Sari la conținut

kyti

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kyti

  • Dată Naștere 19.08.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    focsani

Informatii de Contact

  • Telefon:
    marian18zisu

kyti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. a fost cineva cu blonda de la fabrica de lapte?? daca face fara prezervativ nu sunt riscuri marii de inbolnavire??? deasta intreb daca a fost cineva si nu se plange de nimik...
  2. kyti

    Blonda pe centura

    are cineva un nr de tef al tipei?????
  3. Am vazut de cateva ori o blonda cu ochelari(are cativa anisori)la o vulcanizare in fata la toyota,in zona,pana in sensul giratoriu . A fost cineva cu ea? Stie cineva detali,pret,nr de tef?
  4. kyti

    0729606899

    da,poti suna ca iti raspunde
  5. confirm cele spuse de colegul mesterulmanole tipa este cea din poze dar nu merita nici 10 lei. pacat de aspectul ei,ar putea ajunge departe, sunt altele urate cu draci dar au atitudine ok. dupa 2 min de facut laba te intreaba ,,mai ai mult pana termini,, NU RECOMAND!!!!
  6. Nu cred,sunt dar nu le stim noi sau nu avem intrare la ele.
  7. sal, suntem multi care vrem sa cunoastem fete din focsani s-au imprejurimi dar de unde sa le ei? In ziar numai panarame,aici pe forum ar mai fi una-doua care nu le poti gasi cand vrei tu,in rest nik. Din punctul asta de vedere m-as muta la br - gl. Daca totusi mai descoperitii ceva mai vindeti si la alti pontul.
  8. buna SONYA, crezi ca este un efort prea mare pentru tine sa ne arati si noua cateva poze cu tine??
  9. kyti

    Flory 0741433178

    BOSSSU vreau sa vb ceva cu tine daca se poate,asta este id meu marian18zisu
  10. sa va spun ce am patit eu,am sunat,m a indrumat catre locatie,am ajuns la un moment dat unde imi mi a spus(eu fiind cu ea in tef) si deodata imi inchide tef, am sunat iar si nu mai raspunde. am facut si eu cale intoarsa si asta a fost tot. eu sunt de parere ca putea frumos sa mi spuna fiind cu ea in tef ca nu i plac si era mult mai ok. asta a fost patania mea,acum ramane sa trageti voi concluzii!!!
  11. kyti

    0737281174

    stie cineva ceva despre tipa? a fost cineva la ea?
  12. kyti

    Apel la toti vranceni

    mersy pt recomandare colegu DreamersEdge, si eu sunt de parere ca este acceptabil 70 fin, dar am vb cu Sonia si mie nu mi-a spus nimik de 70 cand mi-a prezentat tarifele, poate tu ai anumite avantaje,nu stiu ce sa zic.Eu imi doresc sa fie si la noi ca prin Braila,Galati, acolo sunt fete destul de ok( stiu ca daca am pretentii costa mai mult) si gasesti intre 50 si 80 ron, pt un oral cat de cat reusit.
  13. Va salut dragi colegi! Daca stie cineva dintre voi sau auziti pe la prieteni de fete care ofera servicii de escorta la modul foarte discret si la un tarif rezonabil pt zona noastra (max 100 ron) raportat si la calitate pret,va rog sa imi spuneti si mie! Am citit forumul si fetele care sunt aici sunt cam scumpe si sunt sigur ca mai sunt si alte fete care presteaza si nu sunt aici,lucreaza mai discret si pt clienti pe baza de recomandare,si la scoruri mai rezonabile. Referitor la mine, va asigur de seriozitate si incredere maxima!!!
  14. nu am acordul nimanui,pur si simplu am imartasit cu voi expierenta mea,cu prima ocazie va explic mai multe
  15. colegu sunt si eu deacord cu tine,pt focsani preturile sunt exagerate,si nici nu este vreo bunaciune pe piata care sa ofere servicii sadisfacatoare.nu ai cu cine sa ti sadisfaci nevoile.Eu am incercat vreo 4 fete si nu am fost multumit nici de aspect nici de prestatie,tot astept ceva nou pe piata locala care sa fie cat de cat ok si ca pret si ca prestatie.
×
×
  • Creează nouă...