Sari la conținut

erika.defoe

Neverificata
  • Număr conținut

    317
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre erika.defoe

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

  • Telefon:
    erika.defoe

Vizitatori Recenți Profil

30.673 citiri profil

erika.defoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

572

Reputație

  1. 1. Nimic din ce am scris eu acolo nu avea legatura cu familia ta 2. Nu ti-am adus nici o jignire nici directa nici indirecta prin ce am scris plus ca niciodata nu am simtit vreun fior de mahalagioaica trecandu-mi prin mine incat sa simt nevoia de a jigni verbal pe cineva mai ales in mod gratuit 3.Voi citi mai atent sa vad unde anume scrie :"Interzisa citarea Kendrei" (recunosc ca nu am citit mare lucru din ce ai scris tu in general ) 4.Discutii Generale=Piata Obor (e liber oricine sa citeasca/citeze/scrie fara a aduce jigniri celorlalti) O zi buna!
  2. Sotii nu vin la noi ca nu ar avea femei frumoase acasa , unele sunt chiar mai frumoase decat escortele la care merg ei
  3. Updatez ultima modificarie valabila toata luna august , ca de obicei in ceea ce priveste programul : 12:00 - 18:00 (ultima intalnire) , valabil L-V ( in continuare nu mai sunt de gasit sambata/duminica) ..
  4. Hopa , vad ca iar nu e in chenar ce am citat . Ieri era , acum nu ? Tehnicul sa raspunda ca se pot produce confuzii dezastruoase )
  5. Recenzia e pe pagina anterioara , eu am dat doar raspuns ca si acum , nu stiu de ce nu mai apare in chenar ?!! Sa mor daca inteleg ceva!! Cine PLM a scris recenzia???Clientul ti-a dictat sub amenintarea cutatului su tu ai scris-o??? PS:Aloooooo conducerea,voua va place cum miroase??? Am scris doar ce ai tu aici . Nu sunt eu raspunzatoare de chestiile tehnice . Deci da o fila inapoi si o sa vezi cine a scris recenzia . Daca tie nu iti aparea chenarul cand m-ai citat pe mine luam cu totii de buna ca : Only-me nu inghite . Intelegi ? E doar o chestie de forma . Ca in bancul cu bunica : "Hai sa mancam bunica!. Hai sa mancam, bunica! Virgula salveaza vieti "
  6. Deci.... Anunt important : Luna iulie voi putea stabili intalniri intre orele 10:00 si 16:00 . Prin sms pot comunica si in afara acestui interval orar . Prefer intalnirile stabilite cu minim o ora inainte . Celelalte variabile raman neschimbate : Detasamentul de Pombieri Vitan ( un semafor distanta fata de Mall Vitan ) sau Kaufland Mihai Bravu OWO , CIM , COF , COB , NP , FK , GFE 250/h​ ​ Au revoir !
  7. Sa raspund la cele doua intrebari : 1. Nu inghit (cel putin nu din propria dorinta , iar accidentele " in deep " nu sunt ceva ce aprob) 2. Numar muuulte chestii in viata asta dar nu numar finalizarile si nici minutele pana la iesire ... Pentru PSE trebuie sa fiu si eu in mood , nu de alta dar stau prost cu actoria Salvez toate numerele .
  8. Foooarte adevarat , avem muult mai mult timp pentru problemele importante . Eu una am , nu stau sa ma uit la telefon in urma anunturilor , deci nu sunt 10 ore pe zi la apartament . Vin cand stabilesc si plec sa mi vad de viata mea apoi , de lucrurile car eimi fac placere fara sa fiu platita sa le fac . Deci ma ocup mult mai mult de Viata mea si a celor ce ma inconjoara decat daca as fi fost contabila, functionara etc si as fi stat 8 ore la birou + 2 drumul pana la si de la . O minte sanatoasa de femeie cand intra in asta "creste" , una bolnava decade .
×
×
  • Creează nouă...