Sari la conținut

justforfun33

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre justforfun33

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania
  • Interese
    Sex!

justforfun33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputație

  1. Curios fiind in urma recenziilor voastre si a faptului că e o noutate prin Bz am apelat si eu la Carolina. Aşa că am sunat, mi-a răspuns şi am stabilit o întâlnire pentru a doua zi (eu am vrut imediat dar, frumos, mi-a explicat că merge în club şi nu poate). A doua zi în urma a câtorva mesaje pentru a stabili locul de unde s-o iau şi ora, ne-am văzut. Fiind îmbrăcată casual, nu m-a dat pe spate iniţial când am întâlnit-o însă mai târziu când am văzut-o goală am ştiut că nu am greşit că am luat-o (acum fiecare cu gusturile lui, însă fata asta e pe gustul meu şi anume: statură atletică spre skinny, până în 55 kg, înăltuţă, în jur de 1,70 fără tocuri, sâni 2-3, frumosi şi fermi, talie subtire). Pe drum am întrebat-o dacă sunt aceleaşi scoruri care le are în anunt în deschiderea thread-ului şi mi-a spus că nu sunt aceleaşi, că ar fi trebuit să mă uit la nu ştiu ce recenzie făcută. I-am spus că am luat de bun ce a scris ea şi nu altcineva care poate a vrut să dea mai puţin sau mai mult. I-am cerut să-şi schimbe anunţul şi să treacă tarifele corecte fiindcă induce în eroare şi am văzut lume pe aici confuză, inclusiv eu! Eu am optat pentru oral/normal protejat ,1 h cu doua finalizări, 150 lei. Note: tinută şi aspect 9 corp 10 (încă odată, fiecare cu gusturile lui) igienă 10 (curată, epilată, fără mirosuri suspecte, duş înainte şi după) oral 9 (doar fiindcă a fost protejat dar pentru asta am optat eu) normal 9 GFE 9,5 (se face repede plăcută, comunicativă) pret 9 (expensive, dacă calculezi şi hotel 40 lei hotel , dacă avea locaţie era preţul corect; halatul dat după, mi-a plăcut faptul că nu mi-a cerut înainte. Încă un lucru bun e faptul că am stat 1h şi jumătate,fără grabă) punctualitate: 10 (cum am anunţat-o că am ajuns, fiindcă am luat-o din oraş,a apărut imediat) locatie: 7 (nova, miros nasol de la baie rezolvat cu fumul de la ţigară ) În concluzie, este de recomandat, eu o să revin cu siguranţă!!
  2. Răspuns la întrebările tale găseşti pe site, caută topicul respectiv si gata...dacă tot nu te lămureşti ai un nr de telefon unde poţi suna. Succes!
  3. Ajuns prin Bucureşti, împreună cu un prieten am început să sunăm după fete până ne-a răspuns d-soara la 0734650921 şi ne-a îndrumat spre Titan, Auchan... de acolo ne-a îndrumat prin tel că nu prea ştiam zona până la prima intersecţie şi am ajuns la un bloc după un părculeţ. Am intrat amândoi în locaţie, întrebasem dacă mai are o colegă şi a zis că da, o cameră cu semi-întuneric şi 2 fete, una blondă, tipa din poză şi o brunetă pe care n-am văzut-o în poze. Oral fără CIM şi fără COF, doar cu COB. Hotărâm să înceapă colegu, eu întreb dacă pot sta în altă cameră si mi se răspunde că nu au decât o bucatărie mică unde aşteaptă colega... aşa că ies la o ţigară şi aştept...nu trec 15 min că apare prietenul (cam repede zic eu), dezamăgit. După ce a decartat 100, fata a trecut la treabă, colega ei în cealaltă cameră despărţită de o perdea, nu mai intru în detalii, vă spun că fata era ca un bibelou ce nu aveai voie să-l atingi (acolo nu pune mâna, acolo nu şi tot aşa) Singurul lucru bun din experienta colegului a fost corpul damezei însă el s-a simţit ca "vulpea ce se uita la struguri" si sincer putea cumpăra câteva kg ) Sper că nu încalc vreo regulă, nu este experienţa mea dar dacă citeam despre dameză înainte (am găsit-o pe AT) poate salvam ceva din banii colegului...bineîneţes că am zis pas...
  4. Salut, am bifat-o şi eu pe dameza Iulia week-end-ul trecut. Ştiam de pe aici că legătura cu ea se face mai repede prin sms aşa că sâmbătă noaptea i-am dat vreo 2 msg dar nimik. La un moment dat sun şi văd că are tel. închis... A doua zi primesc un msg de la ea întrebându-mă cine sunt şi de unde o ştiu. I-am zis că m-a recomandat X, un client de-al ei, vrăjeală bineînţeles şi imediat am primit tarifele şi locaţia unde prestează (80 nr şi 120 h, la brebeanu). Ok, şi dus am fost la hotel unde i-am dat rpd un sms şi a apărut, o brunetă slăbuţă, în jur de 1,60, 45 kg,sâni mici, genul skinny...achitat camera 35 lei şi la treabă. Eu doar ce plecasem de acs aşa să am sărit peste duş, ea a făcut şi am trecut la treabă nu înainte să ceară cadoul, 80. M-a întrebat cum prefer oralul, cu sau fără, i-am zis fără. Am optat apoi ptr capră şi finalizare COB pe sâni. contact: 9 (repede, prin sms, detalii suficiente dar doar după o mică interogare) locatie: 5 (fără săpun la baie, doar un prosop pe care l-a şutit rpd dameza, 2 paturi mici, gen twin) prezenţa: 8 (faţă drăguţă, pare aşa inocentă, îmbrăcată ok, îngrijită, curată, epilată, fără mirosuri străine) oral: 7,5 (pentru că nu a vrut CIM, în rest bunişor, se ajută de mână) normal: 5 (implicare 0, poate am eu nevoie de afecţiune, dar fata asta era aşa de plictisită încât se scorojeau pereţii, la sfârşit i-am zis că ar trebui să se implice mai mult..răspuns: da, ştiu!) GFE: 6 (tăcută, plictisită, mechanică, grăbită) anal: n/a FK: n/a + ptr duşul făcut Notă finală: 6,5 mie unul nu mi-a plăcut şi v-am trecut motivele mai sus, dar din lipsă şi la naiba că e lipsă in bz mai ales noaptea, merge! Baftă!
  5. Merci, Costin30, măcar acum am văzut show-ul şi parcă nu-mi mai pare rău de ăia 3E...
  6. Pot spune ca am facut şi eu cunoştinţă cu id mess: marina_petrache_bz. (e aceeiaşi din poza de mai sus) Din câte văd are mai multe id-uri aşa că aveţi grijă. M-a căutat pe mess după ce-i dădusem add şi m-a întrebat dacă nu vreau show. Reticent, i-am cerut să-mi arate ce deţine şi a apărut câteva secunde. Ulterior i-am cerut să-mi facă un semn cu mâna şi la naiba că am văzut că mi-a făcut cu mâna. Aşa că m-a convins (la vremea aia eram ff stătut) aşa că nu am mai stat pe gânduri şi am decartat 3E ( Bineînţeles că a apărut cateva secunde şi ....te pup, pa, pa vorba cântecului sau mai bine zis te f...t, pa pa Am înnebunit de draci şi am trimis o sesizare la yahoo cerând dezactivarea tuturor ID de pe acel IP Raspuns pe scurt: pentru a nu mai avea probleme evitaţi astfel de ID sau show-uri. După mine este un bulangiu care se pricepe la calc şi care face bani uşor. Să-i crape poola în patru!!
  7. Am sunat-o si eu de cateva ori, i-am trimis si mesaj si nimik, dar mai este o dameza care se recomanda Sonia si pentru care am vazut un thread deschis mai sus, din poze nu pare sa fie aceiasi. Spor la ciocanit!!
  8. Am sunat-o si eu pe dameza azi (la primul numar din titlu), mi-a raspuns imediat si am stabilit o intalnire la hotel , mi-a spus sa merg sa iau camera ca ajunge si ea. A intarziat vreo 20 min. chiar ma gandeam tzeapa, am si platit camera A ajuns o tipa la 1.60 si ceva, blonda, par mediu, ochi albastri, sani mari, draguta intr-un cuvant. A facut dus si am trecut la treaba, un oral+intre sani (marimea 4!!) fara ajutor aproape de DT(nu prea s-a aplecat spre oo), i-am zis ca-mi dau drumu, cica nu pe fata (acum am citit ca a facut si CIM, ghinion ca nu am stiut inainte) i-am zis ca pe tzate vreau si ok. Cum de oral am parte mai rar am mai optat pentru inca o fin cu COB. Aspect - 8 machiata finut, fara unghii lungi, naturala (mi-a placut asta) Fata - 9 simpatica, arata de 20 ani, cat mi-a spus ca are. Corp - 7.5 2-3 kg in plus ptr mine deoarece le prefer mai slabe dar "carnea tare" pe ea Oral - 8 fara ajutor, rar si la indrumare s-a aplecat spre zonele adiacente Normal - nu am ajuns Anal - nu face si nu am fost interesat GFE - 9 foarte vorbareata si deschisa, deloc grabita. Locatie - la hotel (in cazul meu ca nu sunt din oras) Cadou - 110/ 1 h + hotel 2 h 45 lei Nota generala 8.5, subiectiva poate pentru faptul ca sunt un curvar ucenic si nu doar pe site! Spor la ciocanit!
  9. salut, sunt justforfun33 si ma bucur ca v-am gasit, sper sa gasesc ce caut...fete cat mai bune!
×
×
  • Creează nouă...