Sari la conținut

grizo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre grizo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.487 citiri profil

grizo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

184

Reputație

  1. Si pentru ca nu am mai scris demult, revin in forta cu o vizita la carioara din titlu Sa incepem cu inceputul, locatia pe vestitul bulevard Decebal, aproape de alba iulia. Din ce mi-am dat seama e singura in iatac, curat, fara luxuri dar foarte confortabil cu geluri de dus, papuci prosop mare si curat Roxi e o tipa bine proportionata, fund bombat si un zambet placut Dupa prezentari si o scurta discutie, i-am inmanat cadoul si am fugit la dus. Ea era proaspat dusata. Odata ajuns in camera, fata s-a dezbracat dr plasa si am trecut la fapte. Am inceput cu un oral protejat, bun cu atetie la tot ce trebuie, combinat cu sarutari pe corp, am purces la o caprita care m-a si finalizat dupa cateva minute bune de actiune intensansisustinuta denea. Dupa actiune am stat putin de vorba, si constat ca e o fata ok deschisa la minte. Note juriului: Locatie: 9 Fata aspect: 9 Igiena: 10, fara miros de parfum Gfe: 9 pentru o prima intalnire Oral: 9 Normal: 10 cu felicitari O intalnire reusita cu halat de 100 lei pentru 30 min de companie.
  2. Am avut placerea sa o vizitez pe Andreea de cateva ori si pe scurt pot sa spun ca, fata e o bomboana impachetata in diva porno. Face un oral de nota 11 si are o binedispozitie molipsitoare. De fiecare data am plecat de la ea pe un norisor, cu doi ingerasi cantand la harfe. Dar sa revenim la concretul cotidian... Programarile au fost respectate si indicatiile primite la telefon au fost precise dar se auzea foarte prost telefonul ei si am rugat-o sa repete anumite lucruri. Locatia e pe Nerva Traian cu locuri de parcare suficiente. Donsoara acum e blondina dar nu cred sa ii fi afectat inteligenta. Ultima data m-a asteptat in setul roz din pozele de mai sus, care ii acopera partial formele, Era cocotata pe niste tocuri de 20 tot din poze. Puncteaza ghini di tat la impresie artistica Povestim cateva minute despre vietile noastre complicate si lumea rea si neintelegatoare, dupa care incep sa dau jos textila si fug la baie. Toate le gasesc la locul lor: gel de dus, prosoape etc Intors in camera mai povestim putin si intr-un final trecem la actiune. Specialitatea casei e oralul, care stii dupa primele atingeri ca va fi bun. E cu de toate, desi maioneza se pune la sfarsit!?! La final esti cu pula cocosata si bilutele lustruite. O adevarata reprezentatie! Note: Aspect: 9, e cea din poze cu o pereche de ochi foarte frumosi. Buze rujate cu rosu aprins, in caz ca nu te prinzi ce urmeaza sa se intample Atitudine: 10, sau mai bine spus, oglindeste perfect ceea ce oferi (sunt client de nota 10, sic!) Oral: 10 cu felicitari Normal/anal: sunt in meniu cu suprataxa. Nu am avut placerea, poate pe viitor. De revenit? DAAAA!!! Dar din pacate are planuri peste hotare. Ai grija de tine darling! Pup!
  3. Ma ofer voluntar pentru rezolvarea problemei. Am echipament corespunzator. Nu cer bani, favoruri sexuale sau alte nebunii.
  4. Discriminezi impotriva sasaitilor? Mai lipseste sa te legi de raraiti cu Rrrroberrrrta a lor, sa vezi ce scandal iese.
  5. Maya are ochi superbi cand poarta lentile de contact albastre. Contrasteaza perfect cu parul blond si mi-au ramas intipariti in minte.
  6. Ai parul pubian asa de stufos incat iti blocheaza vederea monitorului? Trebuie sa te vizitez intr-o zi, pentur o portie de make up sex (best evah!) Take care babe!
  7. Challenge accepted! Avem tzatzele cam la fel de mari. Vroiam sa te rog sa imi dai din sutienele tale, dupa ce te tunezi ... Te pup! P.S.: platesc deranjul daca nu sunt eu in poze
  8. Te-au bucurestinizat baietii. Pacat ca nu te-am prins la inceputul carierei mioritice.
  9. O sa iti ude florile de pe mormant, pana il lasa prostata
  10. M-am uitat de pe telefon si parea o carte, ca m-am si speriat pe moment. Acum realizez ca ar fi un adevarat dezastru de PR, daca ai avea o carte pe noptiera si cu scuzele de rigoare fac loc baietilor veseli, sa isi continue polemica cu un sens dificil de intuit.
×
×
  • Creează nouă...