Sari la conținut

americanu21

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre americanu21

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

americanu21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

15

Reputație

  1. Exact, are telefonul inchis.
  2. pare de vizitat, daca ajung revin cu recenzie.
  3. Pai de aceea am intrebat ca era prea frumos sa fie adevarat, mai ales la Ploiesti.
  4. Slim, fara tatuaje, pare prea fain ca sa nu fie teapa, dar cum am descoperit si zona asta am zis sa intreb poate a incercat cineva https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ana-maria-locatie-noua-fac-si-deplasari/780862737d6b6751.html Acum as bate si un drum la Bucuresti daca e pe acolo ca e pe gustul meu.
  5. Pana la urma a fost cineva la dansa?
  6. mai e activa ? sunt eu singurul ghinionist care nu prinde "linie" cu domnisoara?
  7. Main sunt 2 una grasa si una as zice eu acceptabila la iesirea din Ploiesti de la Leroy Merlin prin spate. Nu-s la DN. Am vrut sa o testez pe cea slabutica dar vorbea la telefon si daca am vazut ca dureaza am plecat ca deja erau alte 2 masini in zona si stiu ca si eu ma uit la aia care opresc. Imi trebuie o masina cu numere greu de memorat :))
  8. Am incercat ieri vreo 3 ore sa prind telefonul deschis... voi cum faceti lasati mesaj si va suna sa va faca programare? Nu prea imi surade ideea sa fiu sunat inapoi.
  9. avum vreo 2 saptamani mergeam spre Buzau si la un rond giratoriu prin valea calugareasca (e mai nou rondul ala ca nu-l stiam, nu ajung des in zona aia) era o gagica bruneta, cu ochelari buna rau... nu mi-am dat seama daca era la ocazie sau era la munca... stiti ceva.... e loc de oferte in giratoriul ala???
  10. numar nefunctional deci presupun ca nu mai e valabil.
  11. Dupa ce am stat jumatate de ora cu telefonul in mana am zis hai ca prind curaj si sun, dar degeaba... numarul cred ca e inchis/dezafectat ca nu are nici macar ton de ocupat.
  12. :) loool nu... ca tot eu tre sa ma duc... zic doar asa ca chestie, ca daca mi se pune pata rezolv eu cumva....
  13. Salut, desi sunt de ceva vreme pe forum, recunosc ca pana acum nu am avut curaj sa apelez la serviciile domnisoarelor de pe aici. Am avut totusi norocul acum multi ani sa ma duc o data la Ellis si asta pentru ca cumva ne-am intalnit pe un chat (nu mai situ care) am stat de vorba si mi-am luat inima in dinti. Inca o mai am pe facebook dar profilul real si situ ca nu mai profeseaza. Eu stau pe aici, citesc si cand sa zic ca hai sa incerc si eu veniti voi si imi stricati tot fengshui-ul. Ba e pestisorul de o pazeste la usa, ma tot uit la Ana. Ba e hotelul ala tocmai in centru, parca nu as vrea sa dau ochii cu receptionerii ca stiu aia ce se intampla acolo si unde ma duc, mai stie si pestisorul din curte. Ok, nu-mi place acolo ma uit la Alexandrau sau Andreea, ba erau 3 colege in camera.. ba dadeai nas in nas cu clientul care tocmai pleca.... pe acolo la CIna pe strada aia am intels ca e ceva casa faina cu fete misto... zona aia nu-mi inspira incredere sa ma duc pe acolo si sa nu stiu in ce ma bag.... ba ca sunt poze false.... mai mai sa ma duc la Eliza Unguroica era pe aici prin zona, mai ca imi e necaz ca nu am stiut ca prindeam curaj ziceam ca am gresit scara ca stau in zona (cel putin dupa ce au scris colegii pe forum cred ca stiu exact scara) Am zis ca prind curaj la Maya, na ca a plecat pe alte melaguri..... P.S. Pe blonda aia de pe DN am tot zarit-o si eu in vara-toamna, am tot zis ca opresc sa intreb dar oricum am inteles de pe aici ca doar in masina ca eu as lua-o la un hotel 2-3 ore. Nu stati linistit ca nu ma tine 2-3 ore doar ca mi-e imi place asa mai pe stat de vorba mai pe muncit, fara sa ma uit la ceas, 10 minte, ti-ai dat drumu, mars acasa... Ca sa concluzionez, voi cum reusiti sa aveti curaj sa sunati, eu ma tot chinui de 2 zile sa sun pe Ana si parca nu-mi vine.
×
×
  • Creează nouă...