Sari la conținut

futaridis

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre futaridis

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

futaridis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

47

Reputație

  1. As dori ca cei ce se recunosc tarani si mitocani sa migreze spre alte topicuri.O dulceata ca Eliza nu merita asemenea fauna..........
  2. Pozele sunt nasparlii rau de tot.Parca puteai mai mult.........la poze ma refer.
  3. Reactiile sunt meritate cu asupra de masura.Copile daca ai intalniri onorabile si onorante cu Eliza si Ika poti sa fii mandru de tine si sa ne transmiti impresiile daca mai traiesti.............
  4. DE UNDE SA SE INTOARCA PT>CA NU A FOST NICIODATA SI NICIUNDE PLECATA. DOAMNA ADEVARATA<CU STIL,EDUCATIE SI MANIERE.SI IMPORTANT CU FOARTE MULTA MINTE.CINE A CAUTAT-O A GASIT-O MEREU. MULTE SALUTARI, RESPECT SI CONSIDERATIE.
  5. Cred ca foloseste standardele internationale.Am citit azi un studiu americanesc ce concluziona:lungimea recomandata 13,hai 13,5 cm,diametru3,5-3,7 cm.MIORITICII NECONFORMI CU STANDARDELE NASA SA SE ""APTINA"
  6. Daca e prea groasa se impune prelucrarea prin aschiere,respectiv luarea la strung pana se ajunge la niste cote cumsecade acceptate de dna Steluta.
  7. La ce avem in Craiova nu pot decat sa va dau un sfat prietenesc-faceti economii si mergeti la Bucuresti.Numai asa veti afla ce poate sa ofere o escorta la pretul mediu de 150 roni.Prin comparatie la noi mai bine dai banii la saraci.Nu va grabiti sa ma contraziceti sau sa-mi expuneti diverse piedici. INTAI DUCETI_VA si apoi mai vorbim.
  8. Iti urez multa sanatate si potenta. Sa ramai acelasi domn,sa faci aceleasi recenzii obiective si detaliate,sa ai parte numai de bucurii. LA MULTI ANI!
  9. Nu e in firea mea sa fac complimente mai ales gratuite dar imi scot palaria in fata voastra,domnilor Tzaranu si Picon.Mie si sper si altor confrati mi-ati fost de un real folos.Datorita recenziilor voastre detaliate si subiective,venind din provincie m-am descurcat mai usor in''jungla'' bucuresteana(cum o gaseam fara voi pe IKA}.Cat despre polemicile voastre atata timp cat sunt cordiale si argumentate numai de bine.
  10. AM FOST IN IATACUL TIGROAICEI ! SI MARE MINUNE AM SCAPAT VIU! O sa fac recenzia regulamentara in curand sa va spun ce legatura este intre tigri/tigroaice si fericirea dusa spre absolut.
  11. Simt perfect al umorului.inteligenta,perspicace,fermecatoare.Ma bucur si sunt onorat ca te-am cunoscut .Te tin pe lista scurta de prieteni daca nu te superi.
  12. Ai dreptate dar te scoala ea din boala.........
  13. Asta ti-am spus tot timpul. Dupa ce am fost la tine m-am simtit mai tare ca Alberto Tomba cand cobora superspecialele de slalom. Esti umana,esti calda ,esti inteligenta,esti educata,...esti un model de comportament pentru cine vrea sa invete. Tot respectul si consideratia.
×
×
  • Creează nouă...