Sari la conținut

jerry.j

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jerry.j

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

4.552 citiri profil

jerry.j's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

170

Reputație

  1. 0736140865 Si a schimbat numarul tepara asta . Acum sta langa scoala 8 la et 1 . 200 ora si pe urma povestea cu nu ai inteles tu bine si mai zice ca ea are multi clienti si a uitat ce a promis . Nu are nici o treaba cu masajul .
  2. Ne am lanurit draguto . Limbaj de mahala poze nu . Miroase a teapa !!!! Adica ajungem acolo 200 masaju 200 oralu 300 normalu si 200 altele ce iti mai vin in cap . Cunoastem stilul nu te mai obosii .
  3. Daaa am fost sa vad despre ce este vorba , o urâtă cu accent de mahala am facut cale întoarsă ( sta la dobrogea et 3 ) Mai bine nu , de evitat.
  4. Scuze nu cu ceea lu eduard aia e tatuata. Stătea cu una andreea mai veche in meserie.
  5. Deja sa stricat programul și la ana a lui herpes . Sa mutat undeva langa penny aurel vlaicu nu mai sta cu andreea . Am mai fost la ea dar acum e deja clasicul sictir nu poate sa faca oral mult ( max 2 minute ) . Nu mai sta deasupra ca obosește are deja program de facut bani sau poate am nimerit eu prost și pierduse pestele ei la aparate ca am simtit stilul clasic hai mai ai mult . Nu recomand prea repede plictisită de meserie. Cand stătea la brotacei cu andreea lui eduard era mult mai zambareata isi dădea interesul acum .... nota 8 aspect nota 4 lucrare .
  6. Poze false . Am vizitat eu sa vad ce ofera de 200 cu 400 tot protejat . Fata are muulllttt mai mult de 20 , tate foarte mici , fundul un pic lasat ( genu de meduza fara tate ) parul mult mai scurt iar pe picioare e plina de tatuaje care in poze nu apar ,nici macar frumoasa la fata nu este . Dupa atitudine e o vulpe batrana rebranduita sictirita . Zona liceul de informatica parter . Nu merita 200 nici pe o noapte intreaga . Deci si la pret mare e teapa mare . Am facut cale intoarsa . De evitat
  7. Va salut colegi futaciosi. Am zis si eu sa incerc ceva nou dar se pare ca in orasul asta nu prea mai ai unde sa dai cu ciomagu. Din categoria icre de guvid am luat o noua teapa Am gasit anuntu pe publi anunt nou am sunat150 ora, am ajuns la cuibu rechinilor . Toate bune si frumoase de 150 ora merita fata uratica la fata sani lasati de la gravitatie de un 7 asa. La prestatie faza clasica 2 min oral pune caciulita si dupa alte 5 min de normal gata A OBOSIT . si nu era graba dar imi zice ca sa imi fac laba ca ii este cald si ca nu mai poate . Cand am auzit de laba am pus haina pe mine si dus am fost . Am zis sa impart si cu voi sa nu o luati ca si mine Cuibu este vis a vis de campusu de la dobrogea la parter . Cu ea in cuib mai sta o cioara vopsita blonda si grasa care in timpul actului intra vociferand in camera sa se uite dupa clienti pe geam . Deci atentie la neatentie . Nu recomand de evitat.
  8. Nea obii da ne preturi ceva macar pana la urmatoarea vizita
  9. Am uitat sa precizez treaba cu tarifu la telefon era 100 numarul 150 ora . La fata locului cica nu am inteles eu bine 150 numarul 250 ora si daca mai vreau si oral np inca 50 , am intrebat si cat dureaza numarul : 10 min . Nu am mai stat sa le arat anuntul pe net , sigur nu era scris de ele si nu sunt sigur ca stiau sa citeasca la cum se exprimau .
  10. Daaa 2 ciori teminate . Cismelei vis a vis de biserica etaj 5 . La tel e 100 cu 150 la fata locului schimba tarifu . Am facut cale intoarsa . In anunt varsta 19 ani avea poate acum 20 de ani . De evitat total .
  11. Salutare Vreau sa va povestesc cum am aruncat eu 200 de lei la gunoi . Am fost la salonu asta amplasat strategic vis a vis de primarie . Ajuns acolo au o sonerie la usa iti deschide urci pe niste scari de lemn care sunt tare ciudate , in salon 3 fete tinerele dragute una de etnie una tot brunetica si una blonda. Aleg blonda ca nu imi plac tigancile , intru sus in camera fata ma pune sa ma dezbrac pana se pregateste ea. Pregatirea insemna sa se duca 2 min si sa vina inapoi nu dus nu nimik. Masajul asta minune este de fapt o frectie cu ulei de vreo 10 minute urmata de o laba violenta . Nu este permis sa atingi maseoza care este in bikini nici macar colegial pe umar. Au tarife suplimentare 100 de lei poti sa o atingi , 250 oral ... deci atins plus sex oral 350 plus 200 dinainte dai 550 de lei pe o muie . Dupa parerea mea cea mai scumpa din oras . Nici chef de finalizat nu am mai avut am plecat . Acum cred ca astea sunt preturile la prospaturi si **spam editat**E . Una din brunetele mai mult de 16 ani nu avea si nici una din ele mai mult de 20 asa ca aviz amatorilor de probleme. Eu unul sunt de acord cu prostitutia dar pe traficantii de **spam editat**e i as spanzura .
  12. Foame mare frate nu mai e oxigen in apa au inebunit guvizi deh luna august . Stati ma saracilor cuminti se termina luna concediilor si va duceti iubitele in afara si aveti iar bani ma saraciilor
  13. Am gasit anunt in telegrafanunturi.telegrafonline.ro/anunt/9135121/2_fete_senzuale Sun imi spune sa vin la deja renumitul bordel taverna macelarui din satu de vacanta, ajuns jos sun.din nou si.imi zice stai un minut ca colega mea a primit pe cineva si am sunat dupa degeaba luasem deja, si adevarul ca 1 secunda inainte intrase cineva . Am intrebat inainte mi a confirmat ca ma asteapta si teapa . Deci daca aveti chef de batut drumu aiurea mergeti .eu la fete din astea care nu au pic de respect fata de client le numesc DE EVITAT.
  14. Maaa copii asta e fata serioasa, fost văzut pe Suceava. Poze reale tarif 100/200. Oral,bun nu comentează vorbareata. Recenzia e p vine ca nu am timp acu
  15. Nu a inventat crissu nimic, am riscat eu 60 de leuti sa va spun povestea. Fata este clarr cea din Topicul http://nimfomane.com/forum/topic/56206-ramonica-bombonica-0725-195-328/ Confirm pozele în care apare cu fata. Ca locație e undeva în zona dobrogea pe la niște blocuri în spate, aprtament modest curat un minus are o canpea care nu se desface. Ca aspect fizic pozele spun totul, burtica sâni mari puțin lăsați. Prestează oral și normal totul protejat la 60 nr 120 ora. La oral nu excelează ajutat un pic de mana, la normal e ok contre gemete, curata fără mirosuri suspecte. Note oral 6 dacă nu se ajuta de mânuță era mai bine are ceva experienta. Normal 7 Igiena 10 nu am ce reproșa Locație 7 modest curat dar canapeaua aia nu prea e confy. Gfe 6 lipsește tandrețea dar este sociabila nu comentează nu m-a grăbit. Una peste alta raport calitate preț la 60 de lei merge e mai ieftin ca pe varianta, ce sa mai ceri. TOPICUL TREBUIE INCHIS SAU CONTOPIT ramonica bombonica sunt una și aceasi persoana. Pozele din Topicul geta clar aparțin donsoarei crisuu. Astea fiind spuse o recomand doar ca pe un fast fuck la bani putini.
×
×
  • Creează nouă...