Sari la conținut

diva

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre diva

  • Dată Naștere 13.07.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    NU mai prestez!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

diva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

90

Reputație

  1. Imi cer scuze,dar tu cu asemenea categorii de oameni nu am ce discuta.Numai bine!
  2. Rog un moderator sa stearga postarea d-lui Codered,deoarece nu ma cunoaste personal si mi-a adus acuzatii nefondate,facandu-i reclama altei escorte pe pagina mea,desconsiderandu-ma pe mine.Probabil asta a fost si ideea lui.Nu mi se pare normal acest lucru.Va multumesc anticipat.Diana.
  3. Domnul care a scris ca a platit 150 lei pt o finalizare,are dreptate.Facusem acel tarif de sarbatori,gandidu-ma si la cheltuielile clientilor,dar asta a fost doar pt o saptamana si atat,in rest nu accept.Te pup cu drag si sa ai o zi minunata!
  4. ))) nu,dar se exagereaza iurea.Din cate s-a scris mai sus,se inelege ca eu chiar sunt grasa )) Laury,cum se face ca ai fost la mine de vreo 4-5 ori,daca sunt grasa? )))
  5. Dragul meu,tu m-ai cunoscut personal de-ti dai cu parerea???? De unde ai scos ca pozele mele sunt f vechi??? De ce te pronunti daca nu stii nimic despre mine?Daca ai fi fost la mine,ai fi vazut ca nu am burta,asa cum s-a exprimat domnul de mai sus.Da,nu am abdomenul tonifiat,dar se exagereaza prea mult.Ceea ce nu stii tu,este ca nu am timp liber asa cum te-ai exprimat,mai am o ocupatie care imi ocupa restul timpului,dar asta nu e problema ta.Apoi,cine va pune sa ramaneti,dragii mei,daca nu va place???Chiar nu va inteleg.....
  6. Imi spune ca el a cerut oral protejat,chiar daca lui nu-i place.Asta ce inseamna,de fapt,ca nu eram perfect curata sau ce a vrut sa spuna? Dar a facut cu mine 69! Chiar nu il inteleg.Eu,in general,cand ma aflu cu clientul in pat,de la bun inceput il intreb cum prefera sa-i fac,protejat sau neprotejat?Mai exista varianta sa nu-l mai intreb nimic si sa-i pun direct prezervativul,atunci cand mi se pare ca nu s-a igenizat perfect si nici zonele adiacente nu le ating,daca nu este epilat si simt vreun miros.In cazul lui nu-mi aduca aminte,dar daca a vrut 69,posibil ca nu am vrut eu sa-i fac neprotejat. In fine.... I pup you Laury!!! Mi-e dor de tine!!!
  7. Exact! Eu chiar nu ai inteleg pe unii oameni.Vii,platesti 200 de lei,dar ai pretentii de 200euro.Nu mai veniti,dragii mei la femei mature,daca au burta.Sa ma ierte D-zeu,dar la varsta mea,nu stiu cum ar fi trebuit sa arat.Daca eram una lucrata la sala,silicoane,etc,eu sigur nu ceream 200 de lei,sa fim seriosi...Asta sunt si n-am ce face.Dar completez prin stilul si comportamentul meu.Stiu sa-mi respect clientul,din toate punctele de vedere,atata timp cat acel om nu sare calul,sunt o fata care are grija de igiena personala si nu-mi permit sa primesc un client,nici macar cu parul nespalat si tin cont de absolut toate detaliile.Am tot ce-mi trebuie la baie pt clienti(baie mare,nu mica cum s-a scris mai sus)ramane sa va convingeti cei care veti veni pe viitor.Si inca un lucru pe care am uitat sa il scriu domnului de mai sus:De ce ai cerut oral neprotejat,atata timp cat am facut pozitia 69?Cum te-ai protejat? Iar zonele adiacente in general eu nu le neglijez,atata timp cat igiena este perfecta! Daca si la mine aveti pretentii,nu stiu ce va faceti cu acele femei care va trateaza cu indiferenta,nu se tin de programari,va grabesc,sunt neingrijite si fac totul mecanic...Eu zic sa nu mai cautati nod in papura si sa le respectati,macar pe astea care stim intr-adevar sa ne facem meseria, din toate punctele de vedere. O seara minunata sa aveti!
  8. Din punctul meu de vedere aceasta recenzie este falsa!Imi pare rau sa-ti spun,dar de cand fac aceasta meserie,eu niciodata,nici macar o singura data,nu am asteptat un client dezbracata in camera de actiune,iar asta o pot confirma si clientii care au mai fost la mine.In timp ce clientul este la baie,eu pregatesc dormitorul si il astept imbracata in sufragerie,apoi mergem impreuna in dormitor,astea sunt regulile mele de baza.Sunt foarte atenta la aceste detalii.Legat de varsta:te-as ruga mult sa nu duci lumea in eroare,pt ca nu am varsta scrisa de tine mai sus.Daca ai observat, intr-un comentariu scris unui client,am si scris ce varsta am,aceia este varsta mea reala.Pozele,nu sunt absolut deloc retusate!!! E clar ca nicio fata dintre noi,nu isi va face poze dintr-o pozitie care nu o avantajeaza,dar asta nu inseamna ca sunt retusate.De ce nu apreciati ca am pus poze reale,mai ales ca sunt atat de putine femei care isi mai pun pozele lor.De ce nu apreciati ca sunt o fata foarte curata si va tratez cu tot respectul cat sunteti la mine?Legat de inaltime,la fel,tu doar ai vazut ca eu am si scris ce inaltime si greutate am,nu am scris ca am 1,75,50 kg,am scris exact cum arat.Tu stiai unde vii,de ce acum esti nemultumit?Si inca ceva:Nu inaltimea conteaza,conteaza f mult,aspectul,calitatea omului.Celor care cauta nod in papura,le-as sugera sa mearga la un fotomodel si sa plateasca minim 200 euro,nu 200 RON,iar apoi sa se ridice cu pretentii,sau mergeti la pustoaice de 20 de ani,alea nu au nici burta,nici riduri.Iti multumesc pt recenzie(daca intr-adevar ai fost la mine).V-am pupat!
  9. daca gasesc si un solar,bag direct 100 ca sa ma fac negresa ))))) Nu ti-am reprosat nimic altceva,dupa cum ai vazut ti-am si multumit. Da,o sa te pupacesc pe obraz ))))
  10. Dragul meu,Carlo,iti multumesc pentru recenzie,dar....consider eu,ca ar trebui sa mai tii cont si de varsta mea,nu ma poti compara cu o pustoaica de 20 de ani.Da,nu am sanii atat de fermi precum ti-ai dori,dar nici nu am ce sa mai fac,silicoane nu am de gand sa-mi pun vreodata ) Voi cand faceti o recenzie,va rog sa tineti cont si de varsta femeii si e de dorit sa o comparati cu alte femei de varsta ei.Asa mi se pare normal.Sincer,ar fi bine daca ar arata toate asa ca mine la varsta asta(nu e o lauda,e un adevar).Iar la solar voi ajunge,cand voi gasi in zona mea(s-au cam desfiintat cele pe care le stiam) Iti multumesc oricum!Data viitoare cand vii,o sa-mi sug burta ))))) Te pupacesc!!!
  11. Multumesc,dragul meu! Te astept cu mult drag in continuare! O zi superba!!!Pupicei!
  12. Iti multumesc,Laury,esti un dragut!
×
×
  • Creează nouă...