Sari la conținut

lory23

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lory23

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.823 citiri profil

lory23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. buna! un id de messenger se poate? ms

  2. Ce protector!????? De ce sunteti asa rai? Nu am vrut sa ma iau de nimeni, nu pot fi placuta de toata lumea, m-am uitat acum, si n-am vazut nimic de la numele asta "Gogu"! Eu nu mi-am facut acest cont sa vb urat si nu-mi sta in caracter, am raspuns la @caut_perfecta, pentru ca n-a fost nimic adevarat, nu i-am dat prosop ud, nu am blocul darmat dar nici duplex este un bloc normal! nu sunt la corp asa cum spune el, si in nici un caz nu mi-am modificat pozele !! Asta sa fie clar pentru toata lumea care crede ca pozele mele sunt modificate! Va doresc o zi buna! Va doresc o zi buna!
  3. Recenzia asta m-a deranjat foarte mult, pt ca este total neadevarat! Mi-am facut contul acum o ora ! Special pentru el!
  4. @Caut_perfecta! Nu stiu cine esti, si daca ai venit la mine vreodata, cat despre poze nu am modificat nici macar o poza, pozele sunt reale, de ce ai mai ramas daca pozele sunt modificate asa cum zici tu, incat sa insel ??? Pun accent pe halat, nu-mi amintesc vreodata sa scad pretul meu sub 200 Ron Nu am replicile false din niciun punct de vedere ... Prosopul nu l-am dat niciodata ud, din contra am fost ok cu baietii care m-au vizitat. Am specificat in anunt ca locatia mea este in Militari, este un bloc normal, locatia este ok, nu de nota 6 cum ai spus !!! Probabil, tu cauti un duplex Nu te-am atras!? De ce-ai mai ramas? O zi placuta!
×
×
  • Creează nouă...