Sari la conținut

oviii

Serious Contributor
  • Număr conținut

    746
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

oviii a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 23 2013

oviii a avut cel mai apreciat conținut!

Despre oviii

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

5.622 citiri profil

oviii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-494

Reputație

  1. oviii

    ~

    Și se pot implementa și chirii de 400-450 Eur/luna pentru 18 mp /locatie pt prestatoare sexuale...sau 400 lei pentru 1 zi cazare.Inflatia...ne bântuie pe toți.
  2. Salutare futaciosi, Un mic sondaj de opinie. Care este părerea voastră în legătură cu evoluția pieței imobiliare din prea minunatul nostru oraș? Vom vedea în viitorul apropriat 2500 Eur/mp? Dacă da...cat vor fi chiriile? Vedeți în viitorul apropriat un colaps al pieței imobiliare? Mulțumesc anticipat pentru răspunsurile voastre.
  3. E Mega superba...merita pe putin 500/finalizare.
  4. Cand vad adresa asta...fac urticarie. Dar cred ca v-am mai spus asta. :slap2
  5. Nu foarte departe este vremea...cand acei 50 lei...pentru unii va fi supravietuirea pentru 2-3 zile. Stai linistita...vei intelege nu peste foarte multa vreme...atat tu...cat si cei care-ti apreciaza postarile. :hihat P.S.Chiar esti penibila...chiar nu vezi cati "-" am? Te-ai mai obosit pentru ce? Crezi daca ajung la -1000 as fi mai impresionat?
  6. Salutare Mocule...de data asta...numarul de "i"...ies la socotela. :138x Da asa este...asta este rolul crizelor...sa "mature" gunoaiele. Din pacate, deocamdata...se doreste ascunderea gunoiului sub pres. P.S.Bine v-am regasit. :hihat
  7. Cred ca...500...ar fi mai usor de retinut. Incredibil cum si aceasta piata, reactioneaza la criza exact cum scrie la "carte" (adica prost). Doar ca...aceasta(criza) o vom putea vedea, in toata spendoarea ei, abia pe vremea aceasta in anul urmator.
  8. Scumpo...scartaitul oribil al acelor paturi...iti taie orice chef...indiferent de calitatea damezei.
  9. @mocule...am fost de cel putin doua ori la Laura...ultima vizita nefiind una inspirata... :no2 Daca mai pun la socoteala si locatia...chiar ma mir ca mai am erectie. :hmmm
  10. Eu personal....am inceput sa am urticarie fata de aceasta locatie. Numai discreta nu mai poate fi numita acesta locatie. Utima data am fost in zona ...parca saptamana trecuta....parcare full...cred ca 90%....daca nu cumva 100% dintre apartamente sunt ocupate de catre divele ofertante de sex. Ultima oara...urcand la ceva etaj...in timp ce bateam la o usa...mi-a deschis usa-n nas vecina...eliberand futaciosul. Noroc cu masca...inca ma simt in siguranta, chiar si la acea locatie. :slap2 P.S. Incep sa urasc acea locatie...pe langa lipsa de intimitate...in anumite apartamente (nu stiu daca in toate) daca mergi la dus...calci descult unde ai intrat de afara cu incalamintea...te pui in pat cu talpile umede...dupa ce ai calcat in hol. Bleah...oribil...Chiar nu mai sunt alte apartamente de inchiriat in orasul asta?
  11. @Cautatorule...amu...toti suntem datori cu o moarte. O fi Corona....o fi HIV...o fi Hepatita C...bucurosi le-om duce toate. Cu toate ca...de ultimele doua...am citit ca nu se mai moare asa usor. :hihat
  12. Amu...daca era inspirata sa studieze statistica...ar fi observat ca perturile sunt cam iesite din decor, luand in considerare urmatorii factori: Clujul are o populatie de aprox 4 ori mai mica decat Bucurestiul Chiar daca sunt salarii peste media nationala, acestea sunt cu 20-25% mai mici decat la Bucuresti, pe functii echivalente Ardelenii sunt mai zgarciti decat bucurestenii, dar mai darnici decat moldovenii Clujul a fost "inundat" in ultimii 10 ani de alti ardeleni (vezi AB,BN,BH,BN,BM,MS etc)...deci tot mai zgarciti decat bucurestenii Clujul a fost "invadat" in ultimii 10 ani de moldoveni (vezi SV,NT,BT,IS,VN,GL etc)...deci altii mai zgarciti decat ardeleniiAvand in vedere cele de mai sus, un pret cu doar 15% mai mic decat cel de la Bucuresti...nu prea vad cum ar putea sa-ti asigure succesul intr-o astfel de incursiune. Poate data viitoatre...recalculeaza. :hihat P.S.Chiar daca revizia la masina este 1500 lei (am vazut in ceva threat ca se poarta acesta comparatie :slap2 ...nu stiam de ce nu-mi mai ajung banii pentru fete) ....daca am avea acesta prezenta la Cluj https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/adinna-si-skype-live/e4451gd10e2d74i71256i5gh1de1hgh2.html#&gid=1&pid=3 ...n-as avea nicio retinere pentru 1 ora cu acesta doamna.
  13. Dupa cum ai constatat...nu dau note. Eu pun ramasag....pe 10.000 ca o alta recenzie nu va mai fi...indiferent de numarul de vizite la acesta domnisoara.Si...cu siguranta ca voi mai merge la ea.
  14. Da-i pace...stai linistit...si fa nani.
×
×
  • Creează nouă...