Sari la conținut

krdjali

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre krdjali

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.076 citiri profil

krdjali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

120

Reputație

  1. Ce pierzi daca incerci ? Fani ai avut destui, ai frant si ceva inimi (cum era nenea maistru ala care dirija echipa de reabilitat blocul), ai luat si teroare de la sectoristul din Titan...deci stii cum e mersul. Ehee, ce zile de miercuri am avut...sau joia, nu mai tin minte. Bafta soro!
  2. In poze apare nr tel al unei maseoze supraponderala, Alexa. Oha masaj, doar muie. Ar fi bine venita o lamurire. Mie imi place ce vad, sunt tentat de un masaj prestat de doamna din pozele postate de Nicole.
  3. Maya colega era mai matinala, pe la 9.
  4. Fan George Lucas si ale sale filme? Replica in sine, servita colegului, imi spune multe despre dumneavoastra Hm, mi-ati trezit interesul...
  5. In urma unei discutii lamuritoare cu "bruneta168" mentionez ca in ceea ce o priveste a fost o neintelegere nefericita. Se intampla...
  6. Erata, locatia pe bd Chisinau, mereu incurc si e de inteles.
  7. Setat pe o muie memorabila (sa dau, nu sa iau) ma programez la bruneta 0764226259. Dupa cum s-a mai scris pe topicul ei e varza cu programarea asa ca muia am luat-o eu. Deschid publi, al doilea anunt cu "matura" este al titularei topicului. Intr-un sfert de ora bat la usa doamnei. Imi deschide un fotomodel de fata (doar la corp, fatzisoara e din alt film, cu soricei). Bey frate, buna grav, slim, picioare drepte, umeri drepti bazin mititel par superb manute mici si delicate, ce mai nimfa. Fetzisoara cu un rictus amar in colturile gurii, ascutita. Trei vorbe, ia suta ptr 20 minute, dusat cu niste rest de Dove, zbang in pat, se baga intre picioarele mele si da drumul la muie, miscari complicate de cap si manutza. Efect rapid, in doua minute anunt ca normal nu mai e nevoie, sa ramanem la oral. Da cu sabia si zice sa o anunt cand termin ca nu face CIM. Schimb setarea initiala, monteaza cu dexteritate un fulgarin, o pun pe o parte si usurel sa nu o defectez in fragilitatea ei ma bucur de stramtoarea calda. Vars in gluga nelinistea coaielor, imi da fulgarinul jos, ma spal, boarfele pe mine, multumesc frumos si ies in vipie. Locatie 7, parter pe Basarabia, un ventilator agita zbarnaitor vazduhul din odaie, curatel, o colega pe balcon vorbeste incet la tel. Fata 10 la corp 5 la chip, 30 ani declarati, un pic de floaca artistica pe pubis, cat sa nu crezi ca e **spam editat**. Igiena OK, nu am adulmecat nimic, tusheu placut al pielii, par curat, ingrijit. ON 7-8, NP 5, a stat cum am vrut si atat, desi nu m-am oprit dupa ce mi-am dat drumul si am facut pitit momentul, la 2 min mi-a cautat privirea cu nedumerire in ochi, "nenea,ce ai, ajunge, ca pentru atat ai venit" Tarif 100 ptr 20 min, 150 1/2h (aici a licitat prosteste, sunt prea batran pentru d-astea). GFE pentru ce ? Politicoasa, zambeste cand trebuie. Concluzie, misto muierea, buna grav ptr aia cu slim preferinte. Mie imi plac puicile de carne.
  8. in linii mari cam asta ar fi calapodul...chipul blurat nu are treaba cu realitatea.
  9. Comuna la fata, look de punk-ista care nu stie ca a imbatranit
  10. La 200 prea multe cosuri, bubite. Stafilococul e moca !
  11. Vezi pag1, mie mi-a placut, o femeie XL
  12. E Morena, Magda sau cum isi mai zice, poze de 5-6 ani, pe la Obor-Colentina, are inca n-spe topice...
  13. Si noul numar la care raspunde Maya ?
×
×
  • Creează nouă...