Sari la conținut

dracula1000

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dracula1000

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

1.176 citiri profil

dracula1000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. Eu am spus care-i treaba. La fel cum altii s-au trezit cu pestele la usa, asa o poti pati si tu, cu sau fara voia ta. De data asta insa, te poti trezi cu o armata de ciori. In fond, am postat pentru cine nu vrea posibile probleme. Ca tu ai tupeu sa te iei in gura cu ei, bravo tie. Eu nu si poate nici altii. Altii prefera discretia. Altii se tem de razii, etc. Crede-ma pe cuvant, stiu sa fac diferenta intre tiganii de vizavi de pedagogic care vin la parc sa sparga seminte si sa joace table si niste pesti. Si mai cunosc si accentul de Bucuresti. Nu am nici un interes sa postez inventii. Anul trecut activau 2 curve(una avea anunt pe publi -Dulcika nu stiu cum) deasupra la BRD. Iar pestii erau la cafea peste strada.
  2. Dragi suceveni,nu stiu ce cuiburi de fetite s-au aciuat in zona MPO,nu am citit toate topicele. Dar azi am asistat in parc la MPO (Marasesti,arteziane) la o conversatie intre un tuciuriu si o tipa tatuata care era sigur prostituata dupa cum arata. Am auzit doar "cat ai produs azi,fa?". Ei bine tuciuriul ala mai era cu inca 6 ciori acolo asa ca va sfatuiesc doar sa aveti grija daca mergeti in zona. De la o simpla vizita se poate ajunge la ceva urat. Au mai fost cuiburi cu pesti prin zona si ciorile au plecat cand au aflat ca blocul era filat de garda.
  3. Pune mana pe telefon si suna!
  4. Parasuta asta are 2 pesti, mare grija. E vb despre pestii care o pastoresc si pe "dulceata zilei" dintr-un alt topic de pe forum.
  5. Evident ca nu a citit recenziile. Sunt insa destui prostalai care citesc recenziile si totusi se duc sa le dea bani alora. Sunt prostalai care se duc si de mai multe ori la ele. Asta e motivul pt care nu scapam de tigancile alea. Iar pestii aia au macar 4 fete la produs in Suceava.
  6. Inainte aveau cuib desupra la BRD pe Marasesti, treceau pestii si faceau colecta seara in fata blocului. Probabil au aparut sesizari daca s-au mutat la Metro.
  7. Tu cam furi curent asa oleaca. Daca scrie clar in anuntul fetei ca face de toate, in afara de anal, la ce mai pui njdemii de intrebari? Chestiile astea se intreaba la telefon, forumul e pentru recenzii, nu pentru toti virginii frustrati ca nu au parte de pizda. Lectii de politete sa predai la tine in familie.
  8. Asa-i ca esti un sarac virgin care doar viseaza la escorte? Pune ba mana pe telefon daca vrei detalii.
  9. Stiu doar ca gagica din al doilea link- Stefania sau cum isi zice, sta deasupra la BRD pe Marasesti langa catedrala. In blocul ala sunt 2 cuiburi a cate 2 prostituate fiecare nasoale toate( gen centuriste). Problema e ca au si niste pesti rapanosi de etnie care se tot plimba pe-acolo pe langa bloc in fiecare seara sa faca colecta de la "printese". E o chestiune de timp pana ii cauta garda, eu nu m-as aventura. Nu merita nici 50 de lei numarul. Daca fiecare futangiu din Suceava ar tine post o luna de zile, poate ar cobori si curvele din oras pretul. Nu poti sa ai atitudine mizerabila, igiena 0 sa arati ca un pitic cu 5 dinti lipsa si sa ceri 200-250 pe ora.
  10. Se vede de la o posta ca pozele alea sunt luate de pe net,nu-s ale ei.
  11. Confirm spusele colegilor: 1. Sta deasupra la BRD Marasesti impreuna cu inca o gagica. Tipa nu este cioara, dar are comportament de cioara. 2. Are un peste tatuat de etnie, probabil locuieste cu ele 3. Locatia este filata de garda, va spun din surse sigure.
  12. Inainte sa ma trimiti pe mine la citit, ai face bine sa te informezi tu. Chiar daca riscul de a lua hiv prin sex oral e mai mic......nu este exclus. Asta ti-o spune orice medic.
  13. Spala-te pe dinti de sloboz inainte sa vorbesti cu mine scroafo
  14. dracula1000

    Matura 45+

    Felicitari Mihai69 pt ca ai reusit sa futi asa ceva. Simt ca-mi vine rau.
×
×
  • Creează nouă...