Sari la conținut

albina

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre albina

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

albina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Nu am fost, numai ce am vorbit cu doamna. Regim hotelier, deepthroat cat se poate, nu accepta finalizare orala. Incerc sa vad daca reusesc sa ii fac astazi o vizita.
  2. Am sunat caprioara joi seara. Imi spune locatia si ONP-N 100 numarul 150 ORA, CIM posibil si DT depinde de marime . Ajung la blocul Germanos, sun, imi da detaliile despre scara/intrare dar ma roaga sa astept 2 min sa intre cineva la colega si sa nu ne intalnim ca nu e frumos. Ma pacalesc ca e totusi elegant si-mi aprond o tigara, stand cu ochii de peste drum pe intrarea in scara blocului. Fumez doua tigari (si caldura mare mon cher), timp in care in scara intra un tip (probabil strain dupa astpect) insotit de un compatriot colorat (da colorat frate)… Am zis pana aici si am plecat. Evident ca nu m-a sunat inapoi in 2 minute cum a promis, a sunat inapoi peste jumatate de ora. Judecati voi
  3. Am reusit o vizita la Ilona saptamana trecuta. Am mers pentru un numar, din principiu cand merg la o escorta prima data nu stau mai mult, ... am mers focusat pe DT, swallow si facefuck. Locatia cea amintita, curat, nimic de reprosat. Ajuns, chit-chat 5 minute la o tigara si o apa rece la jumatate, igienizare si inapoi in camera de zi. A mers si ea la igienizat si a revenit. Ii spun ca am venit fixat pe chestii mai extreme si ma roaga timid sa nu o fut in gat ca nu are fardul la ea. Cu toate astea incepe un oral adanc si insistent aproape de gagging … zic ma provoci. Eram si suficient de statut asa ca i-am folosit gatul timp de 2-3 minute dupa care am terminat glorios in trahee. Locatia - 9.5 , centrala , usor de ajuns , curat impecabil Aspect - 9 Oral - 10 , excelent , nepro , DT + CIM + swallow FK - nu am interact, data viitoare Igiena - 10 Cadou - 200 RON , pt 30 min Personal , voi reveni sa aprifundez dusul impreuna+FK O zi buna!
  4. Salutare din nou.Am prestat pe tocuri si e posibil sa fure la metraj, nu am verificat inaltimea, mi s-a parut OK eu avand un 1.90, probabil ca tocurile au adaugat.Scuze pentru detaliu/eroare.
  5. Vizitat Cristina as well in garsoniera mica de lang a nottara. Garsonaiera mica si nu iese in evidenta cu nimic special. Duduia in schimb inalta si placuta ochiului. In fine, am re-confirmat ce vorbisem la telefon 300 O+N si 400 O+N+A. Am ales O+N cu CIM+DT.DT este artista, chiar insista si te priveste in ochicand o face, te incirajeaza sa te joci cu silicoanele si este cooperanta si dornica sa o placi. Dupa suptul de rigioare executat de altfel cu talent am purces la normal unde a fost de asemenea cooperanta si putin artificial cu gemete & co.Am terminat cu un mare CIM, executat dusul de rigoare si stat la chat timp de o tigara/doua. Purces la al doilea numar cu acelasi talent si avant,iar duduia a reconfirmat prima experienta in pozitii diferite. Multumit so far, am sa mai far o vizita curand. Overall stats : ORAL - 9DT - 10CIM - 8N - 7,5
  6. Vizitat Consuela, undeva pe strada spre OMV Coposu, chiar inainte de OMV ceva ultima scara.Well ca impresie generala nu e urata dar nici frumoasa, slaba, inaltuta, blonda, par scurt, sani mici. E kinky de felul ei, iti trage limbi in fund cu placere, oral in pozitii uncommon gen se apleaca peste tine sa o vezi in oglinda, gen. Deepthroat-ul chiar ii iese bine, plus confirm deja celebrul oral cu gheata alternat cu apa fierbinte care mie nu mi-a displacut dar nici nu m-a dat pe spate. Eram foarte obosit asa ca ceva probleme s-au ivit insa a avut grija don'shoara sa-l tina treaz si la datorie. Executat nitel anal dupa care finalizat in gurita madmoazelei dupa care s-a si jucat putin cu copii cruzi ceea ce e nice to see. Overall o experienta placuta, peste average insa nu stiu daca voi reveni pentru ca nu a fost ceva mega iesit din comun. Ea se bucura, e copilaroaza, zambitoare si lasa impresia ca vrea sa te simti bine, sa te intorci, etc. Insa nu asteptati minuni. E doar un oral bun, un anal bun si nu ceva extraordinar la care revii a doua zi. Hope it helps, Cheers!
×
×
  • Creează nouă...