Sari la conținut

andu04

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andu04

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.682 citiri profil

andu04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

44

Reputație

  1. Te asteptam cu drag si nerabdare! Sper ca de data asta sa optezi pentru un apartament, garsoniera etc., si nu un loc"comun", gen cel de langa strada Poporului. Ne-am simti mult mai bine asa, din punct de vedere al confortului si al discretiei. Te pup!
  2. Buna Maya! O actualizare de servicii se poate, te rog!
  3. Salut! Acum doua zile, mi-am propus sa trec un pic la diversificarea servicilor cu care eram obisnuit si am zis sa incerc ceva nou. Judecand dupa recenzii, am ales sa merg la Cristina pentru o sedinta de masaj. Alegere inspirata mai ales pentru faptul ca este ca o persoana joviala, ce te face sa te simti bine inca de la inceput. Criatina este frumoasa, cu un corp superb, al carui atu principal sunt sanii dementiali. Mare plus pentru naturalete. Per total 10 pe linie. E inutil a spune mai multe!In definitiv nu as face decat sa repet recenziile pozitive facute anterior. De revenit? Da.. Cu Siguranta!
  4. Doamna respectiva este inca activa? Nu am vazut in ultimul timp niciun anunt cum ca ar mai activa.
  5. In legătură cu tarifele, am sunat zilele trecute și ați spus 150 cu 250. Poate ar trebui sa clarificati diferența de preturi dintre site și telefon.
  6. Desi nu îmi place sa fac efort în zilele caniculare, ieri trezit cu chef de sport, după o lectura aprofundata pe forum, mi-am ales cu grija partenera de sparring. Chiar dacă în apartament era răcoare fata asta m-a făcut sa asud de placere. Pe Alina96 de îndată ce o vezi dezbrăcată, o transformi instant în Alina"69". Tipa arata foarte bine chiar mai bine decât în poze: frumoasa, piele măsline și fina, iar atuurile ei forte sunt sânii demențiali și clitorisul curios care iese dintre frumoasele labii sa vadă el tot ce se întâmplă. Fire sociabila, ușor și placut de comunicat cu ea, atitudine pro client. GFE 10 Actiunile desfășurate fără ostilitati , fără fițe, discuții de poziții sau despre ce ai voie sa atingi sau nu- 10. ONP 9 Atitudine 10 Locatie ok cu loc de parcare ușor de găsit și dotata cu aer condiționat. De revenit? Cu siguranță: Da.
  7. Sa incetam cu polemica si sa o lasam pe Sorina,daca este amabila, sa ne spuna daca nr. de tel a ramas cel din topic si sa puna una, doua poze recente.
  8. Si....Sorina a revenit sau nu? Actualizari preturi, foto?
  9. Ca timp in jur de 1 ora poate si un pic mai mult, fara sa se uite la ceas. Ca pret 250 cu de toate. Spor!
  10. Salut! Cu cateva zile in urma am mers pt a 2 oara la Alexandra.Desi dupa prima vizita nu am facut o recenzie,dupa a doua ma simt eu obligat fac una. Locatie si curatenie 10 si un plus pt faptul ca blocul are lift. Pai dupa o ora cu fata asta, cu genunchii tremuranzi, e greu sa cobori atatea etaje. Cu parcarea cam greu, dar nu e vina ei.Bine-nteles unde mai e usor cu parcare in Cta in ziua de azi? Pt gustrurile mele, fata arata f bine mai ales ca fiind amator de mature, ea e MILF veritabil, deci nota maxima. Tipa e inalta pe gustul meu, undeva la 1.80m, sini frumosi si un fund demential. Corpul ei poate fi incadrat la mai multe categorii insa dupa gustul meu ramane la MILF. Actiune: ORAL:9.5 cu deep si atentie la zonele adiacente NP:10, se misca super bine ANAL: 10 GFE:10 Ideea e ca daca ii arati respect si stii cum sa te porti, poti pleca de la ea cu cele mai ascunse fantezii indeplinite. Atitudine pro client, genul ala care dupa ce ai plecat te intrebi daca ai lasat destul... Dpmv fata asta trebuie sa ajunga la TOP, indiferent in ce categorie vreti voi sa o includeti.
  11. De ce nu fac prea des relatari despre incursiunile mele? Simplu, pt ca merg rar. Dar si cand merg??!!!! De obicei se lasa cu dezamagiri. Amator de mature, pe care nu le gasesti neam la Constanta, m-am bucurat enorm cand am aflat ca Mihaela se intoarce. Desi nu am fost inainte la ea, speram sa fie cea din poze. Poze care daca ar fi adevarate, sunt facute clar acum multi ani. Realitate e departe de pozele acelea. Nu intelegeti gresit nu am nimic cu fizicul fetei.Fiecare cu fetish-ul si gusturile sale.Singurul lucru pe care i-l reprosez e faptul ca pozele nu sunt recente si vb la modul de cativa ani buni.Este diferenta mare de inaltime si greutate. In schimb trebuie sa recunosc ca e o persoana fairplay, cu caracter. A realizat rapid ca sunt dezamagit insa ne-avand nimic impotriva sa raman cu colega ei. ROXY e un inceput de milf, draguta la fata. Cand e vb de futut ,e genul ala cel mai urat de fast fuck. Concluzie: De revenit la Roxy - never. De venit la Mihaela???? daca doamna ar fi corecta si ar veni cu niste poze reale si recente sunt sigur ca ar avea clientii ei. Ca si persoana pare a fi super ok.
  12. Neata John...badaran! Te-ai trezit cu cearceaful in cur! Nimfomane.com nu depinde de tine. Nu am sa duc discutia mai departe ca sa nu degenerez tgread_ul. Un singur lucru e evident: caracterul tau de kkt.
  13. Nici nu stiu cum sa iti multumesc draga John...pt felul cum lamuresti tu lucrurile. Cum le mai stii tu pe toate ca un om mare!!! Pai ce aport vrei sa imi aduc eu aici sau altii mai, daca atunci cand cineva cere o informatie sau scrie o prima recenzie il luati la misto. John....nu uita ca fiecare isi are nasul lui. Eu sunt sigur ca e cel putin unul sau mai multi cu experienta mai mare sau cel putin egala cu a ta dar care sunt mai stilati si nu se bat ca tarzan cu pumnul in piept pe nimfomane. Sper ca esti destul de inteligent sa intelegi din cele 3 randuri scrise de mine aici ce am vrut sa spun. Daca nu, am sa iti traduc mai pe intelesul tau: dati-le o sansa celor noi la o recenzie fara sa faceti misto de ei si poate vor scrie mai multi. Certati-va mai putin pe thread-urile escortelor, eventual folositi chat-ul . Once again: Grown up! PS: respect celor ce au facut si vor face recenzii cu stil.
×
×
  • Creează nouă...