Sari la conținut

brigitte_feher

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brigitte_feher

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

2.795 citiri profil

brigitte_feher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputație

  1. Salutari! As vrea sa o vizitez pe domnisoara; stiti ceva amanunte referitoare la ea? Multumesc anticipat.
  2. Salut! Stie cineva cum pot modifica ceva din ceea ce am scris? Multumesc.
  3. E destul de greu de facut o descriere a ceea ce inseamna Domnisoara B. La prima vedere totul pare simplu, insa daca doresti sa intri in amanunte, s-ar putea sa fie mai complicat decit crezi. Domnisoara B. nu este genul de femeie pe care sa o vizitezi in fuga, cu care sa te intilnesti doar pentru sex. Se pierde o parte importanta din placerea pe care o ofera, alta decit sexul. Cind intilnesti o asemenea fiinta, e foarte, foarte greu sa nu incerci sa ii explorezi toate laturile. Repet: incerci. Domnisoara B. este mult mai mult decit o jucarie sexuala, este, sau ar trebui sa fie, un model de urmat in multe privinte in viata, un imbold. Pe mine, aceasta admirabila Domnisoara B. ma inspira. Domnisoara B. este un amestec de inteligenta, frumusete, lascivitate, senzualitate, determinare…Am ramas extrem de placut impresionat sa constat ca, in cadrul vizitelor mele, a stiut sa se ridice, de fiecare data, la un nivel de neimaginat pentru mine in relatia cu un asemenea gen de femeie. Sint foarte putine persoane din bransa care se apropie de nivelul ei, chiar foarte putine. Majoritatea sint fie plictisite, fie obosite de cea ce fac. Se pare ca Domnisoara B. stie sa tina ridicata stacheta undeva foarte sus, sa o duca tot timpul mai sus, ca la o proba olimpica de saritura in inaltime, cind fiecare incercare reusita determina ridicarea stachetei tot mai sus.
  4. Da fapt a gresit Chane'l adresa, a postat recenzia unde nu trebuia...vezi mesajul lui de la cealalta escorta...
  5. E atit de simplu insa, paradoxal, atit de complicat sa ajungi la ea...Din punctul meu de vedere, e domnisoara cu cea mai pozitiva atitudine si cele mai bune servicii. Probabil de aceea e atit de greu de gasit...Foarte multi ii cunosc calitatile si apeleaza la ea. Referitor la mesajul ramas fara raspuns din partea ei, probabil ca vrea sa ne protejeze. Unii dintre noi sint casatoriti...Ii trimitem mesaj intr-un moment cind sintem fara perechea noastra linga noi. Daca ea e ocupata in acel moment, iar noi intre timp nu mai sintem singuri, cum ar fi sa apara un mesaj de la ea...?! Max22 (si oricine altcineva), cred ca aveti (avem) nevoie de ceva mai multa perseverenta. Merita. Pe cuvint...
  6. Salut! Am fost si la Raluca. Pot spune ca este o domnisoara draguta, simpatica, putin retinuta, poate si datorita faptului ca a fost prima nostra intilnire. Locuieste in Micalaca, singura, insa spunea ca se va muta (daca nu a si facut-o deja). Apartamentul e destul de bine camuflat, ceea ce ii ofera un plus din partea mea. Am sunat la telefonul postat aici, ne-am inteles sa ne intilnim in scurt timp. Mentionez ca am mai avut o tentativa de intilnire cu ea cu citeva zile in urma, insa nu am fost pe aceeasi lungime de unda. In final, am intilnit-o.M-a servit cu apa, am stat putin la povesti, mi-a spus ce executa. Ora costa 300 lei, numarul costa 200 lei. Am ales varianta a doua, in prima faza. A pus ceva muzica la calculator, apoi a inceput sa se dezbrace in fata mea. Arata foarte bine goala, pot spune ca ar putea fi fotomodel. A venit catre mine, iar eu am cedat. Ne-am sarutat, mingiiat, apoi a coborit ceva mai jos si pot spune ca oralul a fost bun, umed, concentrata pe ceea ce face. Ne-am intins pe pat, unde eu am inceput sa ii intorc serviciul. Am simtit un miros placut emanind dintre buzele ei proaspat epilate, am simtit-o umezita, lucru care mi-a adus o erectie in toata regula. Apoi am pus prezervativul si am facut-o normal, ea peste mine, pe la spate, misionar. Ii place mult sa se miste cind este deasupra si, in plus, ai si o priveliste minunata. Are o piele foarte fina, intinsa, mirosea extrem de bine (i-am si spus acest lucru)...Am executat apoi un 69 fara prezervativ, iar Raluca a stiut ce sa faca pentru a ma aduce la orgasm. Am terminat la ea in gura, ceea ce mi-a placut si am apreciat enorm. Ne-am facut igiena putin, apoi m-am imbracat si am fost gata de plecare. Am stat cam o jumatate de ora si am platit 200 lei. Notele: Locatie: 9 (e usor de ajuns, destul de camuflat) Aspect: 9 (e dragutica) Igiena: 10 (mirosea foarte bine...) GFE: 9 Oral: 9 (nu foloseste miinile) Normal: 8,5 (mi-a parut putin cam timorata) Am fost multumit de ea si o recomand cu siguranta!
  7. Mai lucreaza, insa probabil ca e foarte ocupata, avind in vedere serviciile deosebite pe care le ofera. Keep trying!
  8. Nu exista poze cu ea, din pacate pentru tine. Cred ca domnisoara nu doreste ca pozele ei sa fie afisate pe site; sint convins ca daca dorea, erau postate aici. Gusturile nu se discuta, insa eu o gasesc mai mult decit atragatoare...Vezi si restul postarilor referitoare la ea. Succes!
  9. Iar am uitat (scuze): am stat 1 ora si am platit 200 lei.
  10. Salutari! Am ajuns si eu din nou la Bianca, data fiind atitudinea ei deosebita de data trecuta. Am sunat (bineinteles ca mi-a trebuit ceva timp pina sa o gasesc...) si am facut programarea. Prima mare surpriza a fost faptul ca si-a schimbat locatia. Insa nu faptul in sine ca s-a mutat, ci felul cum arata acel apartament (inclusiv blocul, casa scarilor etc.)...E cu totul altceva... Mi-a oferit o bere sau apa, am stat putin de vorba la o tigara, apoi eu am trecut la dus, fiind umblat putin. O baie mare, spatioasa, insa pacat ca vana e cam mica (sau eu sint prea mare...)!. Am mers catre dormitor, unde Bianca ma astepta intinsa pe pat, surizatoare si goala, bineinteles! M-am intins linga ea, am inceput sa ne mingiiem si sarutam. Mirosea atit de bine incit am sarutat-o de sus pina jos. Ii statea foarte bine cu picioarele desfacute, "piersica" ei mirosind atit de bine incit nu m-am putut abtine si am "muscat" din ea. Da, un gust dulceag, de fruct ajuns la maturitate. A fost uda ca dupa o ploaie zdravana de primavara. Am continuat minute bune, apoi am intors-o pe burta, continuind. Cind am simtit ca nu mai rezist, am pus prezervativul si am facut-o pe la spate, pozitie in care m-am si terminat. A fost deosebit, Bianca parind ca intelege mereu ceea ce imi doream. Am stat putin tolanit in pat, savurind momentul. Era si pacat sa pierd acele clipe... Apoi la baie si iar la tigara. Am mai povestit putin, apoi am plecat. Notele: Locatie: 10 (cum am mentionat si mai sus, e ceva special) Aspect: 10 Igiena: 10 (e curata, miroase bine peste tot...) GFE: 10 (se implica 100%) Oral: 9 Normal: 9 Per general: 9.5. Eu o recomand cu incredere, sperind sa ramina cit mai mult in zona noastra (parca se spunea aici pe site ca e din Bucuresti)... Sigur voi mai reveni.
  11. Eu nu cred ca e neaparat vorba de cerc inchis. Poate o fi la ciclu sau are alte probleme. Scopul lor este de a avea clienti, pina la urma...Cel putin parea deschisa...
  12. Salutare tuturor! Mi-am spus sa incerc si eu sa ajung la domnisoara. Dupa incercari esuate, dau de ea. Stabilim sa ne intilnim in jumatate de ora, imi spune ce presteaza si tarifele (OP+NP la 100 lei/numar, ora la 150 lei; sper sa fi auzit bine la telefon, ea parea sa fie undeva afara). Spun ca e ok, imi zice sa o sun cind ajung la penny alfa. Zis si facut. Ajuns acolo, sun. Si sun. Si sun. Si nimic. Dar nimic. Nu raspunde nimeni. Am stat vreo 30 de minute si cred ca am sunat de cel putin 10 ori. Nimic...Ii spusesem ca voi suna de pe acelasi numar de telefon. Am fost ca in bancul acela cu "10 numere, dar damesa n-a venit"! Asta este. Cred ca putea sa ma refuze la telefon, nu sa ma faca sa ma deplasez, daca chiar avea o problema. In fine... Avind in vedere cele relatate, eu nu o recomand. Ar mai fi ceva de spus?
×
×
  • Creează nouă...