Sari la conținut

martinesz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre martinesz

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buc

Vizitatori Recenți Profil

2.117 citiri profil

martinesz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

79

Reputație

  1. salutare, nu a vizitat o nimeni pe Dra?
  2. Salutare, nu a vizitat o nimeni pe fatuca asta?
  3. Salutare, Stiti vorba aia.......şi n pizda poti gasi un cui? am hotarat inca din 2014 impreuna cu radaru, sa incepem anul 2015, cu o vacanta draguta, care s-a incheiat foarte recent. Locatia? Nu tailanda, opus chiar as putea spune, una tot cu T si cu nisip negru, tot exotica. Pe cine zaresc in penultima zi? Va las pe voi sa ghiciti! Se v a intoarce si mai bronzata garantat, daca o va lasa sa iasa din camera!😀
  4. Salutare, Chiar nu a vizitat o nimeni pe fata asta? Am vazut ca a crescut tariful! Eu am sunat, dar nu mi a raspuns. Poate ne ajuta cineva cu noutati. Ciocane tari!
  5. Salutare, Am cautat cate ceva referitor la aceasta domnisoara si nu am gasit nimic. Dupa ce i-am facut o vizita, m-am hotarat sa va impartasesc cate ceva din experienta cu domnisoara. Sun, acum 1 saptamana,primesc detalii, intreb daca e singura, zice ca da si imi fac o programare.In cca 30 min ajung la dra. La tel ma intreaba daca am vazut pretu, usor certareata asa, spun ca da si ea zice ca ma asteapta. Ajung pe Decebal dupa Spring, la etj inferior, imi deschide duduia si constat ca nu este fata din poze, dar seamana foarte tare, tunsoare asemanatoare cu fata din poze, brunetica, slabuta, draguta.Cred ca intr o perioada a fost mai plinuta sau este mamica. A slabit mult si repede cred, stiti ce spun, se vad urmele pe burtica,sani, ceva vergeturi....... Oricum venisem pe acest segment(bruneta slabuta), ca sa zic asa si hotarasc sa raman. Facem cunostiinta, ma invita in camera, ii spun ca vreau la baie pt improspatare, si primesc un prosopel minuscul, nu mic. Se scuza si imi cere banii 100 eur. Platesc si merg la baie. Constat ca nu era singura, ba chiar cred ca este salon, se auzeau voci si erau pe usi lipite diverse anunturi, nu am vazut prea bine lumina fiind difuza. Baia decenta, geluri suficiente as putea spune. revin in camera sin incepe actiunea. Oral neprotejat, executat binisor, nota 8 Am incercat si normal protejat, as da............ tot 8 Am finalizat dupa ceva timp la normal in prez. Tipa pe parcursul actiunii.......destul de falsa. M-am cerut la baie, m-am echipat si am plecat. Dor to dor........cca 45 min Ma asteptam la ceva wow la banii astia, am plecat dezamagit.incercasem Diana, Anemona si inca 2-3, dar nu mi-a raspuns nimeni la acel moment, recunosc era si ora cidata ca sa zic asa. Eu unu nu mai revin. Ciocane tari!!!!!
  6. Se apropie ziua ei si poate ......ne invita la petrecere. Asa veti avea ocazia sa o cunoasteti cu totii
  7. Salutare, Am vizitat o acum 2 sapt, o stiam de la Mall Vitan cand statea la parter.A fost ceva SENZATIONAL!!! 2 FIN, 300 LEI DEP ADAC, iti ia pula pana in gat. oral 10 normal, spectaculos tot 10, Arata destul de bine, sanii cam lasati curatenie 10 Este o garsoniera in zona camera de comert Este ceva in genul Laura City Mal Voi incerca si analul zilele astea, am mai incercat 1 data cand era la Vitan la Mall. La fel de spectaculos ca si oralul, sper sa se mentina. Cicane tari
  8. Salutare, este in stanga sau in dreapta gangului?
  9. A mai vazut o cineva pe fata de la spitalul militar?
  10. Si noi ce sa facem acum? sa tinem 1 moment de reculegere? ba lucrez ba nu lucrez, ba ma doare curu, ba ma doare paru.......stai ca nu mai e 150 mai nou e 200 ........si tot asa. De ceva timp arunc si eu un oki pe aici dar nu am mai vazut asa ceva, mai e si la top. Eu nu mai inteleg
  11. Salutare, Asa cum zicea un confrate acum ceva timp...................ta asta chiar promite si incepe sa dea dovada de profesionalism.Se pare ca s a mutat cu o prietena pe care a pris ca ne o prezinta(sper sa nu fie blonda din locatia veche), a scapat de ........acea locatie""primul venit-primul servit"" cum spuneau unii confrati, :clappbravo ce pot sa zic, decat ca o voi vizita zilele astea .Tare curios sunt cu cine este in locatie.
  12. Salutare, Am vizitat o pe Diana cand era la Alba Iulia, etj superior, foarte curat.Este o tipa deosebita, draguta, are un cur bestial sa dai in el pana ti se moaie picioarele, bronzata intretinuta, frums mirositoare. Locuieste singura, ozele sunt reale Am sunat o intr o seara, am insistat, era pe final de program dar am reusit sa o vad. Oral 9 Normal 9 Am incercat si anal, i am bagat o doar putin asa, ca....e cam mare, ca nu sunt pregatita,......cu toate ca ......asa cum am spus mai sus as fi dat in curu ala ca surdu in tobe. Poate data viitoare!!! Anal......7? Voi reveni cu vizita apoi cu recenzia. Recomand cu caldura pentru oral si normal.Sper ca la anal se vor schimba lucrurile.Am stat 1 fin. La plecare am lasat 350 Ciocane tari!
  13. Salutare, Am vizitat o pe fata asta acum cateva sapt., la locatia din pantelimon. Pozele de mai sus sunt reale, da nu sunt din locatia din pantelimon. Mai are un topic deschis cu ""alina o fata interesanta"".Propun sa le unim. Ce zici motane te ocupi?
  14. Salutare, Pozele de mai sus, nu sunt din Pantelimon.Dar fata este una si aceeasi. Ciocane tari!
×
×
  • Creează nouă...