Sari la conținut

Incepator(Virgin)

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Incepator(Virgin)

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

690 citiri profil

Incepator(Virgin)'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-13

Reputație

  1. Apropo! Mult noroc! Sa imi spui cum a fost!
  2. Te ajut eu. Scrie pe AT dorobanti (cautare avansta, matrimoniale-ea cauta partener) DOROBANTI. O sa gasesti acolo, Corina. Pune mult mult suflet din ce am vorbit cu ea. Nu ii place sa te uiti stramb la pozele ei. E artista. Are si pe aici pe undeva un link, dar nu il gasesc.
  3. E plin anuntul. Caut-o pe Andreea. Isi da locatia inca din anunt.
  4. Ai girja la nespalate. Iti dai seama dupa modul in care vorbesc. Evita tigancile si fetele cu poze false!
  5. Am intrebat si de anunt, deoarece pare dubios. A spus asa: "L-am fraierit pă unu' sa-mi puna anunturi pă net ca il las sa ma futa gratis! A postat anunturile, am vazut ca E MULTE VIZITE si nu i-am mai raspuns la fraier!" Totul se leaga acum! Plus ca m-a mai rugat si asa: "Intra si tu pe anuntul si zi-mi cate VIZITE E! Daca imi zici ca E MULTE, facem un sex rapid gratis!" Valoare 'intrinseca'! ABSOLUT! Nu o ratati, ca nu stiti ce pierdeti de la eminenta studenta la medicina. Nici nu are rost sa o mai sunam. Am incercat sa-i explic care-i treaba cu normalul neprotejat, a parut ca intlege si ca nu o sa mai faca, dar ca ea asa e obijnuita de mica. Ca e senzatia mai buna! Si ca face analize zilnic! Spor fratillor! Al vostru, Incepator!
  6. Sun, raspunde pestele. Cer fata la telefon, el imi spune sa aranjez cu el. Insist, ma trezesc cu un "du-te-n p*la mea de labagiu!" si cu un "Ia fa telefonul si vorbeste ca te cauta unu' in mortii tai!" Fata destul de tanara raspunde fredonand o noua manea si ma intreaba ce vreau. Cer detalii: Oral neprotejat cu finalizare oriunde "vrea inimioara mea" Normal neprotejat/protezat FARA finalizare vaginala "ca ii e frica de sarcina". Boli nu are ca se verifica zilnic:))) Asadar fratilor, la pretul asta si serviciile ei, mai bine ne lipsim. Clar anuntul trebuie mutat la "de evitat!"
  7. Studenta la medicina clar nu e. imposibil. La pretul asta... Si la standardele de manelista, clar nu e nici macar la facultate sau nu a fost. Imi iau inima-n dinti si cer fata la telefon! Va spun cum a fost imediat! sa imi fac putin curaj!
  8. Am sunat fata si nu da semne de viata. Dupa 2 zile de incercari, raspunde!!! Ce credeti? MANELE PE FUNDAL. "am o fetitaaaaa. buna de luat la viataaaaa" Fac reclama dar asta e! Moderatorilor.... Iertare va rog! Pe fundal, acoperit de chinuitul de talent cu fetita, O VOCE GROASA. NU DE FEMEIE DE DATA ACEASTA, CI DE BARBAT! Care m-a luat imediat cu un Alo? Alo?. Cred ca am facut ceva maro prin chiloti, deoarece nu am avut contact pana acum cu pestisorii. Mutati topicul la DE EVITAT!
  9. Tipul asta vrea sa spuna ca Denisa nu mai are alt peste in afara de el!))
  10. O sun si nu raspunde. Ce are? Nu mai presteaza? Sau e intr-o zona fara semnal, ori nu mai are baterie?
×
×
  • Creează nouă...