Sari la conținut

gibo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gibo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

gibo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. gibo

    Chat la liber....

    Cozonacqule, nu merita sa te framanti pentru Steaua!
  2. Nu te supara pe mine, dar poezia de mai sus se poate expune intr-un seminar de elemente problematice ale limbii romane: punctuatie, anacolut, abateri lingvistice diverse, poezia chiar indeamna pe alocuri la ortoepie. Incearca tu sa te dezvolti, sa primesti cadouri(raspunsuri) nu e tocmai cea mai buna solutie :) Spor :)
  3. Doarece am cochetat o vreme cu prozodia, sper ca nu te superi pe mine daca vin cu niste sfaturi(utile, sper):ai grija la tehnica literara(versificatie) si la greselile gramaticale(chiar elementare). Sincer, acestea nu iti vor fi iertate de nimeni :) Si nici nu se vor uita..ceea ce e mai rau.
  4. gibo

    Chat la liber....

    Sa stii, gvbolovan, ca tu esti cel mai bun povestitor: Petre Ispirescu al acestui forum :) Cu remarca ca, recenziile tale nu ar trebui studiate in scoli :))
  5. gibo

    Chat la liber....

    @cozonacq Vreau sa stii ca aceasta este prima mea postare pe acest forum. De 5 ani de zile il rasfoiesc, zi si noapte. De ce nu am contribuit si eu, cu bune si cu rele, la dezvoltarea acestei comunitati? Am motivele mele intemeiate pe care nu o sa le expun acum. Printre atata incultura, analfabetism si plagiat, rasare unul ca tine. Fara suparare pentru ceilalti camarazi, pari omul cu cel mai inalt nivel de intelectualitate. Iar eu apreciez din suflet astfel de oameni. De ce am dreptul la aceasta parere? Cuvintele stau marturie. Acestea vorbesc despre noi. Si daca tot e un chat liber, in care putem sa ne exprimam sincer opiniile, fara sa fim judecati, as avea o curiozitate la tine(desigur, se pot exprima si ceilalti doritori): ce carti ai citit cu mare interes? ce carti te-au influentat in mod pozitiv? Ar fi frumos daca ai realiza un astfel de top.
×
×
  • Creează nouă...