Sari la conținut

alex44

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex44

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alex44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Salut, Uite aici un nr de tel: Lilia 0037369550794. O gasesti de obicei la barul Deja vu dar poti sa o suni inainte.S-ar putea sa nu fie pe gustul tau - e ceva mai plinuta dar iti poate recomanda o prietena. Ce mi-a placut la ea este ca vorbeste frumos, e politicoasa si are grija sa te simti bine. Chiar ea mi-a dat pontul ca nu trebuie sa mergi cu fetele ce te iau din bar si te duc la karaoke, Acolo intri cu ele si toata consumatia ti se incarca tie. Si crede-ma ca nu este putin din ceea ce am auzit. Daca nu ai timp de pierdut si vrei sa marchezi la sigur te duci in Deja Vu bar stai la tejghea - preferabil in partea din stanga cum intri si de acolo alegi ce iti place. Pretul in general e 100 euroi - asa spun toate - insa poti negocia doar pe la ore tarzii 3-4 cand nu mai apar alti clienti si fetele trebuie sa produca ceva. Pentru diversificare iti recomand chiar niste rusoaice - sunt de fapt nascute in MD dar nu stiu decat rusa insa poti sa vb cu ele in engleza. Incearca la Katia - 0037369221903. Asteptam cu interes sa ne spui cum mai e pe acolo.
  2. Salutare dragi confrati,Pot sa va scriu acum despre incursiunile prin zona Chisinau. Am ajuns pe acolo ceva mai tarziu decat ma steptam dar totusi niciodata nu e prea tarziu. Ca si locuri puteti incepe cu o discoteca sau club - am fost in unul Drive - insa acolo slabe sanse fiindca de obicei vin tot felul de gasti asa ca e cam riscant sa cautati ceva domnisoare singurele.Am ales dupa o scurta vizita sa merg la barul Deja-vue care este situat central aproape de ambasada Romaniei. Este un bar destul de scump - un coctail este 50 RON adica 230 MDL dar este si sigur mai ales ca la intrare esti verificat sa nu ai la tine arme albe.Fete gasiti singurele dar mai ales stau cate doua la mese. Daca suntei singuri il puteti aborda chiar pe baiatul ce va serveste pentru o "recomandare". Fiind cu un coleg am intrat in vorba cu doua rusoaice. Nu pentru ca nu ar fi fost si fete moldovence dar intr-adevar rusoaicele isi merita faima. De vorbit ne-am inteles in engleza, una din ele stia destul de bine asa ca nu a fost nici o problema.Negocierea a fost pentru 100 eur 2 ore. Oricum acolo negocierea se face de obicei pt 2 ore. Fetele nu s-au prea aratat incantate sa mearga la hotel fiindca spuneau ca ar fi avut probleme la intrare. Oricum ne-au invitat la ele iar pt ca nu eram singur am acceptat. Desigur pe drum au propus sa luam un suc si o vodca pentru a "sarbatori".Depre fete totul este OK. Rusoaicele arata foarte bine si tin sa fie bine ingrijite. Si desigur beau vodca cot la cot cu barbatii. Mai ales una din ele era un "animal" de 1,80 m blond cu un piept mare va spune totul ca la pretul acesta intr-adevar merita. Nu accepta sarut decat daca se insista sau oral nepro. ceea ce nici nu m-a interesat foarte tare. Sunt destul de speriate de HIV mai ales ca vara vin destul de multi straini pe acolo. Tin la igiena si accepta chiar dusul impreuna unde se ocupa de tine.Ca notare oral executat protejat de 8 iar apoi normal de 9. Fetele tin sa te simti bine si sa-ti placa nu doar sa iti ia banii. Iar din ceea ce am mai intrebat se pare ca este specific fetelor din Rep. Moldova.Ca si recomandare daca sunteti 2 va recomand astfel de "distractie" - fete in bar gasiti de obicei dupa ora 10 - insa singur este de preferat o discutie cu portarul de la hotel. Este mai sigur pentru voi iar daca nu va convine puteti si refuza fata ce va este trimisa in camera.
  3. Salut,Deci asa cum ti-au zis si confratii iesi mai pe seara cand apar fetele bune. Ziua sunt destul de urate si cred ca mai mult stau pentru reclama la turistii care se holbeaza la ele. Seara insa chiar vin fetele bune care merita vizitate.Despre pret insa seara acesta creste si ajunge chiar la 100 eur numarul. Parca dupa ora 22:00. Oricum daca vrei mai ieftin ziua cand e cam 60 eur poti incerca pe strazile inguste si ascunse din jurul bisericii. E una acolo in centrul cartierului, iar in jurul ei sunt niste ganguri inguste. Nu-ti fie frica fiindca nu ai probleme daca intri pe acolo. Oricum nu face poze. Despre negociat nu prea o sa poti fiindca tariful e fix asa ca fetele nu fac discount. Doar daca dai acolo de Maria din liceu si vrea sa isi aminteasca cum era cu tine
  4. Buna seara dragi confrati. Urmeaza sa fac o vizita luna viitoare la fratii din Republica Moldova. Ceva sfaturi sau propuneri aveti? Ultima cand am fost acolo erau "studentele" in vacanta si cam slaba miscarea. Doar un sfat de la un taximetrist ca pot fi gasite fete prin portarul de la hotel. Aveti ceva experiente?
×
×
  • Creează nouă...