Sari la conținut

pompidou

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pompidou

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    In a Hole

Vizitatori Recenți Profil

5.365 citiri profil

pompidou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

126

Reputație

  1. Astazi anunt cu alte poze. E ceva putred in... Drumul Taberei!
  2. N-ar trebui mutat la "Masaj Erotic Iasi" ???
  3. Mai nou cica presteaza pe la Romana.
  4. Cinci pagini de forum si doar trei recenzii!?!! Poate adminii sa mai limiteze socializarea asta fara rost, ca pana gasesti o informatie coerenta iti trece de futut.
  5. "Camel toe" cred ca este termenul consacrat.
  6. Cu rezerve ca anuntul si pozele sunt reale, poate ne spui si pe unde ai cabinetul si cat face consultatia.
  7. Ar mai fi Oana milfeta de la Unirii Horoscop. Avea topicul ei pe undeva cu poze care nu prea mai sunt de actualitate dar in ultimul timp a mai pus ceva pe ea si s-ar putea sa se incadreze. Cel mai bine cauti dupa numarul ei (0768.875.656) pe AT, am vazut ca are niste poze mai de actualitate in lenjerie alba.
  8. Si cam care ar fi grija ta? Sau contributia ta la acest subiect?
  9. Nici o sansa... A revenit de ceva timp cu alt set de poze furate.
  10. Mai are un anunt cu alte poze, banuiesc ca false si alea: "Andreea dornica Si apetisanta, vreau sa te simt adanc in mine, sunt atenta la placeriile tale, oral umed, normal diferite pozitii,69, masaj erotic, masaj de relax si sa nu uitam de fantezii.Dr.Taberei.te pupik"
  11. Acum a aparut o blonda sexy pe numarul asta "BLONDA sexy si pasionala, ofer sex oral neprotejat de vis pana la terminare pe sanii mei frumosi, un normal in cele mai sexi pozitii, poz. 69 si multe fantezii, poze reale, zona Mall Vitan" - 50 L
  12. Acum a aparut una blonda (pozele par reale) "ALINA, blonda, sexi, ofer companie intima domnilor generosi. Oral, normal, fantezii, cunn., ann., 69, ador cunn. pana la orgasm. Sigur vei reveni, Stefan cel Mare, caut colega de ap., ofer cazare" - 0728568880 / 0726010448
×
×
  • Creează nouă...