Sari la conținut

suleymanmagnificul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre suleymanmagnificul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

suleymanmagnificul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Salutare! Stiu ca era un topic sau o sectiune cu hoteluri sau pensiuni unde putem merge! Nu o gasesc! daca ma puteti ajuta cu ea...raman profund indatorat...daca nu...poate ma luminati cu ceva in bucuresti..ca nivel de pret sa fie ceva mediu... Va multumesc
  2. Da, chiar asa! Ce planuri aveti pentru acest ultim,se pare, week-end cu vreme frumoasa din acest an?
  3. BLONDA si bruneta, senzuale, frumoase, pasionale, fara inhibitii oferim momente unice si dulci domnilor generosi la noi sau la hotel, 31 Oct 20:570734.722.123Am cautat dupa numar si nu am gasit! A fost cineva?
  4. Stai linistit ca nu snt Baboi! Ideea e ca fiecare in viata asta trebuie sa ne reorientam/reorganizam la un moment dat!
  5. Salutare! Cred ca a mai fost deschis un topic pe subiectul asta dar nu l am gasit! Intrebarea mea este urmatoarea: e legal sa deschizi un salon de masaj erotic? Specific: doar masaj..fara sex! Am tot incercat sa ma interesez dar nu am avut unde! Deci daca ma poate ajuta cineva, ramand vesnic indatorat! Spor la ciocane!
  6. cum am spus si in postul anterior: sa vorbesti pur ipotetic e usor...sa te trezesti cu servieta de bani pe masa...se schimba situatia...logic ca nu exista un nebun care sa iti dea un milion sa i sugi pula...dar vorbind realist...90-95% am suge pula cu un milion pe masa...las o dracu de treaba...realist vorbind....
  7. frumosule...stai calm ca nu s gay...daca eram recunosteam ca nu aveam de ce sa ma feresc...nici macar bi nu s...virtual toti ne dam mari si tari...dar daca ti pune cineva o sacosa cu 1 000 000 euroi in fata....situatia se schimba...si nu mai fi asa acid la adresa mea...nu m am luat de tine...pur si simplu am spus ceea ce gandesc...si de fapt stii si tu cum e situatia: hotul striga hotii!
  8. disperat dupa? dupa bani? din fericire am destui...dar asta nu inseamna ca nu mai vreau si altii...lasa nene ca o sug eu pentru 1.000.000 de nu mai ramane nimic de ea si nu...nu s gay..
  9. Sa fim seriosi...care dupa acest forum n ar suge pula pentru 1.000.000€? Aaa...poate daca avem colegi din Top 300 Capital da...dar cred ca si ei ar suge o pt 10.000.000€! fetele o sug pt 100lei..asa ca va rog eu sa nu fim ipocriti!
  10. Guacamole ai si tu dreptate! Nu stim cum va fi atunci! Sa speram doar ca nu vom ajunge prea curand in acea situatie!
  11. Chris73...nu am spus ca as dori sa fiu eutanasiat..ci doar ca prefer moartea rapida celei lente si chinuitoare!
  12. Pe acest subiect intotdeauna vor fi pareri pro si pareri contra! Stiu ca moral nu e nici sa l eutanasiezi, dar nici sa l lasi sa se chinuie! In situatia asta ce e de facut? Eu unul, cand imi va veni vremea as dori sa mor imediat, sa nu chinui nici persoanele din jurul meu si nici pe mine!
×
×
  • Creează nouă...