Sari la conținut

papi21

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre papi21

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea
  • Interese
    Femei

Vizitatori Recenți Profil

1.293 citiri profil

papi21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. papi21

    Laura 0732587168

    @apuci,da sunt sigur ca acceptat ON,acolo am fost si eu HIHIHI. Ceea ce am uitat sa scriu in recenzie este ca fata mi-a spus ca are inca doua colege brunete. Respecte
  2. papi21

    Laura 0732587168

    Salutare dragi frati Pe oradea.net am gasit,azi anuntul urmator; "Blonda frumusica 23/160 cm/47kg, curata,finuta si discreta,ofer momente de extaz domnilor generosi si discreti doar in locul meu intim. Finalizari obraznice! Nu raspund la nr prv. Te astept! 0727945294 Adaugat de lautahot" Fiind ora 23 am sunat la tote escortele din agenda mea secreta,insa ori aveau telefonul inchis,ori mi-au comunicat ca nu mai sunt la locatie. Am sunat la nr din titlu,mi-a raspuns promt,o voce destul de placuta si mi-a spus ca este disponibila. Locatia langa complex Perla,Rogerius.Ajuns in zona am suna,insa a spus ca vine dupa mine.Am asteptat in statia de tramvai 2 minute si a apurut fata.De aici au inceput lucrurile sa se complice. I-am spus ca in zona asta trebuie sa fiu foarte atent,pt ca ma cunosc foarte multi si sa-mi zica exact scara si bapartament si sa mearga inainte.Ajuns in locatie mi-a comunicat tarifele 100 rom finalizare,200 ron ora.Fiind foarte "flamand" am vrut sa negociez la tariful de ora,dar nu a lasat din pret.Am ramas ca in prima faza vreau un numar si dupa vom vedea. Cand s-a dezbracat,era o dezamagirea si mai mare.Si-a dat jos sutienunul,TITELE APROAPE 00000,pussy cu par de 2 mm,in zona anala de 2 cm,par sub brat,iaccch@ Daca tot am venit am zis ca nu mai plec "plin". A inceput cu oral neprotejat,foarte mecanic,si de ai multe ori mi-a spus sa trecem la normal,am schimabat cateva pozitii,finalizat in prezervativ. Note Locatie:6 ap cu doua camere mica,cu mobilier vechi,insa era ordine(era prima zi in locatie) Aspect fata:4+,fata mica de 150 cm de 40-45kg,blonda,cu tatuaj.Sani mici,aproape inexistent ea zice ca are 21 ani Igiena:3 neepilata,par sub brat,ca noroc ca sunt racit si am nasul infundat!! Baia:5 mica,fara sapun??!!!,prosop ud(nu am avut curajul sa il folosesc) Oral:6 cu indulgenta Normal:6 nimic deosebit,nu s-a implicat de loc Tarife:100ron finalizare,ON+NP,200ron ora Concluzie:NU MERITA,si fetele de pe strada sunt mai curate cred.De revenit nu mai revin,de recomandat nu o recomand,decat celor care le plac fetele micute si cu conditia ca inainte sa-l puneti sub dus. Daca am facut greseli de exprimare sau altele in postare,va rog sa ma scuzati,sunt maghiar,dar am icercat sa scriu cat mai corect. Este prima mea recenzie si sincer imi pare rau ca este una negativa.
  3. Buna Ar fi prea repede sa scoatem pe D-ra Delia de aici.Este activa si-a schimbat locatia pe str.Pascal. Ar fi o mare pierdere daca s-ar retrage. O sa revin cu o recenzie regulamentara.
  4. papi21

    Izabela 0727945297

    Salutare Am vorbit de 5 min,cu "Izabela",avea toata ziua telefonul inchis,si mi-a comunicat ca halatul este de 80 ron o finalizare.Cand mi-a dat ca si reper rest Vandana am avut o prsimtire ca este vorba de Paula.Am sunat imediat de pe alt telefon la numarul ei si mi-a raspuns aceaasi voce,acelasi tarif(80 ron),aceeasi locatie,reper. Concluzie:1)ori Paula are colega noua,2)ori este ea cu alt nume,pentru cei care pana acum nu i-au trecut pragul sau cei are nar mai reveni. Oricum analizand ultimele poze al Paula postate de mine seamana,cel putin locatia. Deci cine este pro paula si poate nu o mai gaseste,s-ar putea sa aibe surpriza sa o regaseasca in Izabela. Trebuie incercat SPOR LA BANI
  5. Buna. Chiar acum am sunat din nou la numarul din titlu,al Bianca,de pe un numar de tel nou,a ridicat tel. am spus ca pentru anunt o sun,dar mi-a spus,ca in 25.03,ca nu mai activeaza.Am resunat sa intreb,daca nu stie un numar de tel de la colegele ei,dar mi-a raspuns ca NU.
  6. Scuze,dar numai de cateva zile sunt membru.
  7. Am suna si eu la nr din titlu,dar Bianca nu mai presteaza.Eu am fost la ea de mai multe ori.Locatia era in spate la Edina Market.
×
×
  • Creează nouă...