Sari la conținut

rafael_69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rafael_69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

Vizitatori Recenți Profil

2.083 citiri profil

rafael_69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

184

Reputație

  1. E stare de urgenta nationala. Cam ce ai vrea?
  2. nu inteleg sincer legatura cu ce am spus eu, dar e ok.....vad ca multi nu inteleg ca am ajuns in situatia in care chiar nu mai conteaza ce credem despre virus, ca e fake ca nu, ca se transmite ca nu bla bla. Conteaza doar sa iesim din nebunia asta cat mai repede, si asta nu o putem face decat scazand nr bolnavilor si respectand regulile impuse ( ca is bune ca nu ). Din ce spui tu ai inteles treaba cu virusul de aceea mergi la o muie. Tu crezi ca asta te fereste? :laugh2 :laugh2 :laugh2 . La fel ai contact cu ea cand intri in casa, ba mai mult cand iti suge pula ajunge saliva pe tine etc.... :girly :girly :girly
  3. O di ea, no fi ea...conteaza acum? Toate care au anunt pe publi si lucreaza, le-am notat intr-un fisier si au ban pe viata de la mine.
  4. La scroafa asta ( nu o pot numi altfel ) i-am facut recenzie acum vreo 2 ani, dar nu o mai gasesc. E mai rau ca la alea de pe centura. Nu a vrut sa isi dea sutienul jos, oral doar o parte din cap, a stat pe spate ca o scandura, asiguranduse ca nu o pot baga adanc etc. In prima nufarul avea locatia. Nici la dusmani nu as recomandao.
  5. rafael_69

    De ce?

    Nu vreau sa fiu rau, dar daca ne agatam de fake news sau imformatii false....ele nu sunt distribuite zi de zi de cei care mint in recenzii, de pesti etc.... acest forum nu e un ziar. Iar de legalitate pe un forum despre prostitutie .... sa fim serios. Altele sunt motivele. ( au scazut veniturile :) :) )
  6. rafael_69

    De ce?

    topicul de pe oradea sa inchis cand au inceput sa se puna intrebari normale, am mai deschis eu unul , instant mi-am luat block la el + avertisment dala cu minus ca la mirc. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 . A mai deschis unu Justlove...a fost inchis instant. Interesele nu sunt sanatatea, respect etc....sunt sa faca unii bani, inclusiv o parte din cei care administraza acest forum. Nu suntem in stare sa respectam niste reguli...stam in casa 3 sapt si ne reluam activitatea....ce vrei? Batranii is in parcuri si piata, curvele cu oferte pe publii, dobitocii merg la ele....asta este tara in care traim. 45% sunt analfabeti functionali( dovada clara dobitocul din topicul lui beatrice sau cum o cheama ).
  7. Exact ce ziceam si pe topic la alta de aici. Se joaca lumea cu focul. :)))
  8. Bucuresti aka italie spanie dastea.
  9. Draga mea, eu chiar ma pregateam sa vin la tine, dar a aparut aceasta criza si nu am mai apucat. Ideea e ca...nu inteleg cum nu se poate constientiza pericolul? Pe langa ca te infectezi tu de la vreun client, infectezi si pe altii. Fara sa stii nici de la cine ai luat si nici cui ii dai. Iti dai seama ca se descopera ca ala a fost pe la tine si pac. Ai belito original. Te baga la ce au spus baietii mai sus , nu pe ala care tia dat. + prostitutie si mai cauta ei ceva. Din toate astea, acum, se va face un exemplu din voi. Daca nu se intelege ca mai bine stam 2 sapt in conditiile astea decat 2 luni cu armata pe strada ( in care perioada se pierde mai multi bani ) macar gandeste ca poti face puscarie. Aici e vb de toata lumea , nu numai de tine. Seara faina
  10. Nu ai cu cine din pacate. Pana nu se ia la rand publi24 nu o sa se linisteasca. Poate le baga si in carantina sub paza si se face si o mica anchet, ca nu e greu, dupa lista de apeluri, si atunci sa vezi drame pe aici + cateva divorturi :))))
  11. rafael_69

    0759913721

    F bine. Sa nu raspunda. Poate va calmati astea care tot insistati sa mergeti la fete si realizati ca de noi depinda cand dracu iesim din situatia asta.
  12. Nu...de cine sa se prinda? :))) Io ma tot mir cum de nu s-a autosesizat militia cu tot ce e pe publi si pe strada? Defapt stai...in schema H sunt si o parte din ei actionari. O sa ne bage in carantina pe toti o luna si am belito. Atunci sa le vad pe toate aste care lucra...sau doamne fereste se infecteaza una din ele de la vreun client.
×
×
  • Creează nouă...