Sari la conținut

andi.slatina

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre andi.slatina

  • Dată Naștere 08.11.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arges

Vizitatori Recenți Profil

11.758 citiri profil

andi.slatina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Rog un moderator sa imi stearga si contul. Sper ca atat sa poata face pentru mine. Multumesc
  2. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  3. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  4. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  5. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  6. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  7. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  8. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  9. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  10. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  11. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  12. Iertaţi.ma pentru ceea ce am facut. Sa nu faceţi ceea ce am facut eu. Eu mi.am pierdut familia, sotia copiii, serviciul si sufletul. Sa nu inselaţi niciodata! Nu bă inşelati sotiile si nu va duceţi la curve. Pt cateva clipe de placere pierdeti un diamant. Sper ca veti intelege. De ce vreau ca toate topicele mele sa le stergeti. Multumesc. Dumnezeu sa ma ierte si sa ne ierte.
  13. As vrea sa sterg topicele incepute de mine si comentariile unde le-am facut. Cum pot face asta? Nu am nimic impotriva daca altii vor deschide topice noi insa eu nu le mai vreau pe ale mele
  14. Salutare cine a fost de curand la Ancuta de la Zahana sau cine are un numar de telefon nou. Cel vechi 0768713808 apare ca nefiind conectat. Daca aflati lasati un mesaj la id andi.slatina
  15. Tipa de la ganeasa nu are nici o legatura cu naşpeta de la podul olt
×
×
  • Creează nouă...