Sari la conținut

bogdanbz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdanbz

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buzau

Vizitatori Recenți Profil

799 citiri profil

bogdanbz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputație

  1. Vizitat fata astazi in jurul pranzului, locatia usor de gasit pe Bd. 1 Decembrie, locuri de parcare destule in spatele blocului. Programat de dimineata pe whatsapp, totul a decurs foarte ok, ajuns la ora stabilita de comun acord imi deschide usa o domnisoara superba cu ochii verzi, cu un accent moldovenesc, superb din punctul meu de vedere, facem cunostinta si ma intreaba daca raman, eu deja fiind descaltat ii zic normal! Stam putin de vorba dupa care ii cer prosop pentru dus, inmanat, purced la dus si ma intorc in camera de actiune. Ma asteapta cu zambetul pe buze si incepe sa ma sarute si mangaie usor, fk din plin , chiar DFK, apoi usor usor se lasa in genunchi si il ia si pe ala micu in gura(care era deja beton) face un oral genial, cu priviri, deep, atentie la bijoux. dupa 5 minute ii zic sa trecem in pat sa gust si eu din piersicuta, curata, epilata, miros fresh apoi ii zic sa trecem la normal, se conformeaza si pune prezervativul cu gurita nu inainte sa o mai alinte putin. Trecem la normal, pozitia misionarului, ii place ce face, a fost cu mine tot timpul, te mangaie, te trage in ea, te saruta . Finalizat in balonas si am mai stat putin in brate! Note: Locatia: 9/10 curat, usor de ajuns Corp: 10/10 nu m-au deranjat sanii, chiar frumosi, chip superb, mai ales ochii aia verzi. Gfe: 10, m-am simtit ca si cum as fi fost cu o iubita ON: 10, ii place ce face, atentie la bijuterii, deep din belsug, face fuck. NP: 10, din pacate nu a durat prea mult fiind excitat de la oral, ea este cu tine acolo, lipicioasa si activa. Iti multumesc Betty, sper sa mai revii pe la noi 😘 Te pupa baiatu care incerca sa afle din ce parte a Moldovei esti!
  2. Vizitat astazi, Locatia in micro 3,intrat pe usa si am fost intampinat de o fata frumusica imbracat in deux-piece negru,invitat la o tigara,e foarte deschisa si vorbareata,optat pt un numar cu finalizare orala,cerut prosop pt improspatare, revenit de la dus sa trecem la treaba,inceput cu ON eu intins,ea intre picioarele mele, e foarte comunicativa ma intreaba cum vrea(soft sau hard, daca e ok) trecem tot la oral eu in picioare , o suge foarte bine,mi-a spus sa o anunt cand termin,zis si facut,am finalizat in gurita ei pana la ultimul strop a stat sa suga,nici nu am avut ce sa mai sterg :)). Note: Locatie 9/10 Aspect 9/10 ON 10/10 o suge bine,te intreaba daca iti place NP - nu am incercat Tarif - 100 numarul/200 ora Per total merita revizitata.A zis ca nu prea ii merge foarte bine la noi in oras si ca miercuri ar pleca. Spor sa aveti!
  3. asa am patit si eu ,mi a dat mesaj ca nu mai este in oras si ca revine joi
  4. Si eu am sunat-o,dar nu a raspuns
  5. Buna Maria, din cate stiu in regim hotelier gasesti in zonele: 1 Decembrie,Dorobanti,Crang, incearca acolo.
  6. bogdanbz

    Alina 0729713022

    Vizitat Alina mai devreme Sunat si raspuns la a 3-a incercare,eram in zona am ajuns la ea in 2 minute,locatia vis a vis de Parcul Crang Am optat pt un numar cu ON/decartat 150 lei inainte din propria initiativa,inmanat prosop si facut dus,ma intorc in camera unde ma asteapta in costumul Evei. Incepe cu ON(care este extra 50) fara intrerupere,nu m am simtit grabit deloc,fara mari artificii,fara atentie la imprejurimi,dar foarte placut. Nota 9/10 Trecut la NP in pozitia reverse lady on top unde am si finalizat,se misca foarte bine,privelistea de vis,are fundul bomba! Nota 9/10 Per total raport calitate pret foarte ok,fata este super amabila si draguta din toate punctele de vedere.De revizitat, cu siguranta!
  7. Vizitat si eu Duminica,optat pentru un numar, cadou 100 de lei Locatia pe Unirii in spatele oficiului postal,etaj superior. Imi deschide usa o fata frumusica,goala cu sanii mari si frumosi si ma invita in camera de actiune. Aplicat servetel umed inghinal,facusem dus de acasa si inceput cu un oral neprotejat eu in picioare,am continuat in pat tot cu oral,apoi in 69,fata miroase bine peste tot,cum a zis un coleg “fresh body” apoi am trecut la np cu ea deasupra ,se lipeste de tine,cu sarutari pe gat si finalizat in balonas On:9/10 nu foloseste mana,daca era mai umed era 10 Np:10,se misca bine,geme,e cu tine acolo Per total eu o voi revizita! Te pup Erica 😘
  8. bogdanbz

    Katy 0720775660

    Buna Katy, esti si joi in oras?
  9. Vizitat azi dimnisoara, Aspect:9/10 frumusica,foarte slim GFE:9/10 foarte sociabila,nu m am simtit deloc grabit,ajuns repede in locatie nu am asteptat deloc ON 9/10 foarte placut,o suge bine,fara atentie la bijuterii, si cu mana si fara NP 9/10 am intrebat o ce pozitie ii place,a zis doggy,am trecut la doggy,geme,se vede ca ii place , terminat in balonas. Amenda 100 lei un numar Oral+Normal Eu am sa o mai revizitez.
  10. bogdanbz

    Andreea. 0759846577

    A fost cineva la domnisoara? un anunt ceva?
×
×
  • Creează nouă...