Sari la conținut

teoteo

Serious Contributor
  • Număr conținut

    541
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre teoteo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

5.376 citiri profil

teoteo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

213

Reputație

  1. Care adresa de e-mail, care mesagerie ?????
  2. Bianca si Carina nu mai sint prietene nici pe Fb nici in viata private. Bianca s-a suparat rau de tot pe Carina si nu mai comunica. Bianca mai avea o prietena buna si confidenta, Carmen si acolo s-a acrit ciorba.
  3. Omul potivit la locul potrivit. Avem in Tm una din cele mai puternice echipe de top din tara. E rodul participatiei tuturor membrilor acestui forum si nu numai. Tot Banatu-i fruncea !
  4. Se marita si ramine in TM. Du-te linistit ca merita, dupa ce se marita o vezi doar simbata la prinz la cumparaturi.
  5. Da, dar sint frumoase, si ele si zana si lenjeria este superba nu vezi asa ceva in fiecare zi. Ziua e mai frumoasa dupa ce vezi asa imagini. Bucura-te si tu un pic.
  6. De auzit aude fara sex, doar cind ie foame aude mai slab, dar asi revine repede dupa o portie de sarmale cu mamaliguta.
  7. NU, ele fac dus de 5,6x/zi in compania clientilor; unii clienti sint mai generosi si le dau o mana de ajutor prin unele parti, cind ies dacolo poti sa le pui in tzipla vidata. Daca doresti sa te angajezi du-te si discuta dupa ora 20 cu Florii. Te ajuta si in problem de cazare daca trebuie. Daca n-are loc pentru tine, incearca la Salon Iulia, acolo au 11 maseuze si sint deschise si pentru a 12-a. Bafta. P.S.daca-ti iese, anunta-ne si pe noi sa venim la inaugurare, ca noi ie multi rau.
  8. Nu-ti fie teama si sun-o sau trimite-i un sms si-ti va raspunde cind poate, ... merita.
  9. Mona este o tipa cu aspect de columbianca, fund de brazilianca. si sani Milka; e complet dotata pentru meseria asta. Are multa experienta acumulata in tara si strainatate. Prestatia ei este buna, este matura, extreme de dezinvolta,poti discuta cu ea, trebuie sa-i spui ce vrei si ajungeti la un numitor comun. Esti un tip precaut, timid, ea te va intelege, dar trebuie sa discuti deschis cu ea pentru ca ai cu cine.
  10. NU, Rebecca sta intinsa pe pat si cu picioarele sprijinite pe calorifer, deasta a pus poza in pozitia fiziologica.
  11. Poti sa te duci sa o admirei pe viu, nu musca, pupa duios.
×
×
  • Creează nouă...