Sari la conținut

izabella_pinkye

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre izabella_pinkye

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Calea Victoriei

izabella_pinkye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Amenintari????!!!!!WTF.....hai ca deja o dam in penibil....
  2. Buna seara! Din motive personale va rog sa imi inchideti si ascundeti topicul!!!!Nu mai doresc sa fiu gasita pe acest forum!!!!!
  3. Buna! Am revenit,incepand de azi sunt disponibila. Conditiile si locatia sunt aceleasi! O zi frumoasa tuturor!
  4. Buna! Pentru urmatoarele 2 saptamani,nu sunt de gasit...Din motive personale,am plecat din Bucuresti! Va multumesc tuturor pentru vizite, cuvintele frumoase si intelegerea de care ati dat dovada! Va pup!!
  5. Buna! Imi cer scuze pentru ieri dar am avut o problema tehnica la telefon si nu suna,desi era deschis!!! Sunt cat se poate de serioasa si imi respect programul de munca,precum si programarile! O zi frumoasa tuturor!
  6. Buna dragii mei! Vad ca am starnit destule controverse pe aici!!! Programul meu de munca incepe undeva pe la 12 si ma gasiti pana in jurul orelor 1-2 noaptea!!! Cred ca nu e cazul sa repet ce servicii ofer,imi rezerv dreptul de a fii selectiva in alegerea clientilor si in cazul in care mai aveti nelamuriri,da pretul halatului este de 300 de lei pe ora! Va multumesc pentru intelegere! Pupici si sa aveti o zi frumoasa!
  7. Buna seara! Cred ca e cazul sa ma prezint...Sunt Izabella, subiectul acestui topic. Asa cum a precizat si So_77,pot fi gasita pe Calea Victoriei colt cu Grivitei,sunt colega cu Anda4uall!!! Pretul unei intalniri este de 300 de lei pentru o ora(domnul So_77 a platit 200 pentru ca a ales compania mea si a colegei mele) Serviciile oferite sunt :oral(cu sau fara protectie,in functie de igiena partenerului),sex normal protejat,FK(ca si voi,imi rezerv dreptul de a fi selectiva).Micile fantezii ca pozitia 69,cunillingus,sunt de la sine.Nu fac finalizare orala!!!!!!!! Fotografiile sunt reale si foarte recente,realizate in locatie! Va multumesc si astept sa ne cunoastem!!!Seara frumoasa tuturor.
×
×
  • Creează nouă...