Sari la conținut

andreyadeya

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreyadeya

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

andreyadeya's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Si eu ma repet in cazul asta: Sfaturile se dau cand e cazul!! ce sfat e asta? Sa nu fiu tafnoasa cand eu nu sunt? Sa ma apostrofezi? Nush faci cum vrei si cum e corect. Eu ce trebuie sa fac ptk m.ai jignit? Ai dreptul asta daca esti moderator? Spune-mi daca e asa sau daca nu am dreptul la propriul cuvant si mai ales ca e dreptatea mea. Astea sunt regulile pe aici? Si...vad ca dupa ce spart eu gheata acum sti despre ce e vorba cum era si nornal...deci am banuit bine. Ca moderator ti se pare ca ai fost corect catalogandu.ma dupa 3 randuri care le.am scris sau era mai ok sa fi scris de la inceput ca nu se sterge nimik de pe forum si ca au fost unite?? Ca sunt si eu la inceput si totusi am avut dreptate. Iar daca au fost unite unde e topicul ala?????? Care ieri era si azi nu mai e???? Unde e??? Da.mi si mie un link sau ceva daca zico ca nu e sters doar unit.
  2. Multumesc d-lui Petre! Astfel de sfaturi pt inceput de drum in cazul asta pt forum se dau atunci cand e cazul cred eu.. Pt faptul ca am avut dreptate si am luat atitudine inseamna ca sunt tafnoasa?? Unde e corectitudinea domnule afriq?? Tu sti bine cum e de fapt si banuiesc ca tu ai fost cel care a sters topicul. Daca nu astept sa confirme cei care l.au vazut, care l.au corectat pe d.l only me pt ca sa nu mai confunde altii marfa cu ambalajul. Eu am vorbit f frumos si nu inteleg de unde si pana unde sunt tot eu cea tafnoasa. In fine... have a nice day!!
  3. Mda...m-am uitat acum pe google si accesand nr meu nu mai apare acel topic deschis de tine si mai mult te-au si corectat colegi de-ai tai sa te informezi innainte sa deschizi un topic. Scrisesei ca am program de noapte..etc.Altfel de ce as fi scris asta? Asa degeaba??? Ma mai iei si la mijto:)))?!! Hai ca asta e chiar culmea.eu nu am incurcat absolut nimik, cred ca tu ai uitat ce ai scris. Fi corect!!! E cel mai bn crede.ma chiar daca sunt noua pe site stiu ce vb. Multumesc moderatorilor ca l.au sters.
  4. Rog moderatorii sa stearga celalalt topic deschis de "Only Me" , apare la accesarea numarului pe gpogle.Multumes!
  5. Buna! Am revenit! Sunt colega cu Alexandryna care este si ea pe forum. -Servicii: Sex oral protejat/neprotejat, normal in diferite pozitii, accept pozitia 69,sex intre sani, finalizarea corporala,cunnilingus, ofer masaj erotic/body si de relaxare; -Locatie: ROND ALBA IULIA (punct de reper Bancpost); -Program: 15-22 (Luni-Sambata); -NR CONTACT :0731.571.121
  6. Bine v.am gasit! Cu aceasta ocazie vreau sa anunt ca dupa data de 7 pot fi contactata.
  7. Buna! ma numesc Andreea am 23 ani sunt blonda,1.70m,50kg,sani nr,3,fund bombat,sociabila si educata.Ofer companie intima sex oral neprotejat si normal in diferite pozitii,sex intre sani la domiciliul meu,intr-o ambianta intima si discreta mai exact in rondul Alba Iulia. Tarif 150ron-jum de ora o fin; 200 ron o ora nr contact: 0731.571.121
×
×
  • Creează nouă...