Sari la conținut

harleydavidson

Serious Contributor
  • Număr conținut

    386
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre harleydavidson

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    aiurea și hai-hui

Vizitatori Recenți Profil

7.013 citiri profil

harleydavidson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,1k

Reputație

  1. https://www.youtube.com/watch?v=bzEsnKwpQj4
  2. Un avion se pregătește să decoleze către Paris, când o blonda se ridică de pe locul ei de la Economic Class și se așează pe un loc de la First Class. Însotitorul de zbor o vede și o roaga să-i arate biletul. Apoi, îi spune blondei ca ea a platit un loc la Economic Class asa ca va trebui sa se aseze in spate. Blonda ii da replica: „Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Paris si am de gând sa stau aici!” Însotitorul intra in cabina pilotilor si le spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul platit ci sta la First Class. Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din nou cum stau lucrurile. Blonda ii raspunde la fel: „Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Paris si am de gand sa stau aici!” Copilotul ii spune pilotului ca – probabil – vor trebui sa astepte pana la aterizare si acolo sa o dea pe mana politiei si sa fie arestata. Pilotul ii raspunde: „Ce spui?…e blonda?…Ma ocup eu atunci. Sunt însurat cu o blonda. Eu vorbesc „limbajul” ei ! Se duce la blonda, îi sopteste ceva la ureche, la care ea :”Oh, ma scuzati…” si se muta inapoi pe locul ei de la Economic Class. Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il intreaba ce i-au spus de a reusit s-o faca să se mute la locul ei fara sa mai faca scandal. „I-am spus ca First Class-ul nu merge la Paris !''
  3. Bula are o pulă de jumate de metru. Femeile se sperie când o văd. Viața sexuală zero. Săracu' deprimat, nu mai poate. Se duce la un chirurg, să-l întrebe dacă se poate face ceva. - Din pacate... nu! Condiția ta e atât de severă, încât orice intervenție chirurgicala ți-ar pune viața în pericol. Dar încearcă la vrajitoarea din capătul străzii... Se duce la aia, s-o intrebe dacă stie vreo vrajă care să-i reducă dimensiunea. - Hauleu, mancat-aș, am mai havut cazur de genu... Dar im parii rau, nu am destula putere ca farmecu sa mearga si la tine. Dar este la marginea orasului o mina ahabandonata, unde sta o zmeuoica cu puteri magice. Daca o ceri de nevasta si te refuza, ti se va micsora cu zehece centimetrii! Merge Bula la mina, in cele mai naspa haine. Se dâ cu noroi peste tot, să fie cât mai murdar, puturos si urât. Intră Bula în puțul minei și dă de zmeoaică. - Ce faci frumoaso? Vrei sa fii nevasta mea? - Hrgh! Ew! Nu... Pierde 10 cm din pulă. Fericit, o ia spre ieșire. Se gândește că totuși și 40 cm sunt mulți. Se intoarce și o mai întreabâ odatâ. - Serios, nu vrei sa ne câsâtorim? - Nu! O ia inapoi cu un rânjet de copil prost. Apoi se gandește că i-ar ajunge și 20 cm, că mai mult tot îi strică șansele... O întreabă pentru ultima oara. - Gândește-te bine, chiar nu vrei sa fi nevasta mea? - Coaie, ti-am zis! NU, Nu si NU!
  4. harleydavidson

    0745566570

    Să înțelegem că ai sărbătorit Halloween-ul mai devreme! Felicitări! Să-mi fie scuzat off-topicul...
  5. mașini și mecanici auto să stai numai în service !
  6. În ton cu forumul ! "Dacă fotbalul în sala se numeste futsal, mă intreb cum ar trebui să-i spunem fotbalului care se joacă în curte. " (Mihai Stoica).
  7. Un țăran cu fiul său culegea fructele coapte din livadă. - Tată, ce o să facem din astea? - Dacă o găsim pe mă-ta acasa, compot, dacă nu, facem palincă!
×
×
  • Creează nouă...