Sari la conținut

fut_bine

Serious Contributor
  • Număr conținut

    323
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fut_bine

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

6.350 citiri profil

fut_bine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

220

Reputație

  1. a fost cineva in ungaria la cheful swing de acolo? m-au tot invitat dar nu stiu nu prea pare de incredere baba...poate cienva descrie desfasurarea actiunii de acolo? mersi
  2. fut_bine

    Bianca

    pai tocmai ca nu esti nevasta sau iuvita...despre astea nu se povesteste public, sau aici pe un site dedicat recenziilor zdrendelor! asa ca mars la supt!
  3. Tunde mai face masaj a mai fost cineva? vre-o experienta cu vre-o maseuza care face si finalizare? sunt interesat ajung in curand prin Oradea!
  4. Ba fraților nu vorbesc doar asa ca am eu chef de ceartă si sunt figurant! La volumul imens de apeluri mesaje contacte de la diverse canale pe unde se promoveaza e logic sa se facă încurcături insa asta nu scuza comportamentul! Mereu am încercat sa fiu realist si sa fiu direct in ceea ce spun! Repet inteligenta nu abundă la niciuna care face bani cu curul insa bunul simt si respectul sunt binevenite chiar si in practicarea sportului asta. Nu era cazul sa afisezi un nr de telefon al altcuiva aveai acceptul doar nr meu daca exista un mesaj de la mine! Nu cred ca ii convine cuiva sa se expună din motive de discretie dar de unde atâta judecată la voi. Sper ca am lămurit lucrurile si cred ca meriti sa fi ocolită o bucata de timp ca cine stie ce confuzii faci si ce numere de clienti mai pui pe aici! Păzea!
  5. Repet tuturor am vorbit frumos mi-a dat indicatii cum sa ajung chiar mi-a zis sa ii dau taximetristul la telefon sa ii explice ( evident ca nu sunt asa batut in cap sa nu ma inteleg si sa audă ala ca merg la o pizda...)ideea e ca ar fi trebuit sa fiu asteptat din moment ce programarea era ferma! Apoi si daca a intervenit cineva f serios si care merita sa fie servit pe motive de ea stiute nu era o problema ar fi trebuit sa spună revino mai încolo sau te caut după ce termin nu sa imi spună ca durează 20 minute si apoi can am sunat putea sa raspunda ca stia cine insistă si din pula se poate răspunde linistit...Apoi după o ora i-am dat mesaj si am cerut simplu mai stau sa astept sau plec si nimic...deci??? Astept print screen cu mesajele cum susține mincinoasa...nu nu isi alege clienții ci e banda rulantă si nu respecta programarile!
  6. Chiar te rog nu ma deranjează dar faci si o muie gratis daca se dovedeste ca minti? Futa-te dracu de javră cum poti sa mai minti vita incaltata crezi ca sunt handicapat si nu stiu ce vorbesc si ce fac? Am dat un singur mesaj boarfo revinoti amnezica drecu! Am numarul cu 1933 la urma sa vedem baga mesajul la care faci referire!
  7. Cretina asta minte cu nerusinare! Nu e vorba de nici un mesaj dat pentru stabilirea întâlnirii! Am sunat-o am vb frumos chiar mi-a explicat cum se ajunge mi-a spus si cum sa procedez cu taxi eu nefiind fin oras si necunoscand zona. Nu era vorba de nici un mesaj inainte de țeapă. Am dat un singur mesaj scroafei după o ora de plimbat prin Maritimo. Chiar ma voi ambitiona si voi demonstra ca ajung la ea si ca nu ma selectează ordinară cum zice nu stiu insa daca merita deranjul si poate o scapa vre-un gest si nu mai zic continuarea...deci pe langa ca e tepara e si mincinoasă nevoie mare!
  8. Pentru mine personal boarfa e de evitat! O sun frumos pentru o programare tocmai după cum zice ca a inceput in locația de la Maritimo. Plec cu încredere hotărât sa imi fac damblaua indiferent de cum ar fi arătarea insa ghinion! Cum ajung acolo vita nu răspunde. Desi programarea era ferma la indicatiile ei am luat taxi imi da ton de ocupat. După cateva apeluri intr-un final raspunde spunând ca asta e am ajuns dar sa astept ca o intervenit ceva si e ocupată (o alta pula la curu ei cu siguranta) dar ma suna ea in 20 minute ( asa credea ea ca scapă imediat ) si eu fraier stau si astept...Dupa 40 min incep sa sun ca poate cine stie a uitat de mine...nimik...ba nu răspunde ba ton de ocupat! Ok...la o ora dau mesaj sa imi comunice daca mai are sens se va mai elibera vreodată sau sa plec...evident nimik...am taiat-o cu gândul ca nu am pierdut nimic o jegoasa muita in minus muie ce am recuperat-o jumatate de ora mai tarziu la o alta fata dar despre asta in alta parte. Deci pizda trage tepe grija mare! Voi am sa o sun de pe alt nr sa ii dau niste carnitza sa pare si gura ei dar la ce obraz gros are sigur o durea in spitz. Clar de evitat parasuta!
  9. [email protected] vorbim pe facebook, sunt f interesat
  10. pai te-a mintit sa scape de tine ca erai enervant de insistent...greu te prinzi prapadit pervers care esti auzi da aia din Brotacei care te-a scos afara cu tot cu lentila de la gat de te-ai dus cu juma de soseta taraind pe scari nu ne povestesti? Apropo ti-ai taiat unghiile de la picioare sau tot cu sosete la sandale umbli de rusine?
  11. ai scapat si vara asta paduchiosule care esti noroc ca am treburi mai importante decat sa ma scobesc dupa un muc cu okeanu la grumaz...ce-mi plac astea cu atitudine si cu fotografi de la firma concurenta! na mosu mai indrazneste sa ridici spanzuratoarea sa iei cadre...
  12. ti-am lasat mesaj in privat astept sa ma contactezi!
  13. este melisa colega andreei care face masaj la 40 de lei...am facut recenzie stau pe dej sunt 4 in cuib.
  14. ai gasit second-hamdul ala unde te-am trimis! esti descurcaret! da vezi ca le bagaboande le place in curu gol nicdecum cu chilotii tai cu dungi maro la spate! eu zic sa nu mai dai banii pe prostii si lasa curvele apuca-te si strange bani de inmormantare ca te rade lumea dupa ce dai coltul!
  15. okeane iar ai aparut bine o fost fara tine nici nu iti ducea nima dorul! vezi ca sunt pe litoral poate iti tund barba! asta daca scoti slinul din ea!
×
×
  • Creează nouă...