Sari la conținut

daniel2012

VIP Member
  • Număr conținut

    2.271
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

daniel2012 a câștigat ziua ultima dată pe August 22 2012

daniel2012 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre daniel2012

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucharest

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

daniel2012's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

502

Reputație

  1. Adica..pe scurt: fata este cu mult bun simt si nu vrea sa-ti creeze probleme daca-ti raspunde ulterior si tu esti "langa radar". Deci, specifici cand esti "free".
  2. A mers cineva? Poate confirma ca e ea?
  3. Parerea mea este ca decizia este a cuplului, daca doreste sa fie libertin.
  4. Buna. Se poate si asa ceva la tine? https://www.remediu.ro/pozitia-extazul-evei-20341a.html
  5. Salutare tuturor! Astazi am avut norocul sa intalnesc o minunatie de fata, pe Tatiana. Fiind in trecere prin Focsani, de dimineata (si nu numai) am tot stresat-o cu diverse mesaje la Whatsapp, pentru a stabili detaliile intalnirii. Locuieste intr-o zona extrem de accesibila, avand parcarea Lidl in apropiere. Deci, daca sunteti cu masina este un atu. Dupa ce mi-a deschis usa, am ramas incantat. Are un fizic de copila (bruneta si alba ca laptele), ca o papusa Barbie (stiu sunt blonde, dar eu la fizic ma refer!) pe care ti-ar placea sa o ai talisman cu tine mereu. Pe langa aceasta, este foarte bine educata, vorbeste frumos si respectos (poate prea mult respectos). Nu este de multa vreme in meseria asta, deci este un pic timida...mi-a lasat senzatia ca ceea ce face este conjuctural (o necesitate financiara), desi mi-ar parea rau daca nu as mai reusi sa o intalnesc. Clar, in Focsani, este cea mai ok (din punctul meu de vedere). Dupa dusul de rigoare (apa calda + prosop curat), am revenit langa ea, care-si lasase tutusi chiloteii. Are niste sani micuti (cu piercing, dar extrem de draguti, naturali si fermi), iar mai jos am descoperit o pasarica micuta, epilata, igienizata perfect...asa ca n-am fost egoist si am cerut ca oralul (pe care ea incepuse sa mi-l faca cu mine in piciaore si la marginea patului) sa-l facem impreuna sub forma de 69. Are o piersicuta curata, la care nu ai pic de emotii sa nu o rasfeti. Imi venea sa stau o vesnicie asa, dar luasem decat o finalizare...si nu era fair-play sa nu ma incadrez in 30 de minute. Asa ca, am rugat-o sa o facem pe la spate... a intrat mai greu cu un pic de lubrifiant (n-am dimensiuni de peste 17cm, asa cum limiteaza/triaza ea clientii), dar chiar o are foarte foarte stramta...si cred ca daca ar fi mai mare ar durea-o. Geme frumos; m-am jucat cu parul ei negru lung in timp ce o penetram pe la spate, tragand-o usor spre mine...si de asemenea, imi placea enorm sa-i mangai sanii. Pana la urma am finalizat in balonas, dar ea nu s-a grabit sa iasa, ci a mai stat asa pana s-a asigurat ca a scurs din mine si ultima picatura. Cu riscul de a ma repeta, pe langa partea fizica, m-a atras prin bunul ei simt de care da tot timpul dovada. Asa ceva mai rar! Sper sa nu aiba parte de badarani care se gandesc doar la ei! Cu siguranta, RECOMAND! Notele mele: atitudine (10) ; oral (9); normal (10); locatie (8), pret 150/finalizarea
  6. Salut. Faptul ca e "pupacoasa" cred ca e cel mai mare atu al Corinei si face clar diferenta fata de "restul". Si...nu vorbesc aici pentru propia satisfactie.
  7. Salut! Din ce spui tu, pare foarte ok.
  8. Corina, stia linistita! Esti draguta! Te rog, afiseaza si o lista actualizata serviciilor, inclusiv cele alaturi de Criss. Multumim.
  9. Salut. Stii cumva daca lucreaza si pe weekend?
  10. Te asteptam si-n Bucuresti... ai promis...
×
×
  • Creează nouă...