Park Mall,foarte usor de ajuns. Locuri de parcare fara probleme,utilat complet,grup sanitar extrem de generos,zona linistita. Exista persoane interesate?
  4. pai si acum ce fac am doar emailul cu confirmarea platii ?
  5. Sper sa nu deranjez pe nimeni dar nu am stiut unde sa intreb ( avand in vedere ca sunt nou pe site ) mi-am activat de o ora un cont ( 8 E pe 2 luni ) si inca nu ma pot bucura de avantajele acestui cont , intrebarea mea este cat dureaza pana se proceseaza ? sau ce trebuie sa fac ( daca mai trebuie sa fac ceva ) ! multumesc mult si spor la pasarica !
  6. imi cer scuze de off topic dar chiar nu am gasit unde da intrb , acum 5 min am cumparat un abonament de 2 luni cat dureaza sa se activeze sa fiu membru platinium ?
×
×
  • Creează nouă...